На море в Турция - тема 39

• 133 759
  • 747
  •   1
Отговори
# 195

Ние ще сме в Марин  Crazy Може да се видим  Simple Smile

# 196
Стабилна форумна сбирка можем да направим - и ние сме в Ефталия Вилидж, само че от 5 септември.

# 197
Еми то и ние сме от 05,09  Crazy Party Party

# 198
Във връзка с питане по-горе за гмуркане. Ние ходихме в Мармарис през 2012г.- синат ни беше на 12г. и едва се съгласиха да го вземат /било от 14г. нагоре/. Взеха ни с корабче от хотела в 9 часа и ни отведоха в много красив залив.
За съжаление аз не се реших да се гмуркам и за целта бях на палубата на яхтата, където се пекох, плувах когато ми стане топло. Полага се и обяд.
Моите мъже се гмуркаха и смятат, че нищо не може да се сравни с този кеф. Първо има инструктаж, после се раздават неопрени. Има хора с различни умения, поради което желаещите се разделят на групи от 3-4 човека. Има и такива, като сина ми, които бяха сами с инструктор /наричат го Октопод, защото инструктура те хваща, мисля през кръста и плува с теб./Искам да отбележа, че се гмуркат на около 8 м., но водата е уникално бистра и се виждат от палубата. Като плувах около яхтата с маска-по камъните има морски звезди и рибки.
След като гледах клиповете от гмуркането на мъжете, мога да кажа, че въпреки че съм бъзла, мноого съжалявам, че не бях с тях.

# 199
За тези, които питаха за плувнето с делфини: това е уникално преживяване за мен, което трудно може да се опише с думи. Чувстото е уникално, бих го препоръчала на всеки, който обожава тези ъдивителни създания!
 Да разкажа малко повече за услугата: предлага се в аквапарка Адаланд, на 9км от Кушадасъ, там се възползвах през септември 2011г. Цената за плуването с делфини се заплаща на място в аквапарка,  тогава струваше 80€ на възрастен, сега не знам. Входа за аквапарка сега е 20€ мисля. Самото плуване е 25-30 минути общо, като първо се провежда инструктаж на английски и ти слагат спасителна жилетка. Има фотограф, но цените са много високи и ние не си взехме снимки. Тъй като бяхме със сестра ми и ое трима (групи от 5-6 човека са в един курс), нямахме възможност да се снимаме, но и не знам дали е позволено. Самото усещане обаче е невероятно и никога няма да го забравя. Да те прегърне и целуне делфин е неповторимо. Турците знаят как да привличат туристи, но предлагат и качество. Ще ми се и ние да предлагаме плувсне с делфини, но уви:(

# 200
Здравейте, някой ходил ли е в Турция с този тур оператор Torre Travel ( Торре Травел Еоод )  Peace

# 201
Защо няма почивки до Текирдаг?

# 202
За тези, които питаха за плувнето с делфини: това е уникално преживяване за мен, което трудно може да се опише с думи. Чувстото е уникално, бих го препоръчала на всеки, който обожава тези ъдивителни създания!
 Да разкажа малко повече за услугата: предлага се в аквапарка Адаланд, на 9км от Кушадасъ, там се възползвах през септември 2011г. Цената за плуването с делфини се заплаща на място в аквапарка,  тогава струваше 80€ на възрастен, сега не знам. Входа за аквапарка сега е 20€ мисля. Самото плуване е 25-30 минути общо, като първо се провежда инструктаж на английски и ти слагат спасителна жилетка. Има фотограф, но цените са много високи и ние не си взехме снимки. Тъй като бяхме със сестра ми и ое трима (групи от 5-6 човека са в един курс), нямахме възможност да се снимаме, но и не знам дали е позволено. Самото усещане обаче е невероятно и никога няма да го забравя. Да те прегърне и целуне делфин е неповторимо. Турците знаят как да привличат туристи, но предлагат и качество. Ще ми се и ние да предлагаме плувсне с делфини, но уви:(
Плуване с делфини се предлага и в делфинариума във Варна. В сайта им има цени. Миналата година на племенницата ми и подариха за рождения ден и беше много щастлива

# 203
  • Велико Търново
Ние ще сме в Марин  Crazy Може да се видим  Simple Smile
Здравейте, някой ходил ли е в Турция с този тур оператор Torre Travel ( Торре Травел Еоод )  Peace

Ехе, страхотно! На аквапарка със сигурност ще се засечем, ние сме с две деца, доста шумни, трудно може да ни подмине някой Simple Smile

# 204
И ние сме в Eftalia village от 05.09., май се заформяме голяма група Laughing

# 205
Някой за Кушадасъ от 15. 09. със самолет?  Grinning

# 206
И ние сме в Eftalia village от 05.09., май се заформяме голяма група Laughing
С какъв транспорт сте?

# 207
  • Пловдив
Ние пък за Анталия хващаме негореща седмица  Confused 28 градуса го дават от 5,09 до 13,09  Confused Дано се усеща повече като топличко  Praynig

И ние тогава сме в Анталия, къде гледаш времето?

http://www.accuweather.com/en/bg/bulgaria-weather

Благодаря за сайта за времето, ама нещо не мога да се ориентирам.Искаше ми се да проверя времето за 18.09 в Кушадасъ, че докато се натуткаме с избора, за 11.09. вече няма оферта за Гранд Ефе  newsm78 Гледах и Фаустина, но от ТА ме убедиха, че като храна и обслужване, Гранд Ефе е по-добър.

P.S. оправих се - дават го 24 градуса. Дано не е хладничко.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 11:06 от droidd

# 208
И на мен ми го дава 24 градуса мах за целия период  Shocked малко ми е странно, а и хладно, дано да се промени и да е повече там на място!

# 209
И на мен ми го дава 24 градуса мах за целия период  Shocked малко ми е странно, а и хладно, дано да се промени и да е повече там на място!
сигурно дава минималните

http://www.foreca.bg/Turkey/Kusadasi?tenday

Общи условия

Активация на акаунт