iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 67-та тема

• 59 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, ползвали ли сте нещо за поддръжка на лигавицата на носа?
Моят син има задна хрема, която е особено силна нощем. Сутрин непрекъснато киха, тече секрет - през деня му няма нищо. Пръскаме стеримар за промивка сутрин и вечер. Добре се повлиява от гело-миртол, но ми се иска да го сменя с нещо друго за да не му се изчерпи ефекта бързо.
Гледах това:
http://www.iherb.com/Nature-s-Life-Bromelain-Sinus-Ease-100-Veggie-Caps/24016

# 736
Моята поръчка е от 1.09 и пристигна днес. За първи път чаках толкова дълго.
Благодаря за включването   bouquet
Значи има надежда, дано започнат да пристигат.

# 737
  • В реалността
Малката ми е със задна хрема и от нея кашля когато спи.
Затова взех Серапептаза от 40 000 на Doctor's Best и прави гаргара като я гълта после - по назад denis. е обяснила добре за нея.

В петък взех поръчка от 31.08, която шипнаха на 02.09. Още чакам от 30.08 и взех да се притеснявам, но явно не съм сама.

Тази доставка от 4$ на мен не ми харесва особено, добре че снощи пуснах една малка поръчка.
Удачна е за по-големи поръчки, но аз лично се отказах да правя такива понеже ми излиза по-скъпо с ДДС и такса за пощата.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 10:43 от Jáne ღ

# 738
  • Пловдив
И аз чакам поръчка от 31/08, шипната на 02/09. Толкова никога досега не са ми се бавили пратките, обикновено до 20-тия ден са при мен. Проверих в пощата, но нищо.

# 739
Вчера си взех поръчката от 5.09, за 23 долара е , от пощата. Др. Път ще пробвам с по-голяма сума, да видим дали ще имам пак късмет.

# 740
  • София - Бургас
Денис, благодаря ти:)  bouquet

Моята поръчка е пристигнала на 14.09 ама няма кой да ми каже Thinking, ни извистие, нищо... Naughty
Важното е, че е тук.Довечера, ако упее до 18.00часа ще се опитам да си взема продуктите:)

Магнезии и селен как се пият? Имам предвид нужно  ли е някаква часова разлика между приемите им поотделно или мга и на куп да ги поема? Thinking

# 741

Общи условия

Активация на акаунт