Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 580
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152

Хахаха...... Йози си е супер весело момиче  Hug Hug Hug Hug

# 153
  • София
Като гледам Йози как върти волана, се замислих дали не може да се направи огледален филм на Незабравима, в който всичко да е наопаки. Еда - младо богато момиче, Харун - беден младеж и т.н. Тогава тя него щеше да опръска и да му изпере единствения, изкърпен добре от грижовната му майка, панталон, а после и да блъска по волана, докато той се прави на интересен и се дърпа, за да не нарани брат си Толга - вече сгоден за богатата Еда.

Навремето имаше една пародия на Франкенщайн - абсолютен връх беше! Сега може да се помисли за нов жанр - огледални филми. Моля да бъда веднага регистриран като родоначалник на жанра, че да не вземе някой да ме измести и после друг да честват в Гугъл, а не мен - знаете кога.  

# 154
  • Русе
Като гледам Йози как върти волана, се замислих дали не може да се направи огледален филм на Незабравима, в който всичко да е наопаки. Еда - младо богато момиче, Харун - беден младеж и т.н. Тогава тя него щеше да опръска и да му изпере единствения, изкърпен добре от грижовната му майка, панталон, а после и да блъска по волана, докато той се прави на интересен и се дърпа, за да не нарани брат си Толга - вече сгоден за богатата Еда.

Навремето имаше една пародия на Франкенщайн - абсолютен връх беше! Сега може да се помисли за нов жанр - огледални филми. Моля да бъда веднага регистриран като родоначалник на жанра, че да не вземе някой да ме измести и после друг да честват в Гугъл, а не мен - знаете кога.  
Joy Joy Joy Joy Joy newsm10

# 155
# 156

Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 11:27 от mariq_72

# 157
  • София
Шоуто трябва да продължи..... и ще продължи bowuu

Тази вечер от 20.00 ч. по ATV ще има колаж от първи сезон, а на 11.09 ще започне новият сезон с 23 епизод. Joy Joy Joy

# 158
  • Варна
Добра вечер, приятели! lovekiss
Колаж или нещо друго, аз съм се подредила пред компа и чакам!  typeuu Popcorn smile3546 beer Позабравила съм туй-онуй... Thinking
За желаещите да си припомним  Hug

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Рекламиии... blahblah blahblah blahblah

# 159
# 160
  • София
Интевю с Енгин Х. в което казва хубави неща за Kara Ekmek и за екипа и защо напуска
Енгин Хепилери: Театъра е моята стихия

# 161
  • Русе
Интевю с Енгин Х. в което казва хубави неща за Kara Ekmek и за екипа и защо напуска
Енгин Хепилери: Театъра е моята стихия
smile3525 smile3525 smile3525

# 162
# 163
  • Варна
 wavey lovekiss
В очакване на същинската част

Неочаквано добра комбинация! Heart Eyes

Междувременно гледайте "Тайни"! Заслужава си! Peace

# 164

Общи условия

Активация на акаунт