Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 544
  • 727
  •   1
Отговори
# 705

Честит празник на вскички празнуващи ! Hug bouquet

# 706
  • София
Докато чакаме превода на 36 и 37 епизод:

# 707
Една стара,но за мене нова снимка на Серхан.

# 708
Здравейте мили незабравими!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА и МОМЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! МНОГО ЛЮБОВ И СИЯЙНИ УСМИВКИ ДА ОЗАРЯВАТ ЛИЦАТА ВИ!
УСПЕШНА, БЛАГОДАТНА И МИРНА 2016Г!
 Чета редовно, но нали не гледам филма на Йозка - няма какво да коментирам.
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА! - още миналата година исках да пиша за една моя идея - поредна национална среща, която да направим като идем до Истанбул на екскурзия началото на април- месеца на лалетата. Ако сте съгласни - има време да се организираме- стига да преорганизирате графиците си и да скътате някой лев във фонд"И аз съм човек".
Чакам отговорите Ви!

Благодаря на всички  пишещи, четящи, стърчащи, висящи, преминаващи и създаващи уюта в темата  Hug Hug Hug - обичам Ви! да сме още дълго време заедно в къщурката ни!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

поздравза вас:

# 709

Скрит текст:

Честито на всички именници!

# 710

Здравей Ади  wavey wavey Kissing Heart С тези клипчета се върнахме към хубавите спомени  HugБлагодаря ти  bouquet

# 711
# 712

Спорен ден незабравими  Hug

# 713

Момичета да не следвате примера на батко пред някоя каминка и затуй да липсвате  newsm78

# 714
  • София
Я да видим сега колко сте наблюдателни:
1. Какво прави Йози на най-горната снимка, седнала на бежовата табуретка /не на бялата/
2. Каква марка е якето на батко /за далтонистите - какъв цвят е/?

# 715
  • София
Я да видим сега колко сте наблюдателни:
1. Какво прави Йози на най-горната снимка, седнала на бежовата табуретка /не на бялата/
2. Каква марка е якето на батко /за далтонистите - какъв цвят е/?
1. Изглежда, че хвърля фас на паветата! Но нищо, нека си павка за успокоение, стига да не гълта дима. Ако е така, само имам забележка, че не трябва да се замърсява околната среда. Rolling Eyes

2. Маратонките са на NIKE. По асоциация, би следвало и якето да е на NIKE.

# 716
  • Русе

Добро утро и прекрасна събота, компания! Hug
Бганьо, не се заглеждам в марките, гледам общо визията, а Серхан си ми харесва в повечето случаи. А за Йозлем...естествено, че пуши и хвърля фас. Grinning Но ми прави впечатление на снимката от Мария колко много пак е отслабнала. Sad
Гледах и клипа с Буура...в началото мислех, че имитира Араш, но бързо се разбра,че е майтап. Не му се отдаде да изглежда изненадан от толкова мацки, но определено изигра идиот! hahaha Най- идиотското /мисля/ беше това, че на фона на толкова разголена плът, той беше не само с тениска, ами и с потник...и не се даде да го разсъблекат. hahaha hahaha hahaha
Сега сериозно, мисля, че с този клип Буура дава заявка да играе и в комедии. Дано му се получи! newsm10

# 717
# 718
  • Русе
Лелеееее, аз съм втрещена и изумена!!! newsm09 Какво чудовище е яхнал Батко?!!! Bugatti е производител на най-бързия и скъп сериен автомобил в света (до 2013 г.) – Bugatti Veyron 16.4.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт