София, жк Младост - тема 25

• 83 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София-Младост
От 15 септември възстановяват маршрутите на автобусни линии №№ 76 и 111 в посока съответно ж.к. „Младост" и ж.к. „Люлин".
Колите на градския транспорт ще се движат по маршрутите си до кръстовището бул. "Александър Малинов" - ул. "Проф. Ал. Теодоров-Балан", направо по старото трасе на бул. "Александър Малинов" до кръстовището с новото трасе срещу ул. "Александър Паскалев" и надясно по новото трасе на маршрутите им.
Закрива се спирка с код 2752 "Метростанция акад. А. Теодоров - Балан" на новото трасе след левия завой в посока Околовръстен път.
Възстановяват се спирки:
- с код 1919 "Метростанция акад. Ал. Теодоров - Балан";
- с код 0154 "бл. 202 ж.к. Младост 2".
Очаква се до 24.00 часа на 14 септември 2015 г. ДЗЗД „Геометро Б.П." да приключи строителните дейности по старото трасе на бул. "Александър Малинов" от кръстовището с ул. "Проф. Ал. Теодоров-Балан" до кръстовището с новото трасе срещу ул. "Александър Паскалев", с оглед нормалното преминаване на линии на обществения транспорт.

# 151
Промяната е само в посока от Младост към Люлин за 111 и към Младост 4 за 76.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 19:41 от shrekie

# 152
  • София
Здравейте,
Какво ще има на мястото на Патиланци? Има някаква бележка, че скоро ще се пусне центъра но с друго име. Няма, обаче, дата.
Можете ли да ми препоръчате учител по английски в района, но за възрастен. По специално за разговорен английски.
Благодаря   bouquet

# 153
Промяната е само в посока от Младост към Люлин за 111 и към Младост 4 за 76.

Сутринта гледах какво са направили. Улицата си остава двупосочна, като е с по 1 платно в посока, другото е разграфено за паркинг. Утре би трябвало да е отворено и ще разберем точно как са го измислили.

# 154
А видя ли "входа" към улицата откъм Малинов? Оставена е една отбивка от Малинов към това ново локално. Даже не изглежда достатъчно широка като за автобус. Ще видим тия дни.  Flutter

# 155
Не, минах през ХИТ към метрото, но видях какви са очертанията и стреките. От ХИТ е дадено стрелка за завой на ляво и на дясно, както си беше и преди.

# 156
Автобусите се движат еднопосочно, тъй като и отбивката към новата локална улица е еднопосочна.  Wink

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 13:48 от shrekie

# 157
За съжаление - да. Към Младост 4 е по старият път, а към центъра по новият.

# 158
  • София
Бас държа, че това е заради Американския и МВР академията.
Както и да е, по-добре от нищо.
А входа ми е ясно защо са го стеснили и го оценявам. Това кръстовище беше много проблемно. Сега щеше да стане тотална състезателна писта, ако го бяха оставили широко, без пешеходци и с облекчен трафик.

# 159
Здравейте, 

Искам да помоля за някаква информация за др. Мая Стефанова - общопрактикуващ лекар в Младост Мед 1 Simple Smile
И също така да ми дадете съвет за гинеколог, който да води женската ми консултация. Чудя се между др. Наташка Деливерска и др. Джананова. И двете са ми близо, а това е едно от изискванията ми. Също така видях, че и двете работят със здравна каса. Simple Smile

Ще се радвам, ако можете да ми помогнете с избора.

Хубав ден!  Peace

# 160
      Здравейте, включвам се да попитам има ли някой от вас впечатления от г-жи Василева и Ганева
от 28 ОДЗ в Младост2. Ще бъда благодарна, ако някоя от вас сподели мнения и наблюдения.От три
дни синът ми е в първа Б група и съм леко напрегната.Разбирам колко нормално е това, но все пак се притеснявам в какви ръце го поверявам Rolling Eyes :.
                                               Предварително благодаря! Grinning

# 161
Добро утро на всички!
Може ли някой да сподели, ако има впечатления, коя школа за английски език за деца е по-добра- Интелект или Адванс, говоря за филиалите им в Младост? Четох доста по нета и накрая сведох избора до тези двете за района на Младост. Детето е втори клас , но не е ходило до сега на школи. Ще се радвам ако някой може да даде мнение от личен опит.

# 162
и двете ми деца са в Адванс за поредна година с любимата си преподавателка

# 163
Здравейте, мами!
Търся информация за Хелен Дорон Младост. Ако има мами, чиито дечица/ бебчета посещават центъра, моля да споделят впечатления!

# 164
  • София
Къде има фото, което евентуално утре ще работи? Трябва ми за снимки за ученика. И ако може да не е много скъпо. Днес питах в едно в Дървеница, но не само че няма да работят и 4-те дни, но и ми искаха 8 лв., за да станат след час. Нещо много ми се видя за 4 снимчици вадени на фотопринтер за 5 минути работа.

Общи условия

Активация на акаунт