София, жк Младост - тема 25

• 82 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Знаете ли дали някъде в Младост мога да купя Гранофурин?

# 406
  • София
Провери в земеделската аптека срещу Манията.

# 407
Грануфорин продават във ветеринарните клиники. Мисля, че Гранулин пише на етикета. Поръчвала съм от в.лекари в Мусагеница, предполагам че и останалите имат.

# 408
В аптеката срещу 59 одз елхица в младост 3 (малка аптека,в блока е, качва се по метални стълбички)правят лекарства по рецепта. Може би ще ти направят и ако нямаш, но те си имат. Дали имат рецептата обаче не знам.

# 409
  • София
Това е полезна информация, благодаря!

# 410
Здравейте на всички! Спешно си търся квартира-обзаведена гарсоноера в младост.Ако някой има информация-съседи евентуално или негова собственост моля за контакт.С детенце на 2 години съм,което ходи на ясла в младост 1а.

# 411
  • София
Някой питаше за учител по математика за 7ми клас - имаше бучнати листовки днес при нас,
Ненка Екова, 0896674349, 0883342031, 02/8758547
Никаква информация нямам за нея, само бележката видях.

# 412
Грануфорин има в аптека Нота бене в бл 469а Младост 4.

# 413
Дъщеря ми посещава 28 ОДЗ - 1 ва яслена група, засега не мога да кажа нищо лошо, предвид, че все още свиква, да наистина няма достъп до гардеробчетата, но от друга страна, това означава внесеното отвън да влиза вътре в групата, засега ако случайно се засечем повече от трима родителя, се изчакваме и никой не прави проблем, персонала оставя добро впечатление, дъщеря ми трудно се оставя на непознати хора, но там от 4-5 ден до обед вече им разрешаваше да я гушкат и ги осведомяваше за нуждите си. Идеално няма, като за ОДЗ мисля е добро. И да не забравяме, всички мнения са субективни  Simple Smile

# 414
  • София
В аптеката срещу 59 одз елхица в младост 3 (малка аптека,в блока е, качва се по метални стълбички)правят лекарства по рецепта. Може би ще ти направят и ако нямаш, но те си имат. Дали имат рецептата обаче не знам.
Кога последно сте вземали Гранофурин от там?

# 415
Гранофорин взимах от младост 4 аптека нота бене в бл. 469

# 416
Не съм купувала Гранофурин от никъде до сега. Там ни направиха едно кремче против подсичане от рецепта на д-р. Азади. Понеже прочетох в нета, че има места, на които се приготвя, предположих, че тази аптека вероятно може да го направи. Ако някой е проверил, може да каже със сигурност.

# 417
Някой има ли отзиви от треньорите по тенис в Дема спорт? Или другаде, близо до Младост? Ако имат закрита база за през зимата, най-добре (че голямо мръзнене пада по тези балони...).

# 418
  • Русе/ София
Момичета, отдавана не съм писала и чела "младежката" тема Wink, но много промени се случиха покрай нас и не остава време. Чакаме трето бебе и луднах от изследвания. Опирам до вашата помощ: Къде в Младост (2-3) правят гореща кола маска на бременни, на интимна зона? Оказа се, че дори да раждаш секцио пак те бръснат, а аз това искам да го избегна. Благодаря ви за споделената информация! bouquet

# 419
  • София
Аз бях със секцио - горещата кола маска не е добра идея, мисля, но... ти си знаеш. Разрезът е почти в областта на космите, няма начин там да е космато. Аз лично просто използвах депилиращ крем. Не съм се бръснала. Но... не е и точно форма на епилация.

Общи условия

Активация на акаунт