Грижи за косата – Тема 97

• 92 875
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, знаете ли дали сухите шампоани вредят на косата по някакъв начин ?
Със сигурност не са безвредни. За мен са пълна химия и ги използвам мнооого рядко. Не съм виждала органични такива.

# 571
  • SF
А течните шампоани какво са?
Сухият шампоан се ползва максимум за ден. Вечерта или на следващия го миеш с течната химия.

# 572
мислих , мислих и в крайна сметка си купих споменатото масло за коса vivеse sensо duo. Ползвам го почти цяла седмица, т.е. 3 пъти го нанесох.Досега ми се струва добро, не че забелязвам кой знае какви ефекти, но на този етап мога да кажа, че мирише много приятно, косата ми е по-блестяща, по лесно се разресва и не се омазнява. Ще видя, дали ще ми спре косопада, с който се боря с години... А дано! Embarassed

# 573
Днес получих малките разфасовки на шампоан, балсам и някакъв спрей на БиоСилк. Дано да са добри, ако ми харесат скачам на големите разфасовки....
Поръчах си и Тривитаминол, да я видим тая конска магия какъв ефект ще има на моята коса. Принципно е дълга, права и тъничка, омазнява се в корените, суха в краищата...

# 574
Смесвай тривитаминола с хума, щом ти се омазнява, че и той спимага за това.

# 575
  • Cyberspace
Ползвам тривитаминол от месеци. Ефект - нулев... Дано при теб има ефект, успех!

# 576
  • SF
Какъв ефект се очаква от този тривитаминол? Растеж, срещу косопад, срещу омазняване на корените, уплътняване?

# 577
Растеж Wink според някои също и за уплътняване, в никакъв случай не е против омазняване.

# 578
  • SF
Шампоан с хинин не би ли вършил същата работа?

# 579
  • Cyberspace
Уплътнява косъма при мен. Но за растеж и дума не може да става. Но всяка коса е различна, все пак. За себе си открих кое поне леко се отразява на растежа - хининовата вода.

# 580
Хумата няма добър ефект при мен. Явно ми идва малко агресивна и скалпа ми се изсушава, сърби и не е приятно. Шампоаните за мазна коса също имат отрицателен ефект. Но пък тя не е и супер мазна де, решила съм да започна да слагам масла, да правя маски, че до сега си карах само на шампоан и балсам и от време на време купешка маска - не, че ми е зле косата, но определено има какво да се желае. Все пак я пускам дълга и ако не е здрава и поддържана се набива на очи....

# 581
Искам да попитам момичетата,които споделиха хубави мнения за шампоана и маската на Kerastase за сгъстяване,с какъв балсам ги комбинирахте Simple Smile Или маската става и за балсам

# 582
  • София
Аз бих комбинирала шампоана или с маската от същата серия или с някаква друга хидратираща маска.

# 583
  • На ръба..
Ако ще ползваш маската, не ти е необходим и балсам...балсама по принцип се води не толкова концентриран продукт със същите съставки като маската примерно за по - малко третирана коса...аз  лично предпочитам маски, но смятам че е излишно да слагаш и балсам и маска.

# 584
Искам да попитам момичетата,които споделиха хубави мнения за шампоана и маската на Kerastase за сгъстяване,с какъв балсам ги комбинирахте Simple Smile Или маската става и за балсам
Аз балсам не ползвам....през едно къпане на косата слагам маска....много сахубави и ампулите, както вече споделих, но са доста скъпи....балсамът винаги ми прави косата клепнала,някой харесват така, но аз не...моята е къдрава и обичам да е бухнала.... Simple Smile както казва един познат "като гръмнал бойлер"

Общи условия

Активация на акаунт