Грижи за косата – Тема 97

• 92 870
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Е, културно обслужване, ама едно младо момиче не знам какво прави по главата ми, но ми изгори косата и колкото и да ми се извинява, че и пари не ми взе /то има си хас и да искаше заплащане! Rolling Eyes/ но фактът си е факт. Сега съм като оскубана отгоре. Embarassed
Изгорена коса само с подстригване?!
За пръв път чувам... Rolling Eyes

здравей ~Dev~  чети внимателно какво съм писала, ставаше дума за ходене при фризьорка, там си боядисах косата и още съжалявам....

# 646
за съжаление не съм ползвала въпросният стимулант, но препоръчвам серума който открих преди 2 месеца-vive senso duo. Много съм доволна, забелязвам , че коспопада лека по лека спира а освен това започват да ми растът "бебешки косми", корето много ме радва Mr. Green
Може ли инфо от къде да го купя или някакъв линк, че търсих но не открих

eто го: http://worldglobalnews.com/359/chlenove/vivese-senso-duo/
п.с. лолипопик и на теб ти препоръчвам за тази изгорялакоса!
politon , благодаря ти за съвета, ще го рзагледам bouquet

# 647
сигурна съм , че ще ти помогне!:)

# 648
  • София
Здравейте, може ли да задам един въпрос? Възможно ли е да се ползват всички видове продукти за коса едновременно? Шампоан, балсам/маска е ясно, но след това - продукт масло за коса/кристали, продукт за фиксация, продукт за термално предпазване, нещо си за обем, спрей за блясък, спрей за това, спрей за онова и т.н. и т.н  Crazy Всички искаме, косите ни да са здрави, бляскави, обемни, предпазени, без цъфнали връхчета, изправени или с къдрици... Вие как процедирате?

# 649
Според мен,е възможно.Зависи много от нуждите на косата и взависимост от това дали ще я утежни дадения продукт.
Аз процедирам така: измивам с шампоан 2 пъти, маска/балсам, а понякога и 2те.Ако ще оставя косата сама да изсъва слагам олио финиш и толкова. Ако ще я суша, слагам 1во термозащита крем, след това олио финиш. Понякога ако я оставя да изсъхва сама,но знам,че на следващия ден ще използвам преса/маша слагам термо крем и след това олио и на другия ден на суха коса пръскам термозащитен спрей,изчаквам да попие ако е на водна основа изправям и накрая олио финиш. Не използвам продукти за обем и други с фиксация.Просто нямам нужда. Hug

# 650
Толкова много неща от изброените няма да си сложа никога на главата наведнъж.Струва ми се прекалено,ще има вероятно обратен ефект.Мия косата два пъти,после маска или балсам или и двете.После серум за краища и толкоз.Рядко я третирам обаче,обем си имам доволно.Блясък от разни там спрейчета не вярвам да получа,но кой знае.Когато имам време и желание-домашни маски.

# 651
  • в огледалото на живота
Толкова много неща от изброените няма да си сложа никога на главата наведнъж.Струва ми се прекалено,ще има вероятно обратен ефект.Мия косата два пъти,после маска или балсам или и двете.После серум за краища и толкоз.Рядко я третирам обаче,обем си имам доволно.Блясък от разни там спрейчета не вярвам да получа,но кой знае.Когато имам време и желание-домашни маски.
Peace

# 652
  • София
Благодаря, момичета!  Hug
(Няма да възразя, да прочета още мнения по въпроса)

# 653
Аз често слагам по 2, понякога и по 3 финиша, зависи. Измивам с шампоан, слагам балсам/маска/серум. На влажна коса последно време използвам една терапия, след нея олио-финиш. Не суша със сешоар, а изправям или начупвам с преса, като преди това слагам термозащита.  Simple Smile Много рядко се случва да я издухвам, тогава слагам и спрей за обем.

Всеки финиш си има предназначение. За да е здрава една третирана коса, според мен има нужда поне от 2. Simple Smile

# 654
  • На ръба..
Независимо дали ще суша или не, винаги слагам маска и по 2 финиша, ако ще има сешоар - слагам и термозащита  Peace

# 655
  • Варна
Препоръчайте хубава термозащита моля  bouquet Сигурно е много коментирано, но...

# 656
Препоръчайте хубава термозащита моля  bouquet Сигурно е много коментирано, но...

http://beautyshop.bg/product/9808/l-oreal-professionnel-absolut- … vredena-kosa.html
много съм доволна от него,препоръчвам  Peace Peace Peace Peace

# 657
  • В полите на Пирин планина
Аз много рядко суша с сешоар, а преси/маши и подобни не използвам. Мия с шампоан веднъж, а ако съм мазала масла - два пъти. Слагам балсам или маска. На влажна коса слагам някакво олио или кристали. На почти суха - оформящ крем за къдрици.

# 658
  • Бургас
Често суша със сешоар почти всеки ден през ден,преси ползвам,но по-рядко вече.Някой път маска,балсам не всеки път,кристали задължително.

# 659
  • На ръба..
Има много и различни, дали търсиш под формата на спрей или крем, до какви пари и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт