Лидл ::68::

• 86 343
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, търся дамските стреч дънки от миналата седмица - 50ти номер. моля ако някой знае дали изобщо има от тези дънки все още в магазините на бул.Кбалешков, бул.Стамболийски или Враца и Монтана (знам, че малко шантаво изглежда, но натам имам път близките дни) да каже Simple Smile

# 31
По добре промоция от 10ст отколкото 3ст Кауфранд, че и това видях. Но пак си зависи и на какво е намалението и каква е основната цена.
Вчера при нас нямаше никаква риба. Не че пак не оставих камара с пари. Какви са тези пурички?
От К. купих фунийки за 99ст и сладолед от Лидл и ще правя домашни измисльотини на децата.

# 32
По добре промоция от 10ст отколкото 3ст Кауфранд, че и това видях. Но пак си зависи и на какво е намалението и каква е основната цена.
Вчера при нас нямаше никаква риба. Не че пак не оставих камара с пари. Какви са тези пурички?
От К. купих фунийки за 99ст и сладолед от Лидл и ще правя домашни измисльотини на децата.

Виж ги   тук по 3.13 лв

# 33
Мерси Карола  Hug изобщо не съм ги виждала даже. Ще потърся като ходя.

# 34
Дайте отзиви за този чопър от понеделник.

аз пък съм много доволна от него. Това е чопъра от който имаше много доволни миналото лято. Има си начин на въртене и всичко става много бързо и лесно. Утре ще купя още 2 за подарък Wink

# 35
  • София
Съомгата я пекох на грил тиган вчера. Стана много бързо. Преди това я мариновах с лимон, черен пипер, малко чесън на прах и малко олио (махнах кожата преди да я мариновам).

# 36
  • София
Здравейте, търся дамските стреч дънки от миналата седмица - 50ти номер. моля ако някой знае дали изобщо има от тези дънки все още в магазините на бул.Кбалешков, бул.Стамболийски или Враца и Монтана (знам, че малко шантаво изглежда, но натам имам път близките дни) да каже Simple Smile
На Стамболийски не видях.

Тази сьомга различна ли е от постоянния асортимент или е само с промоционална цена?

Не съм сигурна, но мисля че е от постоянния асортимент. Дано някой сигурен да каже Peace

# 37
  • София
Съомгата е от постоянния асортимент. Сега е на промоция.

# 38
  • в ябълковата градина
Аз взимам често от сьомгата, не я мариновам, а само леко осолявам и слагам черен пипер и пека на грил-плоча. Става без грешка и си запазва вкуса.
За оризоварката - оризът слепва ако се остави за по-дълго в оризоварката.

# 39
  • София
И аз взех от сьомгата, но и миналата събота и тази имаше костици. Преди съм вземала доста пъти и такова нещо не е имало  Thinking Не съм обърнала внимание преди дали не е бил друг производителя, защото сегашната ми изглежда някак прошарена... Не че не беше вкусна миналата събота, сегашната е във фурната  Rolling Eyes
Имаше и по-тънки и по-дебели парчета, така че може да си подбереш  Peace

# 40
  • Русе
Дозаторите за фолио удобни ли са, лесно ли се реже с тях и дали стават и за хартия, макар че май са къси за нея?
И за нощната елд лампа да питам от 6 лв, пускали ли са ги досега?

# 41
  • Пловдив
Мъжките панталони от понеделник, подобни ли ще са на тези от преди месец?

# 42

gatanegra
mimeime

Благодаря!

# 43
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Дозаторите за фолио удобни ли са, лесно ли се реже с тях и дали стават и за хартия, макар че май са къси за нея?

имам и е ужасно неудобен хвърлих ги и двата. Някой взе ли тапеняке грила, добре ли пече и с термостат ли е

# 44
Благодаря на всички за отговорите за чопъра - навих се - ще си купувам. Дано да си "паснем" с него.

И ние тази вечер сме на сьомга. ММ я приготвя на тиган, като преди това маха кожата и я ръси с подправка за риба от тази в мелничките от Делукс седмицата. Много много вкусно става.

Общи условия

Активация на акаунт