Лидл ::68::

• 86 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
От нещата, които са за училище, от кои сте доволни?

# 331
  • Елин Пелин
Момичета може би е коментирано а аз не съм го прочела,но вчера пазарувайки в Лидъл имаше в покупките ми намалени неща на 30% е всичко с изключение на едни мокри кърпи и кутия не им е отразена отсъпката. Е знае ли някой в какъв срок може да отида с кърпите и касовата да си взема отстъпката а има ли вариант ако е в друг филиал на Лидл? Вярно че грешката е и моя,че непогледнах навреме касовата,но малкия се беше размрънкал здраво и ме разсея.

# 332
За трета година купувам:
-боите, трайни и наситени цветове)
-фулмастрите( ако така се пише),изкарват и те цяла учебна година и не се налага както с българските да купувам през две седмици. И най важното ако се случи да си надраска блузата се изпира.
-моливите- и те издържат цялата учебна година.
-блокчетата за бои- хубави дебели листи
-От несесера не съм доволна.
- четките за хубави
-гел химикалките и те бяха одобрени.
За това се сещам на прима виста. Ако искаш питай за нещо конкретно...

# 333
  • Пловдив
аз утре отивам за кроасани с масло за закуска  Heart Eyes от сега преглъщам  Laughing Още юфка,топ.сирене,бутер тесто.А...и детето иска марш мелоу  Thinking Гледал по детските,че се пекат Crazy Та...някой пробвал ли ги е?

# 334
Някой спомня ли си кога пускаха хлебопекарната.Решила съм най-после да купя и се чудя по кое време горе долу я пуснаха, да я чакам ли или направо да купувам от друго място Wink

# 335
Миналата година хлебопекарни имаше в началото на септември,аз тога я взех.

Не съм доволна от шишето.Детето като пие вода се затваря дюзата.Не знам,той ли прави нещо както не трябва.Аз като пробвах да пия,не се затваря..

# 336
  • София
За трета година купувам:
-фулмастрите( ако така се пише),изкарват и те цяла учебна година и не се налага както с българските да купувам през две седмици. И най важното ако се случи да си надраска блузата се изпира.
- четките за хубави

Много ценна информация, благодаря!  Peace

# 337
  • Русе
За трета година купувам:
- четките за хубави
Много ценна информация, благодаря!  Peace
Да, изпират се и действително са издръжливи, но ако са тези двойните, са много дебели и не се пъхат в ластиците на несесерите, ако ще се купуват за ученици.

# 338
Миналата година хлебопекарни имаше в началото на септември,аз тога я взех.
Благодаря ти!

# 339
  • велико търново
За трета година купувам:
- четките за хубави

-----------------------------------------------------------------------------------------
Боите наистина са много хубави имаме 2 броя и още са ОК.
Четките плоските са с много твърд косъм .
Фулмастрите са много хубави и те са издръжливи.
Моливите с гумичка са добре имат и подарък острилка тази година все още ги няма.
За бутилката за вода имаме вече трета за сега я изпробваме как ще е дали ще се разлива по тетрадките .За раниците на Пума на касата ми казаха ,че гаранцията и е 2 дена .Как така ?Не е ли до 30 дена да мога да я ,,рекламирам,, в магазина .Имах чувство ,че ми се подиграха с това ,,2 дена,,. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 340
  • у дома
Аз така или иначе не харесах раниците на Пума,защото гърба е абсолютно гладък.
Миналата година вземах на дребен етикети и пастели-пак бяха одобрени  Peace

# 341
  • Варна
Аз съм доволна от ученическите раници - обикновените, а не с колелца. Купих миналата есен за първолака със Спайдърмен. Ползва се непрекъснато, не само за училище, а и за пътувания. Не е мръднала: ципове, шевове - всичко е здраво. Ще си я ползва и тази година.

От несесера на Херлиц съм доволна също. Мисля, че за моливите нещо бяхте споменали, че не са ок. Не знам дали е до партида, но оплаквания нямам. И са здрави, и пишат.

В четвъртък отидох за подвързии. Взех и бели, и шарени, големи и малки. Покрай тях и боичките, блокче, че и комплект пергел с аксесоари (не че знам кога точно ще му влезе в употреба  Laughing, ама бях набрала инерция).

Някой знае ли раниците от другата седмица колко са големи? Мисля да взимам на малката за яслата, ама да не й е голяма?!  Thinking

# 342
Налага ми се да равя рекламация на масажора от тази зима. Пазя бележката, но задължително в този Лидл от който е закупен ли трябва да отида или във всеки техен магазин може?

# 343
Във всеки може.

# 344
  • Асеновград
Памперсите Toujours са в нова опаковка и самите памперси вътре са други , ще ги тестваме и дано и новите да са добри като старите.

Общи условия

Активация на акаунт