Лидл ::68::

• 86 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Много пъти съм „отваряла” магазина в понеделник или в четвъртък, но никога е нямало намалени хлебчета, франзели, кроасани, мъфини... Хлябове от пекарната - да. Вечер не съм ходила преди заваряне и не съм виждала какво остава, но дали пък не ги предлагат пак на другия ден? newsm78

# 391
  • Варна
Здравейте, искам да попитам нещо за магазините във Варна! Вчера ходихме специално за момичешките дрехи /110-116/, но от блузките намерихме само розова и синя. Исках да й взема от всички, но съдейки по заредените кол-ва, смятам, че е имало само тези два модела. Става въпрос за м-на на Владислав. Някой взел ли е от другите два /бяла и лилава/- и ако да- аз ли съм закъсняла или просто разделят моделите по различните магазини, както предполагам?

# 392
От слънцезащитната серия имат ли олио някакво? Къде мога да видя продуктите?
Имат ли хубави балсами за тяло?

# 393
  • у дома

Има един балсам за след слънце-аз го имам и в кръгла кутийка и в голямо плоско шише-супер охлаждащ е и най-вече овлажняващ,защото моята кожа е много суха,ползвам си го целогодишно  PeaceВ кутийкта ми харесва повече.

# 394
Долче, а и останалите пловдивски мами. Имате ли идея дали има останали дрешки (боди и панталонки) за моя шишлавел, че всичко дълго му е умаляло?

# 395
  • Русе
Има някакво слънцезащитно олио на спрей. В магазините са в зоната на касите. Ако напишеш в Гугъл, може и да ти излязат слънцезащитните продукти. Не знам в сайта на ЛИДЛ дали ги има.
С лидълската марка Cien има лосион и мляко за тяло. Преди години съм ползвала лосиона, като, че ли не беше лош.

# 396

Имат. Аз тази година ползвах продуктите им, включително детските, а и олио с фактор 20 за мен, доволна съм и препоръчвам. Лосион за тяло също имам, но консистенцията му ми е малко странна - по-гъсто ми и два и някак по-трудно за разнасяне. Иначе не е лошо и има приятен аромат  Peace

# 397
  • 1st floor
http://www.lidl.bg/bg/5802.htm

Ние ползвахме безцветния слънцезащитен спрей с фактор 20.  Peace

# 398

Благодаря ви момичета   bouquet
От колко отваря сутрин, никога не съм била толкова рано, все на края на работния ден, като свърши всичко интересно  Mr. Green

# 399
  • София

Не мирише ли много на спирт?

# 400
  • Русе
Благодаря ви момичета   bouquet
От колко отваря сутрин, никога не съм била толкова рано, все на края на работния ден, като свърши всичко интересно  Mr. Green
Във всеки град магазините са с различно работно време. Виж в сайта на ЛИДЛ за вашия Peace

# 401
# 402
И нашия е от 8, благодаря ви, не знаех, че са с различно работно време  Wink

# 403
  • 1st floor

Не мирише ли много на спирт?
Не съм усетила изобщо миризма на спирт. ooooh!

# 404
Аз използвам слънцезащитно олио-спрей на Сиен с фактор 20. Изключително доволна съм, удобен за нанасяне, не стои мазно на кожата, а и най-вече- предпазва. Досега с него не съм изгаряла, а съм със слънчева алергия и се е случвало и под най-силното обедно-следобедно слънце да съм навън. Peace Аз си го купих миналата година- тогава се водеше нещо като немазно олио, това лято май го водят безцветен спрей- според мен си е едно и също, консистенцията, защитня фактор и ароматът поне. Heart Eyes Не ми мирише на спирт, като парфюмче е- когато съм слагала на дъщеря ми винаги е много доволна, защото си мисли, че и слагам парфюм. Mr. Green Laughing
Аз за малко да забравя, че има намалени топени сиренца- взехме. Grinning Също и замразен спанак 3 опаковки, от юфката, картофи, свински пържоли. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт