Лидл ::68::

• 86 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • русе
Доволни ли сте от маратонките,които се предлагат в лидл?Като цвят ми допадат,но незнам дали са удобни?!

# 376
  • Mediterraneo
Харесаха ми якетата на мен много; като суитчъри са, но така и така имат нужда от такива, ще им взема. При нас са от 31- ви, а цената им е 8Е  Rolling Eyes

# 377
Аз маратонки не съм вземала от Лидл,имам само туристическите обувки,но като цяло обувките им нямат грешка,независимо дали са детски,дамски или мъжки.АКО питате конкретно за Пума,Каппа хич не ми харесват,много дървени ми се струват.Понякига на разпродажби пускат някакви по 20-25лв,за парите са ок.

# 378
  • 1st floor

Как добре те разбирам
Скрит текст:
аз анцузи купувам на тази фирма СЕВТЕКС & ГАБРОВО ,определено не висят като на закачалки на кльощавите ми мъже
Скрит текст:
Не са ми познати като фирма, но ще поразпитам из квартала дали някъде ги зареждат. Благодаря!

Тарталетке, тези суитчъри/ якета стават ли като горнище за анцуг или са дебели и стоят повече като яке? newsm78

# 379
Много странно, за мен определено са широки лидълските дънки Crazy Гледам момченца по площадките с дънки тип скини, стоят съвсем различно, все се чудя откъде ги купуват. Моят с лидълските беше като с парашутни гащи, а както казах не е кльощав изобщо.

Понеже имаме същия проблем, но аз имам момиче, скини дънки купуваме само от НМ, проверявала ли си там? Стоят страхотно, и други са ме питали от къде и намирам такива като за нея  Mr. Green

# 380
  • София
Новите памперси са чудесни! Нямат пропуск! Много съм доволна и ме е яд, че не съм ги открила по-рано!

Би ли споделила за коя марка става въпрос?
Марката Toujours - http://www.lidl.bg/bg/Toujours.htm - само че от скоро са с нова опаковка, една идея по тънки са, но качеството и цената са същите. Не са ароматизирани. Синът ми ползва 5 номер.

Благодаря!!!

# 381
  • Варна
Ученическата раница от миналата година, която си купих, беше с цена около 20 лв. В момента я няма на брошурата, но може да я пуснат заедно с останалите артикули. Тя е с много отделения, преден джоб, странични за шишета и т.н. Аз много я харесвам.

Тази от 9.99 лв. е видимо много семпла, само с едно отделение, но пък е представена с ученическите пособия. Тъкмо за това се чудех и аз дали ще е подходяща за по-малко дете, защото е снимана на по-голямо момиченце.

# 382
А като цени как са памперсите 5-цата? Моят син е на 2 годинки и половина и използваме само когато спи и да купувам Пуфис голям пакет вече ми идва в повечко.
16 лв., 44 броя  Peace

# 383
Ученическата раница от миналата година, която си купих, беше с цена около 20 лв. В момента я няма на брошурата, но може да я пуснат заедно с останалите артикули. Тя е с много отделения, преден джоб, странични за шишета и т.н. Аз много я харесвам.

Благодаря за уточнението,ще ги разгледам на място в магазина.
Попитах за сладоледените торти,вече не са в асортимента,а бяха вкусни....

# 384
  • Варна
Понеже имаме същия проблем, но аз имам момиче, скини дънки купуваме само от НМ, проверявала ли си там? Стоят страхотно, и други са ме питали от къде и намирам такива като за нея  Mr. Green
Не съм, ще погледна и там yes

# 385
Един глас и от мен за памперсите Toujours. Съжалявам, че от по рано не използвам тях, а се лутах между различни марки. Но пък кърпичките им ми идват идея по сухи.

# 386
  • Mediterraneo
Тарталетке, тези суитчъри/ якета стават ли като горнище за анцуг или са дебели и стоят повече като яке? newsm78

Не съм ги виждала на живо, но си мисля, че са по- скоро като горнище, откъм дебелината. Иначе като връхна дреха за не много студени дни ще са идеални. Дъщеря ми много се запали, ще се купува.

# 387
Някой купи ли от училищните помагала? Впечатления?

# 388
  • Бургас
Еее, ама много ме ядосаха вчера и днес лидълци! Пилета Дюк - тц в поне 2  магазина. И вчера и днес Close Посъветвах управителя да вземе да махне рекламните плакати, защото се подиграват с хората. Нямали право защото можело да бъдат глобени от КЗП заради обявената промоция, но съм била права да се сърдя заради липсата. На питането ми дали днес изобщо са зареждали смутолеви "Да, ама...", "Ама колко, 5 бройки ли?", "Ами 5 кашончета само". И като  съм виждала как разни квартални търговци си зареждат от там магазинчетата, много ясно че са свършили сутринта още Tired От училищните неща също почти нищо нямаше останало т.е. и там каквото бях набелязала не можах дори да го видя... Трябвало да ходя рано сутринта в първия ден - съветът на управителя ooooh! Въобще дърво и половина Crossing Arms

# 389
Дъщеря ми е кльощава, но най- добрите дънки, които сме уцелвали за нея, са лидълските с тесния крачол, не знам как ги водят. Перфектно й заспиват, на талията има лееко какво да се желае, но с ластика за коригиране са повече от идеални!
Тесните дънки/панталони ги водят "тясна кройка", а нормалните, по-широки- "права кройка". За дъщеря ми идеални са правата кройка, с доста стесняване на талията и като и взимам номер с половин или една година по-малък. Mr. Green Примерно, на 3 и купих размер за 3 години; започна да и стои най-добре някъде около 3 и половина, според мен ще и става поне до 4 и половина...А дъщеря ми е слаба /не кльощава/ и върви висока на ръст. Тясната кройка не ме кефи особено много, защото тя пък и идва леко тясна на крачолите, а в дупе и особено в талия си има ширина колкото щеш. Но не знам дали толкова е виновна тясната кройка- моята дъщеря е много палава и шавлива и нещо толкова тясно и стои добре само ако е от много разтеглива материя.... Mr. Green
Скрит текст:
Скини дънките на ХМ например и стоят супер, от тях купувам с по 1-2 номера по-големи и стеснявам доста в талията- ОБАЧЕ на дупето стоят доста прибрано и това ми харесва, а регулираното на талията така или иначе не се забелязва.
Панталон без възможност за регулиране на талията след един неуспешен опит вече не купувам- не само от Лидъл, отникъде. Laughing Освен ако не е джегингс.
mystic woman , виждала съм намалени хлябове, франзели и подобни. Опаковани в найлон и с оранжев етикет с процента намаление (30% или 50%). Кроасани обаче не съм виждала намалени и опаковани по този начин- може би се изчерпват по-бързо. newsm78 Вечер когато пазарувам забелязвам, че или няма, или има по съвсем малко от кроасани и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт