Лидл ::68::

• 86 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Снощи ходих специално за дънките за момчета, но не взех точно заради размера. Верно моя е голям скакаУец и е слбичък. При ръст 114 щеха да му станат тези от 110 , но в  талията ще са му хлабави, а в ханша  ще са му тесни. Ластика на талията почти не се разтягаше и нямаше друг начин за коригиране. И късите панталонки, които ми взех от Лидъл по същата причина почти не са носени, все му падат.
Имаше от кецовете на Пума и мъжки и дамски, имаше и от цветната етажерка  за деца. Имаше и доста други стоки от предишни промоции.

# 361
Новите памперси са чудесни! Нямат пропуск! Много съм доволна и ме е яд, че не съм ги открила по-рано!
Чопърът е невероятен! Орехи, моркови - за сега това сме пробвали - справи се блестящо! Мъж ми го похвали Simple Smile
Цветните моливи са дебели, да, но страшно удобни. Дъщеря ми ползва такива от 1 клас, изкарва с тях по цяла година.

# 362
Раниците от 9.99 ли харесвате?Достатъчно ли са големи за 1 клас(събират ли блокове за рисуване,големи тетрадки,скицник А4 формат,папки и др.неща).На снимките ми изглеждат малки,подходящи за детска градина по-скоро.
Има ръчни чопъри и в Лидл-Люлин,поне 10 броя.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 12:04 от Dkoki

# 363
  • София
Новите памперси са чудесни! Нямат пропуск! Много съм доволна и ме е яд, че не съм ги открила по-рано!

Би ли споделила за коя марка става въпрос?

# 364
  • у дома
Много странно, за мен определено са широки лидълските дънки Crazy Гледам момченца по площадките с дънки тип скини, стоят съвсем различно, все се чудя откъде ги купуват. Моят с лидълските беше като с парашутни гащи, а както казах не е кльощав изобщо.

Тези,които са от малката серия-Лилипу ли беше името на марката  newsm78 са широки и не се регулират-знам,защото купувах за подарък за РД на един малчо и ми направи впечатление...Моите бандити са големи-съответно на 9 години и почти 13 години и купувам от юношеската серия,както и  НеПоКоРнА-те са модел скини и винаги са с ластик за регулиране,ама големия ми син това лято израстна доста и е към 170 см и вече няма да му става и най-големия номер на тази серия,та като пускат мъжки ще пробвам намъква ли се в най-малкия. Конкретно дребен е над 140 см и е около 24кг,та единствените дънки,които му стоят като шити за него са Лидълските Peace За анцузи и аз съм нацелила СЕВТЕКС & ГАБРОВО-някак по-прибрани са долнищата...

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 12:58 от svetlaem

# 365
На моя младеж нито са му плитки, нито са му тесни дънките. По-скоро са широки и стягаме ластиците. Но той си е кльощав. Стават му дънките на Лидл и на ХМ що годе. Всички други са му ужасно широки.
Скрит текст:
А като тръгнем за долнища и анцузи, направо ми се реве...Сега успях да му взема две от Зара (един модел в два цвята), ама няма как да изкара само с тях и не знам вече къде да гледам...
Как добре те разбирам
Скрит текст:
аз анцузи купувам на тази фирма СЕВТЕКС & ГАБРОВО ,определено не висят като на закачалки на кльощавите ми мъже

# 366
Миналата година купих дънки, които му залепнаха точно, но като ги изпрах се свиха значително и му омаляха. Бяха от твърдите памучни дънки и нямаха никаква еластичност, нито шанс да се отпуснат
Ако не ги бях изпрала, щях да ги върна, но...
Та си зависи от модела конкретно  Peace
И аз говоря за тези над 9 години

# 367

Марката Toujours - http://www.lidl.bg/bg/Toujours.htm - само че от скоро са с нова опаковка, една идея по тънки са, но качеството и цената са същите. Не са ароматизирани. Синът ми ползва 5 номер.

# 368
  • Mediterraneo
Дъщеря ми е кльощава, но най- добрите дънки, които сме уцелвали за нея, са лидълските с тесния крачол, не знам как ги водят. Перфектно й заспиват, на талията има лееко какво да се желае, но с ластика за коригиране са повече от идеални!

# 369
  • София
А якетата колко са дебели. Малкия се тръшна да изглеждал като на брошурата Mr. Greenще се ходи за дънки и яке.

# 370
  • Варна

Марката Toujours - http://www.lidl.bg/bg/Toujours.htm - само че от скоро са с нова опаковка, една идея по тънки са, но качеството и цената са същите. Не са ароматизирани. Синът ми ползва 5 номер.

и аз купувам 5-ца за синът ми, досега също няма пропуск. много по-добри са от старите, с тях имахме доста напикани гащи

# 371
  • София
А като цени как са памперсите 5-цата? Моят син е на 2 годинки и половина и използваме само когато спи и да купувам Пуфис голям пакет вече ми идва в повечко.

# 372
Тези якета според мен са си чиста проба суетшърти.

# 373
Снощи ходих специално за дънките за момчета, но не взех точно заради размера. Верно моя е голям скакаУец и е слбичък. При ръст 114 щеха да му станат тези от 110 , но в  талията ще са му хлабави, а в ханша  ще са му тесни. Ластика на талията почти не се разтягаше и нямаше друг начин за коригиране. И късите панталонки, които ми взех от Лидъл по същата причина почти не са носени, все му падат.
Имаше от кецовете на Пума и мъжки и дамски, имаше и от цветната етажерка  за деца. Имаше и доста други стоки от предишни промоции.

Моя, големия, също е мнооого слаб. Досега от Лидл само анцузи съм му взимала. Харесах му сините панталони тип дънки, но не ги взех заради това, че не се регулират. Щяха да си му паднат направо(за Лупилу говоря). При ръст от 105-110 му вземам от късите панталони ( също и слипове) 86/92 и пак му са хлабави. Слагам ги и на двамата  Laughing Въобще панталони много трудно намирам, защото хем трябва да са тесни, хем дълги ( на мама сакалеца, а не е да не яде)

П.П. Ще погледна анцузите на Севтекс и Габрово, щом ги препоръчвате.

# 374
  • София
Тези якета според мен са си чиста проба суетшърти.

И на мен такива ми се видяха и затова не правех сметка да купувам, малкия като видя брошурата и се тръшна да му взема.

Общи условия

Активация на акаунт