Лидл ::68::

• 86 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз не съм доволна от слънцезащитните продукти на Лидл. Изгорях, а се мазах доста интензивно с 30 фактор. Няма да си купя повече от тях.

# 406
От нещата, които са за училище, от кои сте доволни?
За трета година купувам:
-боите, трайни и наситени цветове)
-фулмастрите( ако така се пише),изкарват и те цяла учебна година и не се налага както с българските да купувам през две седмици. И най важното ако се случи да си надраска блузата се изпира.
-моливите- и те издържат цялата учебна година.
-блокчетата за бои- хубави дебели листи
-От несесера не съм доволна.
- четките за хубави
-гел химикалките и те бяха одобрени.
За това се сещам на прима виста. Ако искаш питай за нещо конкретно...

Мерси. А Пергелите свестни ли са и раницата Пума/дали е здрава?/ Аз съзрях намален японски зелен чай, намалено кокосово мляко и си ги взех

# 407
Имам три вида слънцезащитни в нас. Дески са и трите. Двата са от ДМ и са ужасни. Третият е лидълски и дори не помня кога съм го купувала. Беше с етикет та -30% страхотен е, и аз се мажа с него. Бяла съм като сирене, изгарям ужасно бързо до степен рани. Малкия ви син и той е същия. Горевия е куча марка, може и без мазане дори.

# 408
От нещата, които са за училище, от кои сте доволни?
За трета година купувам:
-боите, трайни и наситени цветове)
-фулмастрите( ако така се пише),изкарват и те цяла учебна година и не се налага както с българските да купувам през две седмици. И най важното ако се случи да си надраска блузата се изпира.
-моливите- и те издържат цялата учебна година.
-блокчетата за бои- хубави дебели листи
-От несесера не съм доволна.
- четките за хубави
-гел химикалките и те бяха одобрени.
За това се сещам на прима виста. Ако искаш питай за нещо конкретно...
Много ценна информация, благодаря!  Peace
Да, изпират се и действително са издръжливи, но ако са тези двойните, са много дебели и не се пъхат в ластиците на несесерите, ако ще се купуват за ученици.
става въпрос за тези 10 броя,  които са, нали?Препаратът с хлор,който хвалихте има ли шанс да е хартисал някъде и как точно изглеждаше?

# 409
Не съм вземала пергели и не мога да кажа. Раницата Пума не беше одобрена от моята госпожица. И аз не я харесах в интерес на истината, по точно гърба ми се стори много мек....
За флумастрите- да по 10 са. От единия край тънки, от другия дебели писци...

# 410
  • Варна
karmela ss, имало е и от другите блузки-бялата и лилавата,но са свършили бързо.Аз отидох петък в магазина на Владислав,нямаше от тях.Веднага отидох до Лидл Възраждане и успях да взема последната бяла блузка,а от лилавата имаше 3-4 бр.

# 411
  • София
Намирали ли сте хубава риба в ЛИДЛ?

# 412
Някой купувал ли е от мини розите в промоция от четвъртък? Има ли изложени различни цветове?

# 413
  • София
Някой купувал ли е от мини розите в промоция от четвъртък? Има ли изложени различни цветове?

В два магазина ги гледах. Основно са червени. В единия магазин освен тях имаше 2 вида розово и една жълта. В другия - само 1 вид розово. Повечето червени са пред прецъфтяване.

# 414
Мерси. Ще пробвам утре рано сутринта да мина дано има по-читави.

# 415
  • In the shadows of my mind
Момичета, гледам новата брошура с прясно меко сирене 3.29 за 250гр. Понеже много обичам, дали преди го е имало и хубаво ли е?

# 416
  • София
Якетата наистина са суитчери, не особено дебели. Купихме кафявия, ама дънките ги пропуснах, на моя клечо са му широки навсякъде.
И царевичка кочани взехме за пореден път, чудна е.

# 417
  • 1st floor
Якетата наистина са суитчери, не особено дебели. Купихме кафявия, ама дънките ги пропуснах, на моя клечо са му широки навсякъде.
И царевичка кочани взехме за пореден път, чудна е.
Пуснаха ли ги?! Ееее, трябваше да накарам ММ да ме метне набързо ... Mr. Green Ама, ако наистина са широки дънките, язък!!! И моя е клечо. Сутринта изрових едни размер 146, купувала съм ги явно нещо намалени и по-голям размер...та сега му стават...е, можеше и малко по-теснички да са , ама горе-долу стават...Дано новите не са по-широки..А анцузи не пускат ли за по-големите деца?! newsm78

# 418
  • София
Пише, че са скини дънките, но са почти прави изцяло. Имаме скини от Name It, стоят залепнали по тялото. На моя д..то е една шепа. Mr. Green
Анцузи ще търсим и ние, казаха ми, че в Хит имало изгодни.

# 419
  • Русе
Аз не съм доволна от слънцезащитните продукти на Лидл. Изгорях, а се мазах доста интензивно с 30 фактор. Няма да си купя повече от тях.
И аз повече няма да си купя, но защото не почернявам въобще Mr. Green Кожата ми е такава, че много бързо хващам кафеникав тен. С лидълския лосион с фактор 20, си оставах бяла. Тази година използвах бадемово масло. Добих много хубав тен.
Анцузи - комплект, пускаха миналата година по това време, заедно с раниците. Бяха до ръст 146/152, 18 лв. В този каталог обаче ги няма. Дори и да пуснат, за момче не ме устройва тази номерация.
Тази година, гледам, че ученическите раници са само с колелца, а те са много тежки и неудобни. Миналата година имаше и обикновени, по спомен бяха към 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт