Лидл ::68::

• 86 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ако са като тези в гръцкия ЛИДЛ миналата година бяха 8.99, но са ватирани. За зимата са супер, но засега ми трябват тънки памучни.  Tired

# 481
Здравейте - вмъквам се да кажа, че детските долнища от гръцкия каталог
не са много сполучливи. Миналата есен купих 4 бр. - бързо се нахванаха на топченца отвън, вътре ватираното се оскуба след 2-3 пранета. Заради ластика имах проблем с дължината, а ги взех по-дълги. Изкараха 2 месеца. След това нямаха вид на нищо.
Другия модел, който пускат по 2бр. комплект са по-хубави. Имаше пролетта, дано да има и сега от тях. Обикновено са в свежи цветове, цената излизаше около 7лв/бр, 14-15лв/комплекта.

# 482
  • София
Аз пък имам точно тези сивите, първо ги носи щерката, после сина, нищо им няма само дето вече са му къси. И от другите имам, дето са по двойки, но нямам впечатления за тях, защото ги купих пролетта, а много бързо се затопли времето и ги е носил малко време.

# 483
  • Русе
Днес отидох с нагласата да купя блузи за сина ми и останах разочарована - изключително грозни на цвят.

# 484
Мда, в гръцката брошура керамичните купи са по 4,99 евро, доколкото видях. Crossing Arms Някой беше споменал, че се е отказал от тях заради малкия размер и голямата цена- ами, явно са решили, че тук като по-богати, вместо да си ги купим за 9,99 лв няма да се усетим и ще си ги вземем за 11,99 лв, защото са "иберийски"... Crazy
Долнищата в комплект от по 2 бр. (ватираните) са много хубави, имаме от тях. Peace Взех по-голям номер, та сега ще си ги носи малката. Simple Smile
мернах в гръцката брошура едно момичешки дънки с някакво намаление на цена от около 4,99 евро- пускали ли са ги при нас? Харесва ми животинската им шарка... Mr. Green
Скрит текст:
Моята все казва, че е коте, тигър, куче, конче и т.н. и съответно всякакви животински принтове и шапки с ушички са много вървежни... Laughing

# 485
  • Русе
Понеже забравих да проверя днес в магазина, бихте ли ми казали в ЛИДЛ продават ли гранули за малки котета?

# 486
  • Mediterraneo
newsm78 И аз това се зачудих. Пък по-горе една съфорумка следи гръцкия Лидл. Аз мисля, че сме след италианския. И там зяпам. Имат машината за хляб, някой се интересуваше преди ден-два от нея. Аз пък си харесах едни възглавнички за стол. Laughing

И определено преди испанския, който пък следя аз. Първо идват в България промоциите, после тук. Аз се ориентирам от нещата в бг каталог и заплювам какво ще купувам след 2-3 седмици тук  Laughing

# 487
  • София
Послено непосредствено след гръция или след италианския сме? И аз се отказах от купичките - не си заслужават цената според мен.
Гледам, че от петък пускат прясна пъстърва, пускали ли са я преди, хубава ли е? Никога май не съм купувала риба от лидл.

# 488
Гледам, че от петък пускат прясна пъстърва, пускали ли са я преди, хубава ли е? Никога май не съм купувала риба от лидл.

И пъстърва ,и сьомга сме купували и е била хубава рибата.  Peace

# 489
Пъстървата е хубава и прясна всеки път когато съм взимала.

# 490
  • София
Благодаря  bouquet

# 491
  • София
Миналата година и до тази пролет бяхме 1 седмица след английския Лидл. Даже се майтапехме с дъщерята, че каквото е пропуснала аз ще и го взема от тук.
Сега е в друга държава и нямат Лидл наблизо.
Скоро разглеждах германския сайт - имат и онлайн търговия със всичко от каталога. А сега имат разпродажба на всички летни стоки на по-ниски цени.
При нас такива екстри явно няма да въведат.
Пастърва си купуваме редовно, прясна и вкусна е. Правя я във фолио, във фурната.

# 492
В София има ли аутлет?

# 493
  • софия
              Здравейте."Запалихте" ме с този с този чопър. Лидл - Бургас  има много, но не знам същия ли хвалите. Може ли някой да качи снимка на препоръчвания? Благодаря.

# 494
Лидл ли, не мисля...но по немските магазини http://nemski-centar.com/ (тези, каквото и да са) съм сигурна, че има дрехите, които са се продавали по предишни промоции...или поне със същите марки...

Общи условия

Активация на акаунт