Лидл ::68::

• 86 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Детските долнища са на ластик,днес погледнах,извинявам се,ако съм ви подвела в предишния си пост.

# 676
Детските долнища са на ластик,днес погледнах,извинявам се,ако съм ви подвела в предишния си пост.
А къде ги гледаш,може ли линк  bouquet

# 677
  • София
А къде ги гледаш,може ли линк  bouquet
Засега само на плакати в магазините. Новата брошура като че ли в сряда или четвъртък можеше да се види online  Peace

# 678
  • Варна
Хавлиите хубави ли са?
Прегледах три страници назад и не видях да сте ги обсъждали.

# 679
Не ми се връзват цветово, иначе ги гледах...имало е и по-хубави, не са нищо особено

# 680
Хавлиите хубави ли са?
Прегледах три страници назад и не видях да сте ги обсъждали.

Аз имам от раираните и съм много доволна. Мекички са и попиват добре.

# 681
 Днес на плакатите загледах- следва XXL седмица, дамски боти, дънки и блузи и детски дрешки ( елечета, долнища на анцунг и клинчета) , но за по- малки дечица , под 116.

# 682
  • София
След кои държави и колко време върви нашият Лидъл. Харесах си нещо в Лидъл Кипър, преди това го е имало в Гръцкия. Имате ли наблюдения?

# 683
Чудя се дали ще пуснат кецове или маратонки,трябват ми 30-31.Лупилу са до 30,а тези за големите деца някой път започват от 34  нагоре,спомням си,че при едни балеринки беше така.

# 684
аз пак да си попитам, есен пускат ли духалки в лидъл?

# 685
Чудя се дали ще пуснат кецове или маратонки,трябват ми 30-31.Лупилу са до 30,а тези за големите деца някой път започват от 34  нагоре,спомням си,че при едни балеринки беше така.

И ние сме така, аз пък чакам балеринки, кецове и маратонки имаме много

# 686
  • оттам, откъдето започва България
аз пак да си попитам, есен пускат ли духалки в лидъл?
Защо пък от Лидл духалка. Има ги във всички магазини и са на един и същи принцип.

# 687
просто той ми е под ръка - затова питам!

# 688
Духалки не помня, но пускаха конвектори... Peace

# 689

Общи условия

Активация на акаунт