Звездни компромати - 256 част

• 84 702
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Радвам се за Анистън, дано намери щастие и хармония. Харесвам я много Peace А гаджето е супер секси, да знаете Sunglasses Сериала много ми харесва, само, че се влачи по сезон на година Crossing Arms

За Жана - ей, много е лесно да се очерни някой в България. "Звездите" ни ходят по най-обикновени места и колко му е да си измислиш нещо. Още като видях новината, не се вързах - Жана, извадила 50 лв и ги дала на момчето, за да не викат КАТ. Mr. Green То, ако ставаше така... ooooh! Но пък източника разказва от първо лице, но не е викнал КАТ. Изобщо, дайте вкупом, всички да кряскат Stop Като за вишните на Арабаджиев...

# 271
# 272
Анистън затова избързали със сватбата, имат си 6 месечно момиченце
http://life.dir.bg/news/Jennifer-Aniston-Justin-Theroux-19775667?nt=5

# 273
Николета от разтеглянето на снимката къде й се е качил пъпа  Mr. Green

# 274
  • Пловдив
Бе тия хора що осиновяват,а не раждат? Rolling Eyes

# 275
Бе тия хора що осиновяват,а не раждат? Rolling Eyes

не знам причините, но е похвално, че го правят, защото определено могат и да не осиновяват деца и да си гледат живота.  Peace

# 276
  • Gotham City
Николета от разтеглянето на снимката къде й се е качил пъпа  Mr. Green

Не е разтегляна, на нея винаги и е била на това място, някак... странно такова  Thinking леко плашещо дори  Laughing
Скрит текст:

# 277
Николета от разтеглянето на снимката къде й се е качил пъпа  Mr. Green

Тази не е добре, качила си го е до под мишниците!  Joy Joy Joy От толкова зор да се направи на висока! ooooh!

# 278
  • Вестерос
Може да има проблем жената, ти пък какъв въпрос зададе  ooooh!

# 279
  • Пловдив
Е,хубаво де...Джоли няма проблем и пак осинови 3 деца.

# 280
  • където ми харесва
Джоли не сключи брак на 46 и тепърва да ражда...

# 281
  • Вестерос
Не зададох аз въпроса защо не е раждала, а осиновявала  Whistling  Много плоско изказване. На някой хора акъла им е в петите. Да, естествено, че може да няма проблеми, а да иска да си осиновява. Чудесно е това. Но изказването "защо не ражда, а осиновява" ми идва доста в повече...

# 282
  • Пловдив
Скрит текст:
Ами що не го подмина?Ако има проблем е ясно,но мисълта ми беше,че е от прекалена звездност и от това да не си развалят фигурата

# 283
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/ms.c.eJxllcGNBDEIBDM6G … ype=1&theater

Роси Иванова има спешна нужда да хапне  Shocked

# 284
Не е чак толкова плоско изказването (въпроса). В една статия три холивудски звезди с осиновени деца, нямат собствени и все на дърти години. Прави впечатление и човек си вика - хм..  Thinking  То пък да не посмееш да коментираш нещо. Не е стандартно, в стандартния свят жените раждат свои и то преди 50 години. Обсъждаме им бръчките, целулита, любовния живот, семейните отношения, кариерата, т.е. всичко, включително долните гащи, що да не им обсъдим и осиновяванията. Ето, че за някои дори вървят слухове, че чрез измама осиновяват.

Скрит текст:
Ако има проблем е ясно,но мисълта ми беше,че е от прекалена звездност и от това да не си развалят фигурата

Според мен не е заради фигурата. Предполагам, че са много закъснели, и на партньор не случват дори на тази напреднала възраст и накрая осиновяват. Макар, че могат от донор да родят, но Сандра Бълок видях, че на 52 била (не знаех, че чак толкова), не е разумно вече да ражда.

Общи условия

Активация на акаунт