Вчера на плажа, една симпатична младичка леля с племенничката си, директно се обърна към мъжа ми: извинети, ши можи ли да ни го забиити, щоту ний сми само жини и ни можем да си гу забиим, пък вий така хубаво забихти вашия.
Чадъра имаше предвид, но дяволито усмихната не го спомена нито веднъж в това виртуозно изречение, което можеша да формулира по 100 други, нормални начина! И това при все, че бях на метър от мъжа ми. После грациозно влезе във водата когато той беше там и разпери криле да пляска многозначително. Сигурна съм, че ако имаше опашка, щеше да я разпери и нея.

Първо се посмях, после дочетох и съм на 100% съгласна! Жените са станали като грабливи птици, вече не им пука дали разбиват семейство или не. Имам такава позната, на която все се мъча да и обясня, че набъркването в чуждо семейство не е редно меко казано, но тя сякаш през едното ухо и влиза и през другото излиза.
Иначе и на мен Дженифър не ми харесва, има чар, но някак, не мога да преценя точно, едни такива широки рамене и гръден кош, а в лицето, честно казано, ми.. едни трапчинки има и то от тях идва чара. Но силно се съмнявам семейството им да е основано, само на това как изглежда другия, също така не смятам, че и разпада е повлиян от това. Сигурно проблеми, трупани с времето, бавачката е на подходящото място в подходящото време, млада, свежа, знае как да си изиграе картите...