Звездни компромати - 256 част

• 84 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • Gotham City
За мен е унизително да спиш с този който ти плаща заплатата, за други това е начин на живот и просперитет.
Да не забравяме колко сме извисени ние...  Mr. Green

Вчера на плажа, една  симпатична младичка леля с племенничката си, директно се обърна към мъжа ми: извинети, ши можи ли да ни го забиити, щоту ний сми само жини и ни можем да си гу забиим, пък вий така хубаво забихти вашия.
Чадъра имаше предвид, но дяволито усмихната не го спомена нито веднъж в това виртуозно изречение, което можеша да формулира по 100 други, нормални начина! И това при все, че бях на метър от мъжа ми. После грациозно влезе във водата когато той беше там и разпери криле да пляска многозначително. Сигурна съм, че ако имаше опашка, щеше да я разпери и нея.  Joy Чак мъжа ми беше впечатлен от подобна наглост и не ми разправяйте, че съм се объркала, не съм вчерашна, и аз съм ги играла тия игрички.  Жените вече са толкова безскрупулни, че почнат ли да бройкат един мъж, никакви обстоятелства не мога да ги спрат да си разпънат мрежите, пък той ако е риба, ще се хване.

Първо се посмях, после дочетох и съм на 100% съгласна! Жените са станали като грабливи птици, вече не им пука дали разбиват семейство или не. Имам такава позната, на която все се мъча да и обясня, че набъркването в чуждо семейство не е редно меко казано, но тя сякаш през едното ухо и влиза и през другото излиза.

Иначе и на мен Дженифър не ми харесва, има чар, но някак, не мога да преценя точно, едни такива широки рамене и гръден кош, а в лицето, честно казано, ми.. едни трапчинки има и то от тях идва чара. Но силно се съмнявам семейството им да е основано, само на това как изглежда другия, също така не смятам, че и разпада е повлиян от това. Сигурно проблеми, трупани с времето, бавачката е на подходящото място в подходящото време, млада, свежа, знае как да си изиграе картите...

# 391
На мен пък ми е срамно Бен Афлек да ходи с бавачката,и защо да е виновна тя Rolling EyesТой ако държи на семейството си никоя няма да го разбие още по малко ......бавачката направо е унизително TiredТолкова известни жени,той Бен Афлек голям актьор признат със ......бавачката Crossing Arms

Бавачките втора ръка жени ли са, защо да е унизително?

Чак семейство да разбие заради нея това е унизителното,но който както иска да го разбира

Мисля, че съвсем правилно разбрах още първия път.

За него не смятам за по-унизително да спи с нея, отколкто с която и да било друга. 

По отношение на другата линия - дали не е кофти за самата бавачка да спи с мъж, който й плаща заплатата - колко от вас ще се почувстват унизени ако Бен Афлек се влюби във вас и иска да бъдете интимни, пък дори и да работехте за него? Thinking

# 392
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако някой е унизен в цялата ситуация, това е Дженифър- бляскавата звезда заменена с бавачка, а домакините по цял свят обсъждат как е повехнала и занемарена и дали все пак бавачката не е по-готина от нея.

# 393
Тук съм съгласна.

# 394
  • Варна
Ако някой е унизен в цялата ситуация, това е Дженифър- бляскавата звезда заменена с бавачка, а домакините по цял свят обсъждат как е повехнала и занемарена и дали все пак бавачката не е по-готина от нея.
Хахаха!
Да Simple Smile
Именно Simple Smile

# 395
  • където ми харесва
Ама нали знаеш, че то от нея си зависи. Има толкова звездни майки, които не са се олелчили след раждането. А тя, ми откакто знам, че съществува такава актриса и е родила деца от Бен Афлек, няма папарашка снимка, на която да изглежда женствено. Принципно, винаги ми е изглеждала мърлява. Особено на фона на другата Дженифър ми е точно като някаква женичка, съществуваща, за да ражда деца и да носи размъкнати анцузи. Помислете, откакто стана майка, колко филма е снимала, колко пъти сте я виждали на червения килим самостоятелно, не като притурка на мъжа й. Та, дори и филмите, в които участва, не блести с особен талант, не знам кой я е забелязал и направил известна, но тази жена просто не е за това място. Та, поставяйки се на мястото на Бен, всяка вечер да се прибирам при раздърпаната си, мърлява жена, която има време да си играе с децата, но не и да се погрижи за външния си вид, камо ли да ми обърне внимание като мъж, и към алкохола бих се обърнала, и към сладката бавачка.

# 396
Голямата загадка е защо е мърлява, след като има бавачка Laughing

# 397
  • Вестерос
Ава и Рийс
Скрит текст:
Ава и Рийс са страхотни Simple Smile
Дааа, моите любимки  Heart Eyes Много са сладки заедно, изглеждат доста близки.

# 398
Адел, много глупости наведнъж насипа с този пост Laughing
Гарнър в Щатите е известна кажи-речи колкото мъжа си, тя е от тия sweetheart-актриси, които американците обичат точно защото не са особено бляскави и уникални (такава е Сандра Бълок, такава беше и Мег Райън). Филми снима доста, основно романтични комедии, за които е идеална, на червения килим е по-често без Бен, отколкото с него. Известна ще е и след развода и надали ще остане с грижата за едните деца и анцуга вкъщи.
А съжденията ти за брака са много недобри- то ако всички се женеха, за да се налага постоянно да се стараят да си впечатляват мъжлетата, че да не би да ги зарежат заради хубавичката бавачка, ми по-добре да си седят сами.

# 399
  • където ми харесва
Не, Джо. Това са мои впечатления за нея, може и да грешни, но е факт, че аз няма да я запомня с нищо повече от мърлявата й визия. Което пък показва, защо е толкова любима на американците.
Относно брака, до колкото ми е известно, ти брак нямаш, деца също. Ще ти кажа нещо, под секрет-жената се поддържа и за собствено удоволствие, не само от страх да не бъде зарязана. След две раждания на прекрасни деца, не съм в топ форма, имам някой и друг излишен килограм. Но, самата аз бих се отвращавала от себе си, ако всеки пъ, щом мина покрай огледало, или повърхност, в която се виждам в цял ръст, приличам на некъпана от седмица жена, с раздърпани дрехи и вид на току що излязла от кома.

# 400
И на мен Дженифър ми се вижда мърлява, даже в лицето ми е малко като мъж - с остри, груби черти.

# 401
Адел, всички се поддържаме и повечето го правим точно заради себе си. На мен твоето изказване ми прозвуча като оправдаване на Бен, че я е зарязал, понеже, видиш ли, била мърлява. Ами той мърлява си я е взел, пък и хайде да не свеждаме човешките взаимоотношения до единия нагон (да, аз не съм омъжена, понеже повечето ми връзки са били основно физически, но все си мисля, че като се застопоря с един мъж, ще чакам от него нещо повече от това да точи лиги по хубавия ми задник)

А за кариерата на Гарнър определено са ти грешни впечатленията, име е в Холивуд и без опората на съпруга си.

# 402
  • София
Колкото и да си чешаме езиците, изобщо няма и да разберем какво всъщност се е случило с Джен и Бен, а то може да е съвсем прозаично. Не са нито първите, нито последните развеждащи се. Те ми бяха от тези семейства, които ми харесват заедно, а не поотделно като личности. По същия начин възприемам и сем. Бекъм. Много хубаво смейство, но и двамата не са ми особено приятни.
Колкото до бавачката на Бен, сега й е паднало да се наслаждава на тридневната си слава. Интересно като й залезе звездата, кой ще я наеме на работа.  Wink

Малко грозно е да се етикира Гарнър като мърлява и запусната. Иначе аз не съм гледала бозичките, в които е участвала, и хич не ми е ясна като актриса.

# 403
Гарнър е B-lister, да не е и C-lister, но благодарение на мъжа й не сме я забравили. Същата работа като Джесика Бийл. Нямам претенции да знам какво се е случило в семейството й, но не е такава звезда, каквато я изкарвате. Имаше слава покрай един сериал и една нелоша романтична компания, оттам нататък всичко е Афлек.

# 404
  • София
Съгласна съм с Тонка. Peace

Изумява ме мнението на жените тук, че едва ли не, Дженифър Г си го заслужава, защото според техните виждания, тя е неприятна и няма как мъжа й да иска да е с нея. Направо съм шокирана Shocked
Интересно е какво ще кажете за жена, като Кристи Бринкли, на която също й изневеряват, нищо, че е била перфектната красавица (и все още е) и милиони други ooooh!

Иначе, да, смятам, че изневярата е по-удобна причина, отколкото хазарт и наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт