Звездни компромати - 256 част

• 84 607
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Ако е готина компания,забавна,споделя общи интереси с момчетата...това им е важното.
Ако е такава, то тя е "едно от момчетата", точно този тип не ги вкарват в леглата си. Wink

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако е готина компания,забавна,споделя общи интереси с момчетата...това им е важното.
Ако е такава, то тя е "едно от момчетата", точно този тип не ги вкарват в леглата си. Wink
Не е точно така. Мъжете са различни и ги привличат различни жени. И съм забелязала, че готините, свестни и верни мъже харесват точно описаните от Бюти забавни момичета. Докато високомерните и красавците си търсят по-студена и недостъпна жена, за да си галят егото с мисълта, че са завоеватели.

# 527
Нанито
Скрит текст:
на фона на тази скумрия
Скрит текст:
ми изглежда жизнена и здрава

# 528
  • In The Middle Of Nowhere
Може и до сниmка да е, но харесвах много младежкото излъчване на Роси преди години, сега е твърде изпита. Имам чувствотото, че се опитва да се докара на някаква фатална красавица със студено излъчване, но няма харизмата каквато е имала някога.
http://scandalni.com/wp-content/uploads/2009/07/001639641.jpg

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 22:12 от angeles

# 529
Горката Росица Иванова! Личи си, че нещо тежко е преживяла. Дори да оставим настрана прекомерната слабост, в очите й няма огънче.

# 530
  • In The Middle Of Nowhere
Някаква любовна драма, май имаше в живота й, но не помня с кого точно беше  newsm78
Аз мисля, че преди всичко тя просто е много отслабнала и на това се дължи умореното излъчване. А и да не забравяме, че по един начин изглеждаме на 19-20 г., по друг на 30.

# 531
Някаква любовна драма, май имаше в живота й, но не помня с кого точно беше

дрога  и Милен Велчев , да му се ненадяваш ...

====================

Мадона имаше рожден ден вчера , Шон Пен - днес , ето каква снимка пусна в Инстаграм ,
не може да го прежали и това си е  ....

# 532
  • София
Много харесвах Роси, но сега изглежда доста измъчено.

# 533
  • София
Нанито
Скрит текст:
на фона на тази скумрия
Скрит текст:
Аз дори не мисля, че имат нужда от коментар двете снимки!
И продължавам да се изумявам от коментарите на голяма част от пишещите тук  Popcorn

# 534
Нанито няма съмнение, че е здрава и жизнена, неуместно е да се сравнява с Роси, там има някакъв проблем. Роси Иванова не беше ли се омъжила и родила дете, или я бъркам с някого?

# 535
Нанито си е екстра и хич не е дебела, свежарка

# 536
Всяка жена без деца може в някакъв момент да изглежда свежарка в сравнение с жена, по-голяма с 15 години, родила три деца. Което не отнема шансовете на жената, родила деца, да си живее живота екстра Mr. Green

# 537
  • Бургас
Нанито
Скрит текст:
на фона на тази скумрия
Скрит текст:
На горната снимка много ми харесва бавачката. В сравнение с мумифицираната Роси е направо екстра.
Сега се замислям за собствената си фотогеничност и за това как излизам като някой имбецил на 80% от снимките. Та може и бавачката да е доста по-хубава в действителност.
Няма смисъл да разчекваме повече връзката на Бен. То винаги изоставената съпруга излиза жертвата. Сещате ли се за прислужницата от сериала "Подли камериерки", която се залюби с шефа си актьор и съпругата му излезе жертва, въпреки че унижаваше мъжа си, беше пълна кучка и спеше с друг. Може пък Дженифър да е била пълна драка и да е тласнала мъжа си към изневяра.

# 538
Лили-Роуз

Скрит текст:

# 539
Цитат
Адриана Лима и Жизел и те ли не са ви в достатъчно изряден вид?

Не си спомням да съм виждала снимки на Адриана Лима, на които да е мърлява и раздърпана  Thinking Да е без грим и прическа - да , но и тогава си е съвсем нормална хубава жена . ....

И аз не мога да разбера каква е тази мания при американците за големи задници . То не е Джей Ло, а с Ким чашата не само ,че прелива, ми става стра-шно! Едно е кръгло,стегнато дупе ( като на Лима примерно ) , другo са тия гъзища  ooooh!

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 06:20 от Вихрушка

Общи условия

Активация на акаунт