Звездни компромати - 256 част

• 84 625
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Бременна? Бързо действа. На снимките от почивката, за да си закрепят отношенията Бен ми се стори незаинтересован, за разлика от жена си. Той нямаше ли скоро РД?

Аз пък четох, че Бен вече не поддържал никакъв контакт с нея, а в самолета не са били само те, но и други хора, които са се снимали с пръстените на Том Брейди. И не и е подарявал той нова кола. Нанито казвала пред приятели, че било любов, я той вече дори не говорел с нея. Просто едва ли само нея я е минал, но тя е единствената, която говори за това и се радва на вниманието на пресата.

# 571
Да разсея малко критикарската вълна с едни спортни компромати:
http://themainline.bg/20-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D … D1%87%D0%BD/9339/

# 572
# 573
  • София
В този сайт има невероятни статии, с още по-невероятни заглавия. "Белослава се поряза на мида"  ooooh!
Ех, този Джорджано     Joy

# 574
  • ❌❌❌
 Обожавам звездите, които си зарязват кариерата, за да се отдадат на семействата си и по-специално - на децата си! Heart Eyes

Хич не съм любител на киното и Холивуд, но имам неколцина любимци. Една от тях е Дженифър Гарнър. Знам малко нейни филми и те са такъв жанр, дето на мен не ми допада, но определено стои далеч от графата "жена на мъжа си". По-скоро бих я определила като "майка в пълния смисъл на думата". Heart Eyes

Каква по-важна задача има една майка от това да си отгледа децата, особено ако може да си позволи този лукс, щото явно в съвременния живот такъв се явява?... Simple Smile И как се предполага, че трябва да изглежда, когато е на разходка с децата си, когато купува домати, хвърля боклука, зарежда на бензиностанцията? newsm78 Мисля, че нещо ми убягва, щото и аз при никакви обстоятелства не бих се издокарала с малката си черна рокля за никое от горепосочените занимания. Flutter

Дженифър ми изглежда доста classy lady, пък и фактът, че усмири Mr. Green мъж като Бен Афлек, говори немалко. Sunglasses А децата ѝ изглеждат толкова щастливи от компанията ѝ... Кво по-яко? Hug

Скрит текст:

Ето още една майка клошарка с далеч по-висок ранг в Холивуд от Гарнър Heart Eyes:

Скрит текст:

Дай боже повече клошарки и по-малко трофейки тип Ким К./Бионсе, etc! Hug

# 575
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фаина, гледам сега снимките, които си пуснала на Дженката, и се чудя на какво, за Бога, в България се казва "мърлява и запуснала се жена". Ами дрехи- изгладени, изпрани, нови; коса- чиста; обувки- хубави; кожа- чиста; фигура- стегната и спортна; къде е мърлявото тук?
 newsm78

Робъртс е по-неглиже, но най-вече заради неподредената коса, иначе и тя е чисто изглеждаща.

# 576
Фаина, гледам сега снимките, които си пуснала на Дженката, и се чудя на какво, за Бога, в България се казва "мърлява и запуснала се жена". Ами дрехи- изгладени, изпрани, нови; коса- чиста; обувки- хубави; кожа- чиста; фигура- стегната и спортна; къде е мърлявото тук?
 newsm78

Робъртс е по-неглиже, но най-вече заради неподредената коса, иначе и тя е чисто изглеждаща.

И двете са си много добре, харесвам и стилът им на обличане!  Heart Eyes

# 577
 newsm78

Попадайки на дискусията, специално си пуснах да поразгледам снимки, защото на мен Дженифър винаги ми е харесвала, как се облича в ежедневието си, макар да не ми е любимка, не ми е правила впечатление на запусната и всички други епитети, които се използваха по неин адрес.
Даже и на споменатата като добър пример Лима отворих, ама разлика не видях някаква фрапираща.

# 578
Наистина са ми забавни сравненията между Дженифър и детегледачката. Едната била такава, другата била не знам си каква.
Това е като да сравнявате излъскан нов фиат с леко прашасал мерцедес. Нали си давате сметка, че като се поокопити от децата е ежедневието на майка (която е все бременна или току що родила), Дженката ще е Дженифър Гарнър, а Нанито ще е.. Нани.
Вземете да поразгледате снимки и на едната, и на другата, та леко да се приземите. Едната е класа, а другата - съседско момиче с евтино поведение.

# 579
Гарнър не е станала известна с това, че е красавица от бляскавия и недостъпен тип като Чарлийз или Наоми Уотс да речем, та може да се сравнява със съседските момичета, според мен Peace.

# 580
  • На топло
Не е мърлява жената на Бен, но няма усещането за стил като Дженифър Анистън, Рийз, джесика Алба, сега тези трите веднага ми идват на ум, защото когато и да ги щракнат винаги са перфектни без да правят големи усилия или да изглеждат не на място.
Но да наречеш " мърляч" някой само по снимка е направо смешно. Първо - облечен с малко по- удобни и по- широки дрехи не значи, че са извадени от боклука. Преди излизане не е седяла 3 часа пред огледалото да се маца с грим и да си прави косата на вафли....голяма работа. жената ако иска ще си наеме стилист, фризьор, асистен, щом не го прави, значи има други приоритети, живее си живота и не се вживява много в огромната илюзия и фабрика за мечти наречена Холивуд.

# 581
  • ❌❌❌
 Simple Smile

И Джулия, и Дженифър имат асцендент Рак. Laughing Предполагам, че това обяснява сходството в т.нар. "запуснатост" (нали казват, че асцендентът отразява външния вид). hahaha Обяснява и защо аз ги харесвам... и аз съм с асцендент Рак. Mr. Green

# 582
Simple Smile

И Джулия, и Дженифър имат асцендент Рак. Laughing Предполагам, че това обяснява сходството в т.нар. "запуснатост" (нали казват, че асцендентът отразява външния вид). hahaha Обяснява и защо аз ги харесвам... и аз съм с асцендент Рак. Mr. Green

Олеее не намесвай зодиите , че ще стане страшно ooooh! Joy

# 583
Гарнър не е станала известна с това, че е красавица от бляскавия и недостъпен тип като Чарлийз или Наоми Уотс да речем, та може да се сравнява със съседските момичета, според мен Peace.
Гарнър си е красавица, макар и не класическа, освен това биографията ѝ съвсем не е съпоставима с тази на съседското момиче.
Нищо, че не е Чарлийз.

# 584
Клото, само за външен вид говорихме все пак, не за кариери и постижения Peace. Дженифър е сладка, но не и спиращо дъха красива, жени със сладки трапчинки има много по света.

Общи условия

Активация на акаунт