Италия 149

• 64 487
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
пак Барбата каза, че нямало никакъв сексапил в тях, та отложих за догодина и карам със старото Rolling Eyes
Ужас. След толкова години пребиваване в интернет пространството, често се самопоздравявам колко добре съм ошлайфала деликатния изказ и умерения тон... и така, докато не се намери някой, който да ме цитира. Joy
Скоро в подфорума за дома една съфорумка съвсем добронамерено припомни как съм се била подигравала на лофта на Джерард Бътлър. Laughing Embarassed

Но, Лени, тези токчета трябваше вече да си ги протрила от носене, какво им се назландисваш. Simple Smile

Аз все още нося кецове, но всички други обувки, които не са кец, са ми на ток, като става дума все за сравнително широк ток и височина от порядъка на 7-8 см, което е съвсем лесно за носене и дори не изисква привикване. Изобщо не е в категорията на страховитите токчета това.

това вероянто ви е златният момент да ходите заедно на бар, без да се набивате на очи  Laughing Heart Eyes.
Това ми хареса. Simple Smile

# 391
  • в едно миланско село
много ви благодаря на всички  Heart Eyes
ама не съм млада жена, здраво съм се отправила към 50-те  Sick

значи, ние за добро, или зло, нямаме дрес код в офиса, ако нямаме излизания, или хора на посещение (в 90% от времето), сме всички по дънки и нещо. даже не знам какво се има предвид под "офисно облекло", аз каквото купувам е за всякакво носене.

и друг път сме го дъвкали това, допреди няколко години нямах равна обувка, камо ли маратонки  Laughing
дори не можех да ходя, заболяваха ме стъпалата на равни обувки. и 2-те бременности изкарах до последно на токчета  Shocked
и се обличах малко по-... офисно? после ми писна, пък откакто не съм на работа с кола, просто забравих за токчета. да, нося си за смяна в офиса, но освен лятото, рядко се преобувам  Confused

в поли и рокли не се чувствам удобно,  и женственост и елегантност са понятия,  с които не съм на ти.  Не,  че не ми се иска,  но често казано,  предпочитам удобството и практичността. Може би защото доста години като млада ходех елегантно облечена,  защото работата ми го налагаше,  та сега си почивам
 Laughing.

така съм и аз в момента. понякога съжалявам и се ядосвам на себе си, но рядко се замислям изобщо.
като прибавим и че не понасям да обикалям по магазините, а дрехи он-лайн не се осмелявам да поръчвам (2-3 неуспешни опита имам), картината е пълна.

за българките съм съгласна, ама аз тези неща отпреди години съм ви ги заказвала. смятат се за "пипнати" и "натокани", а в по-голямата си част са просто безвкусно-вулгарно жалки. което няма общо с хубостта, а точно с преобладаващия чалга модел.

(за служебната сбирка, за съжаление не сстава дума за коктейлна рокля, такава все щеше да ми изскочи от гардероба. изискването е : Women - Full Length Dress or Ball Gown only. но гледам, колежките ми, като миланската Деси, са доволни, че ще имат възможност да се видят в някакъв необичаен аутфит, та сигурно грешката е в моя телевизор. както и да е, намерих я роклята, за по-малко, отколкото мислех, та няма да се жалвам)

# 392
пак Барбата каза, че нямало никакъв сексапил в тях, та отложих за догодина и карам със старото Rolling Eyes
Ужас. След толкова години пребиваване в интернет пространството, често се самопоздравявам колко добре съм ошлайфала деликатния изказ и умерения тон...

о, боже ти и деликатен изказ  ...  добре де, имаш прогрес, когато не се подиграваш на лофта на Джeрард   hahaha

Ние, като в новия епизод на Биг Бенг Тиори ще се наложи да чакаме утре 21 ч., когато пускат програмата за 31ви, за да си запазим билети. Така че Силата още не е сигурна за нас. За сметка на това се питам вие виждали ли сте от тия малките бутилчици MOET шампанско да се продават нейде. От тези, за които има автомати в други страни и народи  Mr. Green http://www.hashslush.com/wp-content/uploads/2013/11/moet-vending-machine.jpg

Нели, купих капоне. Обаче няма глава и крака (имаше и такива, но много зловещо) и ще правя една френска рецепта с италианско вино в български гювеч. Сoq au vin, моля ви се

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 22:23 от 10 c`s

# 393
  • в едно миланско село
Барбича не съм я чела често в други теми (щото и толкова чета друго, де), ама не съм забелязала да е неделикатна  Rolling Eyes
иронична да, но възпитана. ако съм пропуснала някой виц, кажете и аз да се посмея, че напоследък погрознях от работа и работа  Confused

Лени, нямам понятие за миньон шампанското и то точно Мое да е. при нас има по някоя малка бутилка в някои от суперите, но определено не сао масово разпространени. пък и за кво ви е миньон, двама сте, ще се справите с бутилка за цял филм  Laughing

# 394
Аз токчета не нося от години вече, няма смисъл за мен да се подлагам на такова мъчение. Не ми е удобно и това е. Даже на сватбата едвам издържах до ресторанта с обувките на ток, после си обух едни балеринки (въпреки че не нося попринцип и не харесвам), че просто ми се ревеше от болки. Всъщност аз под елегантно имам предвид всичко различно от анцуг (с който ходя в парка с кучето) и от бойфренд дънки с които ходя на останалите места. А аз много лесно си избирам дрехи, обувки и чанти. Иначе и по интернет бих пазарувала, роклята за сватбата си я поръчах от Асос и от първия път стана и размер и модела ми хареса за щастие, все едно беше правена за мен. Само дето се мъчих да обикалям по магазините преди това.  #Crazy

# 395
Представям си тъмния кино-салон, филмът започва, тръгва онази популярната музичка тутуру-тууу-ту, всички фенове вторачени и напрегнати. И... пуф!... Лени отваря шампанското.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 22:44 от Barbabeau

# 396
Представям си тъмния кино-салон, филмът започва, тръгва онази досадната музичка тутуру-тууу-ту, всички фенове вторачени и напрегнати. И... пуф!... Лени отваря шампанското.

Подиграваш се на музиката ли, драка:-)
Аз не обичам шампанско всъщност просто си мисля как да държа Дамиано буден докато е на кино.

Моя приятелка са били на премиерата в София и залата е била в някакъв екстаз преди да започне и  някой станал и изревал "Всички деца да млъкват!"

пп; Аааа, късно, късно е либе за китка  Mr. Green Heart Eyes

# 397
  • в едно миланско село
Деси, ти си толкова млада, че каквото и да купиш ще си хубава. и аз навремето се чудех какво им е на хората дето се оплакват, че нищо не могат да си намерят, ама ей ме на в клуба  Rolling Eyes

Барбич,   Joy Joy Joy Joy

да не вземат да евакуират киното само  Shocked  Mr. Green

# 398
Абе според бившия ми не беше точно така, постоянно ми се правеше забележка какво си обличам  Laughing Аз всъщност от него научих доста неща, но като се разделихме му отпуснах малко края и все пак обувам анцуг за парка и маратонки за супера.  Joy

# 399
Да ви кажа, на мен това ми харесва- хората се обличат за случай, ден, място и пр.
Не ходят пет за четири. Не са с вечерни тоалети сутрин и т.н Така че всъщност променям мнението си- какво по-яко от това да се обяви, че довечера  сме с бални рокли!!

# 400
На коледните партита в офиса обикновено ходех да си купя нещо специално, не бална дреха, но не мога да кажа, че не ми е приятно да си купя нещо специално за някой случай. Мисля, че  и без да е било изрично упоменато, че трябва да си елегантно облечен човек трябва да може да прецени кога как да се облече. Примерно на последното коледно парти на което присъствах имаше хора по тениски.. еми тъпо е. В началото като почнах работа в офис и се обличах не супер елегантно да кажем със сако и кецове, но имаше хора, които си ходеха по пантофи или джапанки (с чорапи), което пък за мен е вече прекалено Laughing

# 401
  • MI
Аз да ви кажа, след като подадохме вече всички документи, че решихме април да подпишем най-накрая.  Simple Smile Но няма да правим нищо, само родителите и сестрите. После живот и здраве август църковен брак в БГ и съответно тогава ще е голямото мазало.  Confused

# 402
Аз да ви кажа, след като подадохме вече всички документи, че решихме април да подпишем най-накрая.  Simple Smile Но няма да правим нищо, само родителите и сестрите. После живот и здраве август църковен брак в БГ и съответно тогава ще е голямото мазало.  Confused

Честито !   
И при нас има новина , чакам бебе юли месец .
За токчетата , не съм им хич фен . Но по принуда на празничен ден  нося .

# 403
  • MI
Скрит текст:

Честито !   
И при нас има новина , чакам бебе юли месец .
За токчетата , не съм им хич фен . Но по принуда на празничен ден  нося .

Честито!!!!  bouquet

# 404
Честито!!!! Ха дано този път да е момче!

Общи условия

Активация на акаунт