Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Ти в себе си не можеш да си сигурна, какво да говорим за другите Simple Smile

Не поставяй рамки, не формирай очаквания. Никой не би искал да живее в рамка - остави хората да бъдат каквито са и оценяй достойнствата им Simple Smile Очакванията само товарят Simple Smile Създаваш си образ-образ идея какво"трябва" да се случи, а рядко нещата стават точно така Simple Smile

Бъди по-гъвкава с идея за евентуални "завойчета"  Blush Ключът е в нас Simple Smile Винаги едната страна инициира "промяната" и това можем да сме ние  Peace

# 391
  • София
Добрю утро  Party
Относно майка ми и приятелката й - те са родени през 10 мин в един град една болница, бабите са били колежки и приятелки. Майка ми си е с тази си приятелка от раждането дефакто  Rolling Eyes с еднакъв асцендент са но при тях го има следното че са близнаци с асцендент близнак  Rolling Eyes майка ми е светла със светла коса светли очи, приятелката й е мургава много  Mr. Green иначе са се оженили по едно и също време първите деца сме родени през половин година някъде, и двете са разделени с мъжете си, сега на приятелката на майка ми мъжа й е жив и здрав де  Rolling Eyes и тя има две момчета а майка ми момче и момиче  Rolling Eyes
Аз искам да попитам нещо друго - споделяме своите мнения, но когато прочетете, че ви чака раздяла, разочорование, изневяра след време, променяте ли отношението си към човека до вас? smile3516
Ами аз лично се депресирах супер много, ама аз съм си такава де  ooooh! направо не виждам смисъл вече в нещата   ooooh! искам да забравя какво са ми казали ама за момента не ми се получава  Cry

Адри опозицията на Луната и Слънцето е пълнолуние, съвпада на възлите с тях е затъмнението  Rolling Eyes моето в случая е Лунно, не Слънчево  Rolling Eyes А за твоята прителка сигурно домовете са различни при мен У7 е в съвпад с южния възел, защото и аз веднага така реагирах с моя вечен довод че принцесата е родена няколко часа преди мене ама е женена за принц! и има две деца!  Mr. Green
На мен понякога ми идва да се гръмна, толкова съм нетърпелива и налагаща се ... ужас, чак понякога ми става мъчно за мен самата, че и за човека отсреща  Tired добро същество, пък в същото време нервно и недоволно  Sad значи това ако не се съобразяват с мен, край, веднага ще ти извадя от 10 кладенеца вода  Rolling Eyes
И аз съм същата  Rolling Eyes явно плутон и сатурн не прощават ама аз не го и осъзнавам като го правя, изисквам и приемам за даденост  ooooh! По същия начин като тебе никога не съм съумявала да разрешавам проблемите си във взаимоотношенията с хората, в моя случай винаги са бягали с викове от мен, а аз умело и манипулативно ги изкарвам и виновни   ooooh! след последната ми раздяла се опитвам упорито да разбера за себе си какво толкова правя ама то след дъжд качулка особено като не виждам себе си не става  ooooh!

# 392
Момичета, а възможен ли е брак при транзит на Сатурн през 5-тия ми дом? Какъв ще да е брака сключен при такъв транзит? А дете? Май щеше да е с усложнения бременността, а имам други аспекти показващи, че може да имам нужда от чужди грижи.  newsm78

# 393
  • в 1001-та нощ
За брака повече гледай 7 дом, управителя му, планети в него .... Виж транзити, прогресии, дирекции - апекти на куспидата, управителя, планети в него ...

Сатурн може да охлажда, но може и да стабилизира, формализира, не е непременно злост и ограничаване Simple Smile

Ако е в 5 дом - виж дали не прави секстили към 7 дом  Peace

Може да не се чувстваш обичана или обичаща, докато е в 7 дом,да ти се струва, че ти охладняваш или към теб охладняват. Или да искаш да преформулираш любовните правила Simple Smile

Къде е Сатурн радикално и какво управлява?

# 394
Аленкааа на теб разчитам - и да си направя карта нищо няма да й разбера.
А вчера леко пак колата ми отказа т.к. преплувах един голяяяям гьол, НО Аленка има напредък - моя Херкулес я избута на сухо и сега е взел ключовете и днес следва да се позанимае с нея.  Hug Можело значи!!!
Но искам да ви кажа, че съм си намерила подобен индивид като баща ми, ама много подобен. Баща ми много си го обичам, но и той и сегашния ми приятел, трябва с памук да им вадиш душата, за да свършат нещо. Иначе или не го вършат или ще е едно мрънкане до не знам докъде. НО мило и нежно ако им се каже - веднага.  ooooh! Дали и това не е част от кармата във връзката ми с него.

# 395
  • в 1001-та нощ
Ако става въпрос за твоята карта - то Сатурн е още  транзитен в 4 дом. Може да има събитие, като влиза в 5 дом. А когато направи съвпад с Нептун - очаквам да ма разбити илюзии или истини да излязат наяве. Това е за 5 дом, не за брака  Peace

При теб У7 е в 4 дом и предстои  Сатурн ще му се качи отгоре - преди да влезев 5 дом, а също така Марс ще застане на Асцендента  Mr. Green

Дирекционен Юпитер (У5 в натала) е минал над У7 в 4 дом.

Трето МС прави ингрес, не сме сигурни в часа, да кажем, че се очаква промяна в соц. статус  Rolling Eyes Дирекционен Уран Също  Thinking Всичко това ме кара да си мисля, че часът малко трябва да се върне назад  Rolling Eyes Защото ингресите са с няколко градуса  Rolling Eyes

Доста индикации за брак се виждат, а и ти явно си го решила вече   Mr. Green

# 396
Есме, колкото до бебетата, според мен ще имат сходна астрологична съдба, да. Особено ако са родени наистина в същата минута и на същото място, за датата и годината е ясно. Ти искаш яснота, сигурност, като математик, и това е добре. Да се мисли, да се проверяват нещата, не така да се кара на сляпо доверие. Аз понеже съм психолог, ще ти кажа какво счита психологията относно съдбата и характера на близнаците например. Че някои неща са ген, факт. Че някои неща са от средата, факт. Че влияят страшно много фактори, факт. Тоест никога дадено нещо не се дължи само на една причина, това според психологията. Склонна съм да приема това и когато става въпрос за астрологията. Тоест хора с еднакви или сходни рождени карти очаквам да имат близки съдби и характери, но с уговорката, че произлизат от различни семейства, с различни гени, среда и т.н. И няма начин всичко да им е едно към едно. Така мисля аз де  Peace  И друго, различните хора преработват различно едни и същи конфигурации, заложени в натала им. Едни решават да се борят с даденостите, други им се подчиняват. Въпрос на личен избор, не всичко е писано и драснато.
Esmee, вихрогончето много хубаво ти е написала. Аз искам само да вметна че тези същите хора, родени в същата минута спокойно могат да прекарат живота си на различни места на Земята и тогава съдбата им няма как да е еднаква. И друго нещо - понеже в астрологията един аспект може да означава няколко(много) неща - това определя възможност за различни личности, може би със сходни но не и едни и същи характери и различни събития в живота...Да, може в една и съща дата да им се случат две много значими събития и за двамата, но не задължително едни и същи.
Математически Х не е еднозначен  Mr. Green а варира между стойностите Y и Z.

# 397
Ако става въпрос за твоята карта - то Сатурн е още  транзитен в 4 дом. Може да има събитие, като влиза в 5 дом. А когато направи съвпад с Нептун - очаквам да ма разбити илюзии или истини да излязат наяве. Това е за 5 дом, не за брака  Peace

При теб У7 е в 4 дом и предстои  Сатурн ще му се качи отгоре - преди да влезев 5 дом, а също така Марс ще застане на Асцендента  Mr. Green

Дирекционен Юпитер (У5 в натала) е минал над У7 в 4 дом.

Трето МС прави ингрес, не сме сигурни в часа, да кажем, че се очаква промяна в соц. статус  Rolling Eyes Дирекционен Уран Също  Thinking Всичко това ме кара да си мисля, че часът малко трябва да се върне назад  Rolling Eyes Защото ингресите са с няколко градуса  Rolling Eyes

Доста индикации за брак се виждат, а и ти явно си го решила вече   Mr. Green
Ами ще изчакам да видим какви истини ще излязат наяве. Кога трябва да прави съвпад с Нептун? - Ноември?

# 398
При съвпад, квадрат и опозиция на Сатурн към Нептун са възможни емоционални депресии свързани с неприятни подсъзнателни спомени и минали преживявания. Ирационални страхове и безпокойства, което води да саморазрушение. Възможни са неясноти в бизнеса, семейството, партньорствата. Човек е склонен да мами или да се самоизмамва. При положителни аспекти към съвпада на Сатурн с Нептун са възможни и успехи в области свързани с психология, фотография, кино, изкуство, музика. Способноста към концентрация и получаване на информация от подсъзнанието може да се използва както в изкуствата, така и в деловия живот.

http://astroto.com/sarticle.php?id=48

# 399
По въпроса за еднаквите дати от мои наблюдения мога да кажа, че хората като типаж са идентични в поведение и във начин на мислене за нещата от живота като всеки достига до това в горе долу един същ период от време, чрез сходни преживявания.
Пример аз и една моя позната сме родени на една и съща дата, но различни години, но с разлика в часа от половин час - еднакъв асцендент. Имаме сходни професии, сходни маниери, сходен начин на мислене за нещата от живота, но все пак не точно. На едни и същи години тя роди, а аз имах възможност за това, но не го направих като бащата на нейното дете е сходен типаж на този, от който и аз можех да имам дете. След детето работа и при мен така. НО аз съм решила друго, не направих компромиса, който тя направи тогава с мъжа за това кой мъж да застане до нея. Но сега май пак ми се налага да направя известен компромис и аз с това.
Друг пример приятелят ми и още един мой познат родени на една и съща дата - час не знам на моя познат - идентични лутания, депресии и проблеми на работното място през един и същи период от животаим - единия е на 48, другия е на 34. И в момента виждам една повтаряемост. При двамата разведени родители, братя и сестри далеч от тях, проблемни връзки или невъзможност за такива поради тяхното отношение към това, за което в годините учат по трудния начин.
Говоря за периоди с разлика от половин до макс година когато моя приятел е бил на възрастта на този познат. Като тип хора са почти идентични.

# 400
  • Варна
Здравейте!

От известно време и аз започнах да се интересувам от астрология и още съм съвсем в началото, но се записвам да ви чета и се надявам да науча повече неща!

Ето и наталната карта:
Скрит текст:

# 401
  • София
Ли ти нали си родена с една моя приятелка в един и същ ден и година, говорили сме си и има доста разлики  Mr. Green явно избора и волята са много определящи и надграждащи  Rolling Eyes

# 402
Lailah да точно, ами не знам - все пак не я познавам твоята приятелка. Но аз говоря за възможности - ето аз имах също възможността, която моята приятелка е имала за семейство и дете на тази възраст. Моя приятел е създал семейство, сега ще видя дали и моят познат ще го направи и какво ще се случи. Той имаше възможността преди някоя година, но също не го направи - разделиха се и те. В работата голямо израстване, но и крах след това, след това депресии, които се изразяват в абсолютно същото както и при моя човек - същите реакции.
Ако щете и този познат беше влюбен в мен  Embarassed

# 403
  • в 1001-та нощ
Li13 , съвпадът с Нептун няма да е през ноември - доста време има, над година - можеш да видиш в ефемеридите кога настъпват тези транзитни аспекти и да си построиш карти (транзитна, прогресивна, дирекционна) за тези дати, да видиш и дали някоя лунация няма да засегне някои обекти Simple Smile .... Blush

# 404
Пък аз имам един познат, който е роден на мойта дата в същата година. Родени сме в една и съща болница.  Mr. Green - от майка ми знам. За часа разбира се не мога да кажа. Като се вИдехме все си викахме "Еееее, наборе, как си?" - като 80 годишни пенсионери с бастуните  Mr. Green Имам само хубави спомени, но не толкова сериозни наблюдения за характера му и дали са ни сходни.
Ами, младежа замина отдавна за чужбина да учи, а аз съм в Бг. Като тиндейджъри живеехме в един блок.
Единственото сходно в съдбите ни, е че и неговия баща си отиде като моя, Бог да ги прости, но по друго време.
Та... за съдбите, наистина не знам. На мен тепърва ми предстои да се случват неща по прогнози, разтълкувани от Илиана, които в последствие детайлно проверих като Тома неверни  Mr. Green, че да ме тръшне астрологията и да ми каже: Ти какво-съмняваше ли се?! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт