И друго, различните хора преработват различно едни и същи конфигурации, заложени в натала им. Едни решават да се борят с даденостите, други им се подчиняват. Въпрос на личен избор, не всичко е писано и драснато.

значи защо не става картинка, а линк става
И затова питам от къде дойде това, че нямаш предпоставки за брак или за щастлива любов?
Е, каква логика и справедливост имаме тук 
добро същество, пък в същото време нервно и недоволно
значи това ако не се съобразяват с мен, край, веднага ще ти извадя от 10 кладенеца вода
Но в момента бързам за работа и не мога да я разгледам обстойно и да ти пиша по нея. Съжалявам
И все пак, опитай се да гледаш позитивно на нещата, дори на негативните аспекти, аз така правя и винаги те са били тези, от които съм научила най-много в живота си
Ляйля, колкото до майка ти и нейната приятелка, в едно населено място ли са родени? И ето, че са се намерили една друга... много интересно съвпадение, родени през 10 минути една от друга. Мерси, че сподели с нас! Аз съм родена с мама на една и съща дата, 1 март, но разбира се, в различни години и градове, така че е нормално да имаме съвсем различни карти, с изключение на Рибешкото ни Слънце де.
Преди години, още през октомври 2009, когато отидох на астролог, той ме поля с ледена водица със следния въпрос
"Ама ти какво правиш още с ТОЗИ мъж?!" Беше искрено учуден и уплашен за мен. Аз -
Тогава СПОРЕД МЕН нямахме проблеми с ММ. Е, записах си чинно какво ми каза астрологът за отношенията ни, но НЕ обърнах внимание, честно казано. Продължих си по старому. До ... януари 2010, когато ТОЙ ми предложи да се разделим, като ме предупреди, че е възможно тази раздяла да доведе до развод дори, толкова той не издържал повече...
като гръм от ясно небе ми дойде! Не очаквах такова стечение на обстоятелствата, но се изнесох от вкъщи. 11 дена по-късно той ме помоли да се върна. Върнах се, но повече от месец по-късно, след ред обещания и доказателства, че този път нещата ще се получат, че си е взел поука, и т.н., и т.н. Но е факт, че астрологически съм предупредена, че не ми е добре с този точно мъж, обаче карма ли, това, че сме родители ли, любовта ли, не знам точно кое, все се връщаме един към друг... през какво ли не сме минали от 1997 година насам, и ето, пак сме заедно... Но нали знаеш, всяка връзка е различна.
, благодаря ти, мисля досущ като теб
Ние човешките същества, сме многоизмерни "произведения на Изкуството"
Винаги трябва да се отчита съвкупността от фактори. Да се гледа индивидуалният елемент. Да се признае съществуването на свободен избор. Картата си е карта, но какво правим ние с нея, си е наша работа, труд и отговорност. Както Грийн написа веднъж, невинаги един и същ аспект, транзит, планета на дадено място ще донесат едно и също нещо на различните хора. Ако не се лъжа нейният Сатурн беше минал през 7 й дом, без да доведе до нищо страшно. Разбира се, без тя да изключва, че е имало Сатурнови качества периодът, но те може да са били нещо неуловимо, меко и недовеждащо до стрес, житейски бури и други негативни неща. Просто си зависи. При всеки си е индивидуално, субективно, не можем да режем на парче. 
Започнах да разглеждам връзката, като един обект с двама основни участници, които взаимодействат - не аз невинната и той виновния, а все едно гледам отстрани и изследвам брака на съседите. Идентифицирах основните проблеми -тези, които са най-видими и значими и започнах да правя постъпки да ги изглаждам - защото кой, ако не аз и кога, ако не сега 

значи за това едната астроложка ми каза, че аз съм родена на новолуние, но въпреки това не било лошо
Определено ще трябва да почета повече по темата.

Аз винаги искам застраховане за всичко и от всички. И защо? Дори и някой да ти обещае нещо, не е сигурно, че ще го изпълни, по-добре да се изчака, да се види и да не се прибързва. А, аз правя точно обратното - говоря, предупреждавам, наливам и накрая хем съм изтощена, хем и човека отсреща си казва, "какво подяволите"? 
Препоръчани теми