Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 43 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
адри, и двата знака са подвижни и могат да дадат повече бракове. освен това неговият Нептун не е много добре аспектиран Sad

# 361
Не се притеснявай, то по тази логика тези, които имат подвижни знаци на върха на 7Д трябва да се развеждат.   Peace  Hug

# 362
Поправям се, повече са сходящите аспекти  Embarassed

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 21:38 от Herzen

# 363
  • Sofia
Здравейте, момичета  Hug
Чета ви. Но не пиша. Нещо ми е много минорно.
Днес щях да извърша една глупост.
Въпреки многобройни знаци от последната една седмица, че не бива да я върша.
Но днес точно знакът стана толкова крещящ, че буквално се почувствах сякаш моят Ангел-хранител се е доближил опасно близко до мен  Crazy  и ми е бил шут в задника  Sick  Трябваше да съм луда  #Crazy да не го послушам и този път. И така, НЕ направих грешката.
И този път ме защитиха "отгоре".
И се питам: "докога ще е така при мен?"  Blush
... ... ...
П.П. Знам, че нищо астрологично не казах, че постът ми е спам, но имах нужда да излея това от себе си.
П.П. По отношение на БРАКА в рождената карта и броя на браковете, и т.н.: в наталната карта на ММ има три планети в 7 дом: Юпитер, Хирон и Луна. Куспидата на неговия 7 дом е в 13 градус в Овен. Юпитер му е в 20 градус в Овен, Хирон в 24 в Овен, а Луната в първия градус на Телец, но все така в 7 дом /той свършва чак в 10 градус на Телец/. Може да се каже, че Юпитер му е в широк съвпад с Десцендента. ММ се ожени за мен, когато той беше на 27 години, това му е първи брак. Понастоящем сме официално разведени /когато той беше на 37 години стана разводът/, обаче от повече от година и 5 месеца сме отново заедно. Живеем заедно, гледаме си детето и дома, и си партнираме. Не гладко и безпроблемно, но сме заедно, напук на всичко, което сме преживели от началото на 1997 година насам. Как бихте изтълкували тези негови три планети в 7 дом, в Овен? /изключение прави само Луната, която е в Телец, но все така в 7 дом/ Колкото до моя натален 7 дом, куспидата му е в 16 градус на Телец, завършва в 15 градус на Близнаци и е напълно празен откъм планети. Уран обаче ми лежи на Асцендента, с което прави точна опозиция с Десцендента. Идеи, мнения, съвети? Предварително сърдечно благодаря!!!

# 364
  • в 1001-та нощ
Вихрогонче, надявам се всичко при теб да се нормализира Simple Smile

Аз по разказ трудно се ориентирам, но ми стана интересно и ще взема и аз да се проверя по тази схема  Blush

Статията на Гали ли да търся - чела съм я, но май не я пазя.  Ще я потърся Simple Smile А в книгата на Ръшман къде го пише - да не ровя из нея Simple Smile

# 365
Елч, има притеснителни аспекти в хоросшкопа на мъжа ти. При управление на домовете се разглеждата старите управители на знаците. В случая У7. е Юпитер. Не е добре поставен - в знак на заточение в съвпадение с Марс. У7 е в квадрат с У1. Венера е квадрат с Плутон. Луна в заточение в козирог.
ПС. На почивка съм и пиша от тел. Нямам възможност да пусна картата през програма. И други неща могат да излезат.

# 366
Херзен, Грийн, мерси. знаех си, че не са добре нещата Sad
добре, въпрос: Ако в моята карта няма индикации за развод, а в неговата има коя надделява?

# 367
  • София
Значи колкото повече чета и се отчайвам  Crazy сега и след поста на Грийн  Crazy нема има любов  Tired
Ето я и новата ми карта:
http://prikachi.com/images.php?images/459/8311459u.jpg
Ако някой види нещо положително по темата ще ме зарадва  newsm78
Елч   Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 22:15 от Lailah

# 368
  • в 1001-та нощ
добре, въпрос: Ако в моята карта няма индикации за развод, а в неговата има коя надделява?

Вероятно той ще иска, а ти не  Blush

# 369
  • София близо до Витоша

Вероятно той ще иска, а ти не  Blush

И в такъв случай/стана ми интересно/ стига ли се до развод?
Защото в моята карта има Уран, Нептун и Юпитер , в картата на съпруга ми нищо, даже когато са му правили прогноза са ми казвали категорично Не за развод?!

# 370
  • SF
Lailah, аз не ти виждам картата.

Чета, чета разни статии, които показвате и искам да ви питам нещо. Ей така, като един математик си търся логиката къде е. Ако две бебета се раждат в един и същи град, по едно и също време, те сходна съдба ли ще имат - бракове на родителите, таланти, образование, техните собствени бракове....
Извинете, ако е  обсъждано много пъти. Вълнува ме вие как гледате на тези съвпадения.
Четох, че в часа на раждане е закодиран дори външният вид. Ето, аз съм висока, черноока, точно както е по натал.
Но ако в съседни операционни раждат шведка и афроамериканка (в мегаполиси като Ню Йорк това е ежедневние, бас ловя!)... Ей такива неща ме затормозиха изведнъж повече от квадрата ми на тр. Плутон с нат. Венера...

И все още не знам и не знам, какво означавате с У7, У10...
И другото (това е въпрос от последните 2 страници на темата ни), ако голямата част от дом (например 90% от него) е в даден знак, но куспидата му е в предишния, кой знак казвате, че управлява дома?

# 371
есме, винаги се гледа първия знак, дори и да е в последен градус. У7 е управителят на 7 дом. примерно в картата на мм 7 дом попада в риби, значи управители са Нептун и Юпитер.

цвети, и аз това се чудя, все едната карта трябва да надделява, но коя?

алена, то аз щъ не щъ, ако се стигне до там ще се разписва...

# 372
  • София
Елч попадала съм на писаници че в синастрията се вижда ако единия е по-силен и надделява над другия, не помня какво беше, не знам и колко е вярно  newsm78 но ако е така би трябвало по-силната карта да наделява  Rolling Eyes

# 373
Не може да се случи нещо, което не е заложено в натала. хората могат да са разделени и по други причини, не само поради развод. И мпак е необходимо да има подходящи аспекти /транзити, дирекци, прогресии/ за да се отключат наталните.

# 374
  • SF
Хм... Значи, Елч, например имам 12 дом, Везни и 1 дом, пак Везни? Венера ми е У12 и едновременно и У 1 в такъв случай? Правилно ли съм разбрала?
После.... Същото се случва и в Овен, понеже в Овен започват и 6-и и 7-и дом, значи Управител на тези домове е Марс и Марс се явява У6 и У7 в моята карта ?

Общи условия

Активация на акаунт