Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Е, как да няма връзка, но слава Богу, че всичко е наред Simple Smile

marbeq  Hug благодаря, че сподели Simple Smile

Може ли няой да обясни какво е Ерос - за какво отговаря? От името мога да се досетя, но в мъжката карта ли е играе съществена роля или и в двете.

Имаше едно изречение за него в една статия ан друга тема и там му обърнах внимание Simple Smile  : "...основното му значение с оглед астрологическа символика се свързва с добиване на "еротична опитност и трансформация...."

# 586
Е, как да няма връзка, но слава Богу, че всичко е наред Simple Smile

marbeq  Hug благодаря, че сподели Simple Smile

Може ли няой да обясни какво е Ерос - за какво отговаря? От името мога да се досетя, но в мъжката карта ли е играе съществена роля или и в двете.

Имаше едно изречение за него в една статия ан друга тема и там му обърнах внимание Simple Smile  : "...основното му значение с оглед астрологическа символика се свързва с добиване на "еротична опитност и трансформация...."

Да не е било "хиротична опитност и трансформация"? Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 13:24 от Kuanin

# 587
Ставало ли е дума тук за трактовката на градусите на планентите по знаците. Разрушаващи и Кралски градуси?  Някой има ли опит, отдава ли значение на това влияние?

# 588
Това намерих за планетите и астероидите:
"всяка планета си има астероид ,чрез който изявява енергията си. Наред с това ,той -астероида по един или друг начин помага по време на транзити ,да се усети енергията на самата планета. Нещо ,като скрита и невидима енергия. Сякаш всеки астероид е второто съзнание /подсъзнание/ на планетата...
юнона-венера
ерос-марс
церера-луна и т.н

# 589
  • в 1001-та нощ
Има логика - Венера и Юнона - заради изобилието  Peace
Ерос и Марс заради страстта и секса
Церера и Луната - майчинството Simple Smile

take a smile  Hug спорадично съм попадаалнатакава информация, ама някак не съм се вглеждала Simple Smile

Критични се водят последните градуси, както е моето Слънце, а имаше и други - според типа знак ..

Аз лично бих изследвала какво е написано и да го разгледам в моята карта Simple Smile

# 590
Искам да ви попитам нещо, ако знаете - чела съм, че в годините на двете световни войни (може би в годините на започването им?), както и през 1989та, е имало характерно еднакво разположение на дадени планети, при което големи маси от хора стават агресивни, и така нататък. Четох го отдавна, беше ми интересно, но съм забравила кои планети бяха и всякакви подробности. Понеже около мен има хора, които твърдят, че вероятно скоро ще има война ( то и сега има конфликти, дали са война не мога да кажа), се чудя - дали може да се предскаже по звездите това? И дали има направени прогнози на база на астрологията?

# 591
Да, Т квадрат от опозиция марс и плутон, в квадрат с сатурн на 1.9.39г.

# 592
намери във фейса Филип Филипов и чакай апокалипсиса
https://www.facebook.com/filipfilipov.astrolog?fref=ts

този тип астрология се нарича мунданна
http://astrogalaxy.info/communism/

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 18:08 от Herzen

# 593
  • в 1001-та нощ
Аз пък не се похвалих, че днес ми донесоха двете книжки, за които разказвах  bowuu

Гледах си картата за пълнолунието - май ще се отдам на Астрология Simple Smile Уран заема централно място  Blush като натал, транзитен и т.н.

Интересничко ми изглежда как Марс и Венера са се скупчили върху Луната в 5 събитиен дом  Mr. Green  Уран може да има и други намерения Simple Smile

# 594
Благодаря! Ще се разровя повече!

# 595
Аз пък не се похвалих, че днес ми донесоха двете книжки, за които разказвах  bowuu

Гледах си картата за пълнолунието - май ще се отдам на Астрология Simple Smile Уран заема централно място  Blush като натал, транзитен и т.н.

Интересничко ми изглежда как Марс и Венера са се скупчили върху Луната в 5 събитиен дом  Mr. Green  Уран може да има и други намерения Simple Smile

Супер - отличен момент за укрепване на личните връзки. Ще се чувстваш спокойна,уверена,щастлива.
Ще имаш желание да угаждаш на семейството,децата,съпруга.Ще се нуждаеш от повече внимание и любов.Контактите със жени във този период ще са особено ползотворни.

# 596
  • в 1001-та нощ
Супер - на новолунието си пожелах именно - да имам здравословна романтична връзка. Не можеш да си пожелаеш с кого, но тъй като действията ми бяха насочени към него - наистина проработи Simple Smile Дано  това е добра основа за надграждане  Blush

# 597
ау, този Филип Филипов и аз съм го аднала във фейсбук, но положението там е страшно - всичко сочи само апокалипсис и е най-добре всички да тръгнат с чаршафите, чак спрях да го чета, действа ми на психиката Simple Smile)))

# 598
Имаше едно изречение за него в една статия ан друга тема и там му обърнах внимание Simple Smile  : "...основното му значение с оглед астрологическа символика се свързва с добиване на "еротична опитност и трансформация...."

Да не е било "хиротична опитност и трансформация"? Simple Smile

Със сигурност е "еротична", тъй като Ерос е древногръцки бог на страстта и секса и оттам -> еротика.

# 599
  • София
Lailah, не знам какво гледаш, но "неговия Джуно" сигурно е Юнона и да не се бъркат Ерос и Ерис, че азв началото мислех, че са едно и също, но не са  Blush

С тази аспектирана Лилит към личните му планети може да се окажеш фаталната жена за него, но виж за още аспекти   Blush
Да Джуно е Юнона не се сещам на БГ как е  Embarassed Не бъркам Ерис и Ерос  Peace
Не знам колко фатална мога да се окажа за когото и да било по принцип няма нищо фатално в мене, по-скоро инфантилно и отнесено Crossing Arms
Като цяло няма някакви уау аспекти, няма аспекти между луните или слънцата. Но пък за сметка на това неговите луна, слънце и марс са в моя 7 дом, моето слънце в неговия 5. Управителите ни на 7-ми дом са в трингон. Негов марс опозиция с моята венера. Мойте венера и Меркурий са в опозиция на неговите слънце, луна. Венерите ни положителни правят аспекти с Хироните и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт