Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ето и нещо за дирекциите
http://www.beinsadouno.com/downloads/astro_symbol_directions.doc

Отгоре я прегледах - по-късно като имам време, ще се задълбоча.

# 571
Идеално, надявах се да е така - тогава Венера е била директна и в съвпад с Юпитер във 2 дом  bowuu

Хм, тогава правят квадрат с натален Уран - У8 и тригон с натален Нептун - У9  Thinking

Нещо плаща ли се - да имаш час - примерно от касов бон. Да направим карта на входирането?  Rolling Eyes

До тук изписаното - да разбирам,че още няма определена дата за делото? newsm78 или ????

# 572
Има изпълнителен лист или заповед. Връчва се на длъжника, ако той не внесе възражение в 14 дневен срок задължението става изискуемо. Ако обаче внесе възражение се завежда дело  Crazy
Дали е връчена заповедта нямам информация, началото на септември ще е ясно.
Това мога да дам като информация ... знам че е оскъдна. Единствено ме радва че луната не е без ход в деня на внесената такса, и това което каза Алена за съвдпада на Юпитер и Венера във втори дом в денят на становището на съдията с изпълнителния лист или там каквото е.

# 573
Има изпълнителен лист или заповед. Връчва се на длъжника, ако той не внесе възражение в 14 дневен срок задължението става изискуемо. Ако обаче внесе възражение се завежда дело  Crazy
Дали е връчена заповедта нямам информация, началото на септември ще е ясно.
Това мога да дам като информация ... знам че е оскъдна. Единствено ме радва че луната не е без ход в деня на внесената такса, и това което каза Алена за съвдпада на Юпитер и Венера във втори дом в денят на становището на съдията с изпълнителния лист или там каквото е.

Началото на септември Г7  и Г6 Сатурн/Юпитер са в хармоничен аспект. Очаквай яснота по изпълнителния лист или заповед.
Нептун Г9 е ретрограден - може да има забавяне на решението.

# 574
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти за това което правиш!
Таксата е платена на 17,06,2015  час няма  Tired на платежното

Идеално - още по-интересно става - точно тогава транзитната венера (ест. сигнификатор на мартериалните ценности) е на прага на 2 дом (твоите пари), в опозиция на ретро наталната в 8 дом (парите на другие, заеми) Peace Юпитер (съд.дела) - добре разположен във 2 дом (твоите пари), както вече стана въпрос - в квадрат с Уран - К8 (парите на другите, заеми) -  и тригон с Нептун К9 - съдебните дела.

Внезапно ли взе решение да търсиш парите по съдебен ред? Транзитен Нептун е в съвпад с Марс в 9 дом - сигурно много ти е накипяло?  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 19:10 от a.l.e.n.a

# 575
Аленка, моя хирон е в 10Д - Близнаци. Какво мислиш за това?  newsm78

# 576
Благодаря ви, много момичета   bouquet  bouquet  bouquet Дано наистина всичко се оправи и си взема парите!

Алена, този човек ме мотае от декември. Вярвах му като на брат. Не съм очаквала такова нещо. Получих неочаквана  помощ от приятел, който уреди адвокатът да не ми взима пари преди да си взема моите, съответно разноските по делото са за сметка на длъжника. Надявам се да се решат нещата и наистина да успея да си ги върна. Добре че имам документ поне че съм му ги дала  ooooh!

Още веднъж хиляди благодарности  Heart Eyes
Ще пиша по темата, като има развитие  Praynig

# 577
  • София
Ха здравейте  Party
Аз да ви кажа с моята синастрия не стигнах до никъде, че се забатачих с астероидите  Rolling Eyes
Много интересно, поне на мен ми се видя особено  Embarassed моя лилит, прави аспекти с  повечето личните планети и СЛВ и Хирон, а неговия Джуно прави много аспекти с моите лични планети и Ерос Rolling Eyes малко особено любовницата и жената  Mr. Green
Илитка стискам палци  Praynig

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 00:04 от Lailah

# 578
Преди малко си направих 2 карти - в астрото и в астротийм, че ми стана интересно за Хирона, но ми показват различни неща  newsm78

Картата в астрото ми дава, че имам опозиция Хирон - Сатурн/Уран, квадратура Хирон - Слънце, Луна, СЛВ, тригон Хирон-Меркурий.

Май нещата изглеждат доста зле. Вие какво мислите?  Sick

# 579
  • в 1001-та нощ
Lailah, не знам какво гледаш, но "неговия Джуно" сигурно е Юнона и да не се бъркат Ерос и Ерис, че азв началото мислех, че са едно и също, но не са  Blush

С тази аспектирана Лилит към личните му планети може да се окажеш фаталната жена за него, но виж за още аспекти   Blush

# 580
херцен, питах за абортите, защото ИМВ има Уран в 5 дом, ама малко така съм го написала все едно е заради Юпитера в 1 дом Simple Smile)))
иначе за уран в 5 дом навсякъде съм чела, че дава склонност към спонтанни аборти и/или ненадейно прекъсване на бременността.

Хирон при мен е в 11 дом, телец и прави само смотани аспекти (квадрати с възлите и опозиция с Венера), че е и ретро. това е причината да го изключа от зета Laughing Laughing Laughing сега ми се мота в 9 дом, 2017 ще влезе в 10-ти. после ще се върна и назад

# 581
  • в 1001-та нощ
Аз наскоро гледах една карта с К5 във Водоелй - и аз това си помислих, като риск, но също и - защо не - влюбване от пръв поглед   Blush

При мацката - Уран транзитира в 7 дом, ще мине през Вертекс, като стаен директен и очаквам да срещне голяма любов,например - вензапно  Blush

# 582
Аз наскоро гледах една карта с К5 във Водоелй - и аз това си помислих, като риск, но също и - защо не - влюбване от пръв поглед   Blush

При мацката - Уран транзитира в 7 дом, ще мине през Вертекс, като стаен директен и очаквам да срещне голяма любов,например - вензапно  Blush

Преди време,когато тр.Уран ми мина през върха на 5 дом  -Водолей - беше влюбване -внезапно  Rolling Eyes - луда любов.
След около 2 год.тр. Сатурн направи съвпад със себе си/ възврат /  - и внесе ред  - всичко приключи.  Hug
Към края на 2016 г - предстои да застане на върха на 8 дом. newsm78 newsm78 newsm78

# 583
Може ли няой да обясни какво е Ерос - за какво отговаря? От името мога да се досетя, но в мъжката карта ли е играе съществена роля или и в двете.

# 584
Наталният ми Хирон е в 10 Д - Телец, У10 е Марс. При съвпад на транзитен Юпитер с натален Хирон + влизане на Хирон в 9-ти дом в Риби с орбис около 5 градуса прави съвпад с  Марс. Юпитер ми е управител на 6-ти дом. Спешно секцио и преждевременно раждане, слава Богу с успешен и безумно палав и див резултат х 2  Crazy
Дали има връзка с това събитие не знам .. за Хирон конкретно нали стана дума по рано  Blush

Общи условия

Активация на акаунт