Поиграх си в астро.сом да видя часа и да направя карта към моя радикс.
Да започна с това, че дни преди това ми е прогр. новолуние, а лунацията от 11 ноември се пада върху наталната венера, в съвпад с нат. СЛВ, дир. Плутон и прогр. ДС.
Само мога да кажа, че в резултат на този акцент и съвпад на натален СЛВ, дирекционен Плутон и прогресивен ДС - съвпадът е много точен - през юни-юли - се срина ценностната ми система, нещата, които са ми били устои и опора,вярата в близките -всичко се помете, изпепели няма го....
Уран засатва ан ДС на събитиво - промяна - за добро. Ретро е - ще се променя нещо започнато
А натален Уран влиза в сесктил с Юпитер.
Но мисля, че имам реален, преживян пример за действие от затъмнение до затъмнение и влияние на междина лунация
Те и другите междинни се навързват, но ще стане дълго да опиша всичко 
Да,новолунието ти е в 7 нат.дом,но ще се отрази и на АЗ ти, Марс втори управител на първи дом.
В SW може да се избере и конкретен час. И в астрото може, но се създава събитие и се гледа синастрията с радикса 
Лунара ли или друга
всички се учим 
Например - за да видя кога Венера настига Марс - първо гледам в ефемеридите в кой ден се случва, после правя карта за даден час и преценям напред или назад да мръдна часа
и така сигурно 20 пъти се донапасва 

Юпитер тригонира тр. МАрс и Венера 

Препоръчани теми