Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 317
  • 525
  •   1
Отговори
# 480
Честото на всички  bouquet Желая ви огромно щастие за напред в живота  Hug
  А ето и нашият трейлър  надявам се да ви хареса     newsm76 https://vimeo.com/142227547

# 481
Здравейте на всички вече "госпожи"   Simple Smile и бъдещи булки . Искам да благодаря на всички за хубавата тема, която сте направили. Аз сам щастлива сгодена от 03 Юли 2015 и с мм плануваме сватба от разтояние( от 11 гд  живея в чужбина). Щастливата дата е 22 Май 2016 в гр. Сандански. От началото на Юли започнах да правя проучвания и да търся информация свързана с организацията на сватбата в БГ и точно когато бях започнала да се отчайвам , че в България хората не се включват по форуми и не дават мнения и препоръки , ненадейно се натъкнах на вашият форум и не  може да си представите, моята радост  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

И така отне ми близо 3 месеца за да изчета всички 11 теми , които сте изписали до сега и мога да твърдя , че успях да изживея всичките ви радости и тревоги и  нямах търпение да стигна до края за да мога да почна и аз да се включа  Simple Smile За съжаление виждам , че темата е към своят краи, но аз съм много благодарна на всички вас за това , че споделяхте толкова важна информация за организирането на сватба!!! Не знам какво щях да правя , ако не ви бях отрила.

Лятото се прибирахме за 4 дни и успяхме да направим основните неща. След 3 месечно търсене на подходящи места за сватбата, накрая се спряхме на комплекс Русалка в Сандански ( аз съм от Дупница, мм от Петрич). Успяхме да се срещнем с видеоператор и да го капарираме, запазихме фотограф ( но още не сме се виждали лично) и в момента сме в търсене на DJ ( имаме 2 уговорени срещи , когато се приберем ).

От сега нататък съм на линия и докато темата е все още активна , ще се включвам и се надявам и аз да мога да бъда полезна с нещо и да давам отчет как върви организацията при мен !

Лек ден на всички

(съжалявам , ако има правописни грешки, но не ми се е налагало да пиша на кирилица или да използвам фонетика  от много години   Sad

# 482
Петя, много си красива, като порцеланова кукла! Видеото е много нежно  Heart Eyes

Миленски, добре дошла и честито! Ще се радваме да помагаме, а и можеш да се включиш и в темата за булките през 2016 - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862124.0;topicrefid=20

# 483
Мерси за топлият прием Алечка.

Дори не сам знаела , че имам започната тема за 2016. Трябва на прочета написаното и да се включа и там.

Аз в момента сам в голяма дилема с поканите. От 2 месеца се опитвам да си харесам някакви , за да мога да поръчам и да ги раздам от по-рано , но не мога да намеря нищо , което да ми хване окото в световете на сватбата ( а именно маслинено зелено и бордо). Исках да избера , не толкова актуални светове, но се оказа че не мога да намеря този специфичен цвят в никоя от агенциите, които проверих. Изглежда, че ще ми се налага да купувам платове от тук Sad Sad Та за поканата, порачах два вида от ебей, които бях харесала , но бях доста разочарована когато пристигнаха. изобщо не изглеждаха , както на снимките в сайта.

Единствените , които за момента успях да харесам от един БГ сайт са

http://atelief.com/pokana-lovli-zeleno-kafyavo-ekryu-p-1503.html … 653ada1e5a486ae85

Вчера се свързах с тях да попитам дали може да изработят модела в бордо, вместо в кафяво и до петък обещаха да пратят мостра на емаила.

Проблемът ми е , че искам поканите да са готови до 8 Ноември , тай като ни се очертава едно бързо прибиране за уикенда до БГ и искам да ги взема обратно с мен , тай като няма голяма част от гостите ми ще пътуват от тук. ...

Някои поръчвал ли е този сайт до момента? Малко ме е страх да порачам 100 покани по снимка, след като не съм ги видяла..... Родителите на мм и моите също живеят в чъжбина, так че няма кой да ни ги препрати, ако направим почъчката през ноември .

Някои от вас случаино да е срещал покани в зеленикавата гама ???? отворена съм към всякакви предложения  Blush Blush Blush Blush

# 484
На мен поканите ми харесват, представям си ги със сменения цвят и пак ми харесват. Точно на този сайт не съм попадала, но и моите ги поръчах само по снимка. Хубави бяха. Успех  Peace

# 485
Петя, прекрасно си! Видеото е много хубаво!!!
Миленски, и на мен ми харесват поканите.Доста момичета поръчват по интернет покани, според мен няма да има проблем.Аз лично, моите си ги направих, просто защото обичам д се занимавам.Успех!

# 486
MILENSKIII  Добре дошла  Hug Пожелавам ти успех  bouquet И помни  каквито и трудности и разочарования да срещнеш покрай организацията ,  не се ядосвай  Heart Eyes Всичко си струва, за да изживееш  един толкова прекрасен ден  Flutter

# 487
Здравейте момичетааа  Hug

Честито на всички новобракувани госпожи Simple Smile Много здраве и дълъг, щастлив и стабилен семеен живот ви желая!

Ние с мм имахме 2-3 работни дни след сватбата, след което последни организационни неща около медената ни седмичка и ето ни, вчера пресни-пресни се завърнахме от Барселона. Момичета, уникално си изкарахме!  Heart Eyes Страхотен град, приятни хора, невероятно хубаво време имахме. Очаровани сме от всичко там, ако имаме възможност някой ден със сигурност ще отидем отново! Това е просто един очарователен и магнетичен град!

От снощи сме при свекървата и най-сетне ми остана малко повече време, та седнах да ви прочета. Разгледах албумчетата - страхотни булки сте били всичките!  Heart Eyes Толкова нежни и красиви!
На нас снощи ни се обади фотографа - и нашите снимки и видео са готови, дори по-рано от обявеното. Но ще си ги получим и разглеждаме като се приберем. Както писах и непосредствено след сватбата - нямаме и една снимцича  Rolling Eyes Е, една-две приятелки ни изпратиха няколко от техните апаратчета, но не са нещо особено, така че ще кача като си вземем професионалните. Междувременно качих снимки на нещата, които си сътворихме сами за сватбата - поканите за кумове, родители и гости; подаръчетата; бутониери за родата; украсените чаши, свещи и кошнички; вазите и табелките за масите на гостите; късметчетата за хвърляне; сватбеното ни тефтерче  Laughing (не си правихме голяма книга, а малко тефтерче, то и без това 100-тина души едва може би 1/5 от него запълниха); бутилките за гражданското и църквата...

MILENSKIII  Добре дошла  Hug Пожелавам ти успех  bouquet И помни  каквито и трудности и разочарования да срещнеш покрай организацията ,  не се ядосвай  Heart Eyes Всичко си струва, за да изживееш  един толкова прекрасен ден  Flutter
Абсолютно, на сто процента, с две ръце и три крака  Joy подкрепям Петя! Ще се повторя (мисля, че вече го писах по-назад), но няма по-голямо удовлетворение от това, да чуеш от всичките си гости колко са доволни, колко специални са се почувствали от вниманието към тях и колко страхотно са си изкарали, споделяйки вашия празник!  Flutter Няма нужда от излишни нерви, просто правете всичко от сърце, отпуснете душичките и изживейте пълноценно ВАШИЯТ ден!  Hug bouquet

# 488
Благодаря на всички за  хубвавите думи и доброто посрещане!

Определено сме решили да се насладим на всеки един момент пълноценно и каквото и да се случи на деня да не си разваляме настоението !!!! Дано да говоря така и една седмица преди сватбата  Laughing Laughing Laughing

rumi.ci по нататък ако получа достъп до албумчето ще разгледам всичко, което си качила свързано с поканите и украсата.... Аз още чакам от да ми пратят на емаила, поканата в зелено и бордо. Обещаха , че до петък ще я получа,  но нещо май са ме забравили  Sad Увериха ме , че ако поръчам от тях поканите, те без проблем ще изпълнят поръчкато до 6 Ноември, но ако още сега закасняват с изработването на примерна покана, незнам дали бих им се доверила и да поръчам от тях....  ooooh!

# 489
Здравейтеее, пускам ви трейлър на нашето видео!! Супер много ни хареса как е направено!! Simple Smile Тази вечер ще гледаме и видеото .. Нямам търпениее https://vimeo.com/142611369

# 490
mtaneva, супер сте! Изключително много ми харесва украсата!

# 491
  • Sofia
Здравейтеее, пускам ви трейлър на нашето видео!! Супер много ни хареса как е направено!! Simple Smile Тази вечер ще гледаме и видеото .. Нямам търпениее https://vimeo.com/142611369
прекрасни сте Hug bouquet

# 492
Mtaneva, Петя,  прекрасни сте! Клипчетата ви са страхотни! bouquet

Аз почти всеки ден си гледам второто клипче, което операторката ни ни направи като изненада- не мога да ви го кача, защото е по-голямо ... редовно си поплаквам от умиление  Blush

Привет на MIlenski!  Hug С каквото можем ще помагаме! Поканите много ми харесват!

Rumi, браво за украсата!

# 493
Mtaneva,много сте красиви.Ротондата за подписването е прекрасна, точно като по филмите.
Миленски, добре дошла и от мен! Simple Smile
Руми, разгледах ти албумчето, браво ,всичко е чудесно!
Зая, и аз като се сетя за сватбения ни ден и ми се приплаква от щастие, нещо последно време съм станала много чувствителна Simple Smile

# 494
Здравейте момичета! Ние най-после се завърнахме от едно уникално сватбено пътешествие и бързам да ви разкажа набързо за най-хубавия ден в живота ни.
В петък почти не мигнах от вълнение, а събота сутрината се събудих учудващо спокойна. Станах, направих си кафенце и се засилих към фризьорката на прическа, после бързах към вкъщи за грима. Докато ме гримираха дойде фотографката и направи някоя снимка, после се засилих да се обличам, беше много интересно защото точно тогава всички бяха нанякъде и се обличах с помощта на фотографката и на майка ми. Направи ми фотосесията вкъщи, после тръгна за дома на младоженеца. Аз все още си бях много спокойна, часа на взимането наближи и аз си се прибрах в стаята, щом чух клаксоните на колите се разтреперих, насълзиха ми се очите, абе общо взето цялото ми спокойствие си замина. Моя човек го чакаха на 3 врати и навсякъде пари му искали, а уж идеята беше само на 1 врата така за шоуто. Влезнаха най-после при мен и аз още повече се разтреперих, като го видях дъхът ми спря...После в ритуалната зала, оттам на фотосесия, после в църквата.. всичко мина много добре, даже бяхме готови 30 мин. преди часа за ресторанта, добре, че с декорацията всичко беше готово.  Приехме си поздравите и подаръците отвън и влязохме. Всичко мина абсолютно перфектно, нямаше гафове, нито  неприятни изненади от които толкова се притеснявахме. Цяла вечер танцувахме и се смяхме, имахме невероятни гости благодарение на които това беше един наистина незабравим ден.
 Тази седмица чакам професионалните снимки и ще кача някоя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт