Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 301
  • 525
  •   1
Отговори
# 60
Да се включа и аз за тейбълките:

В нашата сватбена тема "Пътешествие" номерата на масите са картички с различни дестинации. Решили сме да имаме поименни тейбълки, защото ще представляват малки ретро пощенски пликове "par avion", в които ще има попълнен тото фиш подарък от нас за тегленето на тотализатора в деня след сватбата.  Laughing Решихме, че така ще е най-удачно: всеки да си знае местенцето, после ако искат да се разместват.

# 61
Малее пак имам много да чета  Laughing последно време не мога да се добера до форума  Grinning да се отчета набързо , че да отивам да чета Simple Smile
ilein87  и аз се чудих за тези кичури отпред, но пък ги сложихме с цел да не ми стърчат ушите  Joy
аз вече не помня кога за последно писах, така че ако се повторя някъде да ме извинявате  Simple Smile
минах си втория пробен грим, май повече ми допада от първия, по сватбен ми изглежда сякаш, качвам го в албума. Ние вече сме готови с всичко, само  чакаме   Party Гостите останаха в крайна сметка 25, но вече не ми пука, реших че не го правим за хората а за себе си   Simple Smile и няма да се ядосвам! Майка ми си дойде Simple Smile то голямо чудене беше, сега остава и да се видим като хора, че време не остава  Laughing

# 62
  • София
rumy.rci, в хотел Форум сме
seangelova:
за нашата маса: драперия със светлини, голям разлят букет, тишлайфер, и май свещници. Зад нас ще има светеща стена
за масите на гостите(12 бр): тишлайфери, по два малки свещника, по един нисък букет
Май това беше, а и на влизане ресторанта има арка облечена в сатен и май и някви други изкуствени неща имаше по нея.
Аз не се прехласвам по украсата, ние с ММ мислим че това са излишни пари, ама пък няма как да няма нищо. Както се казва малко, но от сърце, пък и мисля напълно достатъчно  Heart Eyes

# 63
rumy.rci, в хотел Форум сме
Ох, Пепи, вярно. Сега се сетих, че беше писала че сте там. Защо изведнъж реших че сте в Москва ...  Embarassed

# 64
Дойде ми и жартиера Simple Smile Тези седмици ще качвам снимки в албума в несвяс Simple Smile
Относно тейбъл картичките - ние ще сме с табло Simple Smile И ще пиша първите имена, ако има повтарящи се, ще го мисля Simple Smile

# 65
Пепи, смятам, че украсата, която сте предвидили си е напълно достатъчна.
Качвам кутията за халки в албума.Имам и клипче с нея, обаче не знам как да го кача.
На снимката се вижда зад кутията и малко от кумовата ретро бутилка-една с мацка и декупаж.
Илейн, не виждам грим в албума ти  newsm78

# 66
И аз да се отчета с нещо хубаво. Рекох вместо да се отдавам на тъжни размисли да върша работа - ето кацата с мед и напълнените бурканчета. Цели 3 часа ги пълних! Схвана ми се всичко, но съм доволна, че цапане нямаше  Mr. Green

Юрнах мъжа преди малко по две сладкарници. Едната бях чувала, че са с ЦЕНИ, ама като ми каза 5 лв на парче от неудобство разгледахме. Ама и нищо не ни грабна. В другата сладкарничка обаче си харесахме 3-4 модела. Цената е 3 лв на торта, 1,20(+20ст ако искаме захарна фигурка) пастичките. Кремовете изрежда разни, ама като чухме брюле с горски плодове Heart Eyes ммммм направо ще поръчаме този вкус да опитаме. Добре че няма спор брюле или шоколадова.........Да ви покажа 3 торти:
+нещо бордо елемент

можело тази да я направят по-тъмно червено

Надявам се на мнения  Rolling Eyes

# 67
  • София
1-та и 2-та много ми харесват на мен  Heart Eyes

# 68
И аз точно за тях се колебая, особено първата, ако е с бордо вместо черни цветя, може би и някое черно за повече тежест така....А другото, което се колебая на 2 етажа добре ли ще стои или става  много малка?

# 69
  • София
И аз точно за тях се колебая, особено първата, ако е с бордо вместо черни цветя, може би и някое черно за повече тежест така....А другото, което се колебая на 2 етажа добре ли ще стои или става  много малка?

Ами не знам дали,падащите цветя ще изглеждат добре само на 2 етажа,но може би от сладкарницата ще ти кажат по-компетентно мнение.Иначе въпреки че съм фен на сърцата,май 1-та наистина е по-добрият избор  Laughing

# 70
И аз аз съм за първата в бордо

# 71
И аз аз съм за първата в бордо

аз също, ако сменят черният цвят, ще е супер, тя най много ми хареса, мисля, че два етажа ще е съвсем малка, но питайте си сладкарката
И нашата торта е поръчана, както и тази на кумата  Simple Smile 270 лева струва голямата торта и малката абе към 300 лева не повече ще ни излезе, което според мен си е идеална цена 

# 72
  • София
Шоколадче, първата е чудесна, и според мен си я направете с три етажа, на тази цена на парче няма да спестите кой знае колко ако я направите на два, пък и триетажната няма да излезе толкова скъпа. Със сигурност на три ще изглежда по-тържествено. И аз бях в същата дилема 2 или 3 етажа, ама точно защото цената е добра и решихме че и за 3 не е чак толкова скъпо  Peace
Да ви питам нещо: едни наши приятели имат петгодишнина от сватбата си на нашата сватба  Heart Eyes и петата година е дървена сватба, та си мислех дали да не им купим дървена икона със Св. Мина -покровител на семейството и дома. Удачно ли е да се подарява икона?

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 07:38 от pepi_mdi

# 73
Момичета  Hug
Шоколадче,първата торта много ми харесва,защото и нашата ще е почти същата.Дори днес съм на дегустация Simple Smile
Tanchitu, на мен вторият грим повече ми харесва,права си,че стои някак си по сватбен.
Pepi,страхотни халки.
Ние ще имаме тейбъл картички с номерца и табло.
На 28.08.момичетата са ми приготвили моминско парти Simple Smile Нямам търпение вече.
И при нас е някаква лудница,подготовката върви добре,но на работа толкова нерви,че ми идва да оставя всичко и да избягам на самотен остров. Grinning

# 74
Добро утро! Слагам по едно кафенце да се разсъните!

Момичета,почвам да стягам багажите... Grinning Grinning Grinning Днес заминаваме с момичетата за Варна на моминско парти.Ще бъде просто....Страхотно... нямам търпение вече.Simple Smile
Мис, пробният грим е на  Tanchitu, аз и коментирах прическата.Simple Smile
Tanchitu, на мен също първият грим ми харесва повече,аз и тогава ти казах,че е страхотен и много ми допадна!:)
Шоколадче, на мен най-ми харесва последната торта и първата.Simple Smile Браво за бурканчетата!  Wink
Мтанева, халките са много нежни.
Пепи,вашите също са прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт