Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 312
  • 525
  •   1
Отговори
# 75
Шоколадче, аз също съм за първата торта. Браво на теб за бурканчетата. Направо не ми се мисли като дойде и нашия момент да ги пълним  Crazy
Tanchitu, на мен също втория грим ми харесва повече. Някак той ти подчертава очите и като цяло излъчването ти е много свежо и нежно. Докато при първия сякаш ти придава мааалко уморен вид на лицето.
Мис, кутията пак ли свекърва ти я е правила? Направо е идеално изработена. На мен са ми прекалени всичките тези перлички, розички, дантели, тюл ... накуп /понеже аз по принцип харесвам по-изчистени неща/, но спор няма - изработката е перфектна!

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 10:26 от rumy.rci

# 76
rumy.rci - чашите са само с брокат, най-много да им сложа една много тънка панделка, но ще го решавам на място Simple Smile и да, и играят роля на свещници Simple Smile
Страхотно изглеждат. Все се каня и аз да направя проба, за да видя как стои "на живо"  Laughing но сега като ги видях на снимката ти, се убедих, че наистина е красива и стилна украса. Пък и лесно се прави, какво по-добро?  Joy

# 77
Да шоколадче всичко тя прави.Аз пък никак не си падам по семплите неща а напротив точно този кокетен,винтидж и малки рококо стил ми допада.Тези перли и многото неща вътре в кутията няма да ги има.Те са за акцент
и само за снимката.Много е талантлива.И така ги изпипва нещата,че чак и се чудя на търпението.

# 78
Танче - за втория грим съм с две ръце. Определено изглеждаш по свежо и седе много по нежно.
Мис Б. свекърва ти е уникална просто . Много красива кутия .
Шоколадче и аз съм за първата торта с бордо .
Илейн много хубави чаши. Весело изкарване на морето и после да разказваш задължително .
Аз съм хепи днес ми дойде и на сватбата няма да бъда в онези дни и много се зарадвах. Днес пристига и свекървата да оправяме вкъщи чистене и да помогне малко с грижите за малката тъй като се очертава тичане последната седмица насам натам.

# 79
Здравейте!

Илейн, аз няма какво да добавя: "нашите" чашите са уникални! Аз се влюбих в тях от пръв поглед, защото за изчистени, изящни и много елегантни!  Laughing

Tanchity, определено ми харесва вторият грим!

Шоколадче, първата торта ми харесва най-много!
Нашата торта няма да е на етажи, ММ отсече, че не му харесва и решихме да е малка и спретната хахахах ще има фигурка и ще е украсена отстрани с живи цветя от темата на сватбата, ще я разрежем и приключваме! Да ви кажа, че и двамата толкова си падаме по изчистените линии, че някой ден ще се изтрепем ако някой залитне в кичозна среда  hahaha

Браво, Силве за помощта на свекървата. Моята е уговорила вече поръчката на питките и тортичката за кумовата ръченица. Ще ни занесе и изследванията в Общината.

Да не забравя халките, mtaneva, pepi- браво на вас!
Sallwf, весело изкарване на морето!

И аз отивам да си попека дупето на плажа и да се успокоя....алкохола ни излиза 1000лв, като ракията е домашна....и съм се изнервила тези дни.... Колко излиза вашия?!

# 80
Зая вие ще се тровите ли ?!? При нас уискито е 350 лв, рокията домашна , с вината,бирата и безалкохолните няма да ударим 1000 все си мисля , защото са ни на консигнация и ще мога да ти кажа след сватбата колко ще излезе всичко. Ама само за алкохол 1000 ми се виждат много де. Освен ако не са някакви отбрани питиета

# 81
Добро утро и от мен, момичета!

Здравейте!

Илейн, благодаря за кафенцето Simple Smile

Зая, даже ми се вижда малко, вие внасяте ли го или? На нас само уискито ни е 800лв, но може би защото го взимаме директно от заведението, отделно виното около 1500лв, после и ракия, ром...

# 82
Леле, момичета, като ви чета какви цифри "обаждате" за алкохол  #Shocked ... 
Ние мислим до към 600-700 лв. да се върже вино+малко уиски+бира+безалкохолни+мин.вода. Отделно ядки. Но silvushka е права - зависи от питиетата. Ние няма да залагаме на маркови напитки. Ще има предимно ракия (домашна), вино и бира. При нас също май ще има възможност да се разплащаме в последствие, само за консумирано количество, на почти складови цени, така че се надявам за уиски и водка да не отиде кой знае каква сума.

# 83
Ние заложихме на марков алкохол, това е едно от нещата, на които държах. Например, някои двойки доколото разбирам поемат нощувките на гостите си, докато ние не плащаме на никого нощувки, но сме заложили на скъп алкохол. Въпрос на предпочитание. А и при нас не може да се внася, естествено ще е много по-скъпо отколкото да си вземеш алкохола от Метро например. Тортата също ще ни е от заведението, ако можеше да я внесем, сигурно щеше да е 2 пъти по-евтина

# 84
И нашият алкохол ще се плаща после и колкото изпием на складови цени.Зая мен корема ще ме заболи ако трябва да дам 1000 лева за алкохол точно.Никога не бих ги дала
Ние уиски няма да имаме-домашна ракия,розе,бяло вино,червено и бира.Даже водка се
чудя дали да има.

О

# 85
  • София
И нашият алкохол ще се плаща после и колкото изпием на складови цени.Зая мен корема ще ме заболи ако трябва да дам 1000 лева за алкохол точно.Никога не бих ги дала
Ние уиски няма да имаме-домашна ракия,розе,бяло вино,червено и бира.Даже водка се
чудя дали да има.

О

А ако някой иска да пие уиски,вие ли ще го поемате или всеки сам ще си плаща  newsm78

# 86
Ами няма да има уиски.Ако някой иска да си поръчва за своя сметкА.Ние това сме предвидили и така.Ще пият каквото има.Много го мислихме и решихме просто да няма.То и аз може да искам от 100 лв уиски ама... Нашите гости почти не пият уиски даже ракийка повече.

# 87
Момичета, не ми се сърдете, но на мен не ми прави добро впечатление да се спестява от алкохол или храна. Как така сам ще си плаща госта, ако иска уиски?? Незнам, странно ми е. То е ясно, че всички имаме бюджет, но от тази две неща според мен не е редно да се пести. И като чуя, че някоя булка си е купила рокля за 1500лв, а после предлага наливно вино на гостите си, от които после 2 дни боли глава и лошо ми става. Сори, знам, че ще ме нападнете сега всички, но го казвам от гледна точка на гост - не ми пука дали ще имам табела с името, изкуствени цветя или фоерверки, но да ми слагат алкохол от 5 лв на масата ми е малко тъпо. Съжалявам момичета, наистина не искам да ви обидя  Peace Peace Peace

# 88
  • София
При нас бяхме обсъдили свободната консумация с ресторанта,но ако не бяха сигурни за нещо идваха и ни питаха.Поехме цялата допълнителна консумация,която между другото не беше много голяма.И аз не искам да засегна никой,но хич не ми е приятен изразът "ще пият каквото има" Аз пия само водка и не винаги я има на сватбите.Разбира се всички младоженци сами си преценяват.Не всички хора пият,каквото има и не съм само аз (въпреки че сигурно сме малко тези хора  Laughing) Не помня колко пари дадохме за алкохол, не са били 1000 лв със сигурност, бяхме предвидили да има всякакъв вид алкохол обаче.Според мен най-добрият компромисен вариант е,когато младоженците не са предвидили определен алкохол,да има възможност все пак гостите да си го поръчат,като не плащат за него,но предварително да е уточнена сумата;видът уиски или водка,който младоженците поемат,пък,ако гостът не е съгласен да си плаща вече по-скъпото.
И нещо от последната сватба...
Скрит текст:
Поръчвам си водка,момичето се въртя,въртя,бави се 10 минути и каза,че трябва да си я платя-платих я разбира се.След като си поръчах 2 каза,ами то ние сме се объркали,2-та няма да я плащате.Е,много се издразних и очаквах да ми върнат парите,заради тяхната си грешка (въпросът е принципен,не става дума за парите,но не ги получих...)Много грозно ми беше,така да се взимат пари и от гостите и от младоженците....

# 89
Ами от толкова избор дано пък нещо си изберат,не са толкова претенциозни.Ще го помислим въпроса.Иначе допълнителната консумация ще я плащаме аз много мразя цигании.Можем да вземем малко уиски в случай че някой иска да има нещо.Само да оточня че от нищо не пестя и ще има всичко.А и надали ще позволим някой да си плаща стига да е в разумни грраници.Все пак не сме милионнери.Била съм на сватби на които и яденето не стигна и не е приятно да искаш да си поръчаш още една порция защото си гладен а сервитьорката да ти каже троснато че не можело нищо че искаш да си я платиш.Аз не се обиждам от нищо,но излишни пари хвърлени на вятъра за нещо което ще остане после не смятам да давам.То при нас не е проблем толкова защото както казах ще платим само изпитото.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 14:18 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт