Нашата сватба през 2015 - тема 11

• 30 333
  • 525
  •   1
Отговори
# 465
  • Ст Загора
Имам въпрос мовем ли да се оженим другия месец при условие юе не сме резервирали каквото и да е било , нямаме и медицински . Не искам кой знай каква сватба просто да подпишем  и църковен да също , извинетге ме за тъпия въпрос

# 466
Трябва да попитате в общината, но мисля, че ако си направите медицински няма да има проблем да ви запишат. В църквата също трябва да попитате.

# 467
  • София
Разбира се че може, друг е въпроса дали ще успеете да се организирате  Crazy успех  Peace

# 468
Правя запис, че бая ви изпуснах, после ще ви изчета, просто нямах никакво време.

# 469
Ехо, привет мацки  Hug

Само минавам набързо да кажа, че получихме всичките 1172 снимки от лудата ни сватба и не помня колко време съм се смяла с глас  hahaha Качих ви снимки в албумчето, за да разгледате малка част и вие!
    Искам да споделя и изумлението си, че получихме снимките точно на деня в рамките на едномесечния срок и фотографката ни беше направила изненада от десет огромни разпечатани и рамкирани снимки...мога да си направя направо тапет на някоя стена вкъщи и да отворя галерия  Joy Отделно всичко беше оформено прекрасно... дори всеки диск имаше самолетчета върху лицевата част! Приятно гледане!
    С удоволствие ще участвам и аз във фейсбук групата! Кой ще я прави? Не съм чела какво сте писали по въпроса, извинявам се за което.

# 470
Здравейте,мацки! Да се разпиша и аз най-после!
Сватбата беше невероятна!Всичко беше така както го исках(е с малки изключения).Кумувете ни бяха прекрасни, бяха ни организирали много изненади и ние на тях.И всичко мина като един миг, изпълнен с много емоции.Веднага след това заминахме на сватбено пътешествие, обиколихме много места в България и ни беше много, много "горчиво" през тази една седмица! Simple Smile
Разгледах албумчето и всички сте били прекрасни булки!Желая ви много щастие и здраве за напред и да се сдобиете с по един сладък, пухкав бебок, за да е пълно щастието ви!!!
Качвам малко снимки в албумчето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 471
Зая, чудесни снимки.  HugБраво на вашата фотографка.  Simple Smile

ilein87, вашите снимки също много ми харесват. Поздравление и за прекрасния ден, който сте имали.  Hug

# 472
Зая, много сте весели, супер снимки!

Илейни, много си била красива!

Аз предлагам да не правя нова тема като изпишем тази, не мисля, че има смисъл вече.
Който иска да направи групата, с удоволствие ще предам щафетата Simple Smile

# 473
Здравейте и от мен! Синоптик.бг ни показа 5 слънчеви дни и се възползвахме с ваучери от грабо , за да посетим едни прекрасни места в Пирин и Родопи. Да спомена комплекс Романтика до Сърница, когато и да отидете няма да съжалявате! Уникално кътче, срещу яз. Доспат. Качихме се и на Безбог.

Ударихме един богат кулинарен туризъм, спа и разходки, офроуд по едни каменисти чукари, беше най-хубавата ни почивка! Аз си изтрих албума, така и така няма да се гледаме повече в "снимката", ако има нещо за ФБ пишете.

# 474
Здравейте и от мен! Синоптик.бг ни показа 5 слънчеви дни и се възползвахме с ваучери от грабо , за да посетим едни прекрасни места в Пирин и Родопи. Да спомена комплекс Романтика до Сърница, когато и да отидете няма да съжалявате! Уникално кътче, срещу яз. Доспат. Качихме се и на Безбог.

Ударихме един богат кулинарен туризъм, спа и разходки, офроуд по едни каменисти чукари, беше най-хубавата ни почивка! Аз си изтрих албума, така и така няма да се гледаме повече в "снимката", ако има нещо за ФБ пишете.

Шоколадче, и ние направихме същото.Simple Smile Взехеме ваучери от грабо и се почна - Ягодина, Триград, Мелник, Доспат,Сърница, Боровец, Рилските езера.Изкарахме страхотно.Ваучерите си заслужават. Simple Smile
И аз се записвам за страница във фейсбук,ако ще има. Simple Smile

# 475
  • Варна, Пловдив
Здравейте, дами! Пожелавам Ви много дълъг и безкрайно щастлив семеен живот. Two Hearts
 Аз съм вече омъжена, но спомените са живи още. Сватбата беше през 2011-а във Варна. Сега с ММ искаме да сключим и църковен брак, но искам да си ушия нова рокля, тъй като предишната рокля я направиха в  Пловдив и въобще не съм запозната с варненските салони. Знам какво искам и тъй като ще бъде в тесен кръг и не ми се дават много пари в сравнение с първата ми рокля, която  беше чудесна, но не е подходяща сега за това, което искам. Също и добър фризьор ми трябва. Благодаря Ви!
П.С. За малко да забравя най-важното, църква и свещеник! Скорошни мнения и препоръки?

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 17:38 от jadi24

# 476
Здравей jadi24,

За църква бих ти препоръчала Св. Атанасий до Римски терми- имам чудесни отзиви от познати и приятели, а за рокля може да обиколиш бутиците на ул. Кръстю Мирски и около Ритуална зала- навсякъде ще ти предложат и шиене по твой модел. Успех!  Peace

# 477
Момичета, честито на всички, които скоро са се омъжили, както и на тези, които скоро ще го направят. Пожелава един незабравим ден. Чета разказите ви с интерес. За съжаление не мога да видя снимки, очевидно, защото съм нов потребител. Но ви благодаря за прекрасните емоции, които споделяте  newsm51

# 478
  • Sofia
Момичета бихте ли ми препоръчали фотограф за София и моля кажете цените, които са ви искали за сватба.

# 479
Момичета бихте ли ми препоръчали фотограф за София и моля кажете цените, които са ви искали за сватба.

Мен ме снима Пею Енев http://www.peyuenev.com/ . Цена не мога да спомена, понеже сме близки, но не мисля, че са му високи.

Общи условия

Активация на акаунт