Спалното бельо

• 71 557
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
...
Аз пък ценя себе си и енергията си Mr. Green
Как точно? Като не работиш?
Не, нищо не си разбрала, но явно много те дразня с това, че не работя.
Всъщност дори и така, важното е, човек да се чувства ок със себе си и близките си. Нямаш си на идея колко е страхотно да си разполагаш с личното време, и да имаш такова

# 61
  • Ямбол
... Нямаш си на идея колко е страхотно да си разполагаш с личното време, и да имаш такова
Интересно как реши, че нямам идея?
Темата е за спалното бельо. Като как реши да се хвалиш с лично време или как си цениш енергията?
Може би нямаш идея как е да се чувстваш пълноценен и удовлетворен от себе си.
И така и не разбрах как цениш себе си във връзка с темата за спалното бельо, за което ти повдигна въпрос, че аз купувам и такова втора употреба?

# 62
... Нямаш си на идея колко е страхотно да си разполагаш с личното време, и да имаш такова
Интересно как реши, че нямам идея?
Темата е за спалното бельо. Като как реши да се хвалиш с лично време или как си цениш енергията?
Може би нямаш идея как е да се чувстваш пълноценен и удовлетворен от себе си.
И така и не разбрах как цениш себе си във връзка с темата за спалното бельо, за което ти повдигна въпрос, че аз купувам и такова втора употреба?
А ти как реши да ме хапваш за това, че не работя? Sunglasses
Нямам намерение да ти обяснявам какво, защо....щом ти харесва спи си на втората употреба, всеки си носи последствията от изборите, които прави Wink
Лиляна, животът е прекрасен.
Скрит текст:
Как аз се чувствам си нямаш и на идея. Мисля, че точно, защото въпреки, че не работя се чувствам пълноценна, доволна и удовлетворена хипер те дразни WinkЛято е, пий една бира и се успокой
Да се върнем на темата, интересува ме, но нови комплекти

# 63
Отзиви за спалното бельо от памучен сатен на First Choice и Jysk?
Харесах ето този комплект , както и подобен в jysk.

# 64
Момичета истината е че колкото и да ги избираме....като тези от чеизите на мама няма! Нейните бели ги ползвах безкрайно.... hahaha накрая ги смених защото ми омръзнаха....за което после съжалих Simple Smile
Но пък и в сегашното положение има нещо хубаво, ще ги разнообразяваме по често hahaha....макар, че аз имам един комплект, дори и не помня от къде съм го взела, невероятно мек памук, здрав, един шев не е мръднали не е с онези гадни изкуствени пускащи шарки, а много хубав десен.....сега се ядосвам защо не запомних от къде smile3538, ама кой да знае, че всяка следваща година положението ще е още по зле.....
Някой ползвал ли е от Айкото....моите са съвсем нови и незнам до къде ще откарат

# 65
  • София
Ей... ама не се дъвчете кой работи, кой не работи  Crazy Много важно. Всеки си има негов си живот и път.
За  втората употреба... Бих предпочела да си купя евтини чаршафи от циганките пред фантастико, но не и втора употреба. Първо ми е гнусно. И на хотел като отида и някак си ми се иска да левитирам над леглото. Особено ме потрисат възглавниците. И направо като усетя, че ми се размества чаршафа и може да лъсне матрака отдолу и да видя на какви петна от пот и други течности е и направоооо  Sick Ама някак стискам зъби и се старая да не мисля за тези неща. Бих си носила откъщи спално бельо, но това ме поставя пред проблема, че трябва да видя матрака и голата възглавница  Joy
Има и друга причина. По принцип не съм запалена по разни теории и хипотези за енергии и т.н. Но като човек, занимаващ се с наука и бил свидетел на дискусии в тези среди на тази тема, съответно човек позаинтересувал се и попрочел нАуката к'во твърди за енергиите... Ами има истина в това... И сега да спя на чаршафи втора употреба, на които са спали болни хора или хора с проблеми в брака... НЕ ме блазни... Не ми се рискува. Нямам доказателства, че вреди спането на чршафи втора употреба, но имам съмнения. ПРедпочитам да изчиствам съмненията Simple Smile
Иначе пък друго - ако човекът е бил с гъбички, или някакви други кожни проблеми като ... Simple Smile краста   Joy Joy #Crazy извън кръга на тази шега, но е много възможно... Ако все пак си предпочитате да си купувате втора употреба, първо ги пуснете на 90 градуса и/или с препарат за дезинфекция на прането. После ако имате сушилня - минете го веднъж през нея.
А иначе, ако човек си е намерил втора употреба с опаковките - смело да купува. Вероятно на бившия собственик на чаршафите не са му станали размерите или не е харесал десена, плата... Т.е. Тези чаршафи са си нови, ама все едно преоценени.
Допускам, че ако човек намери втора употреба от Германия, плътността на нишката и качеството на памука и боите ще е несравнимо с това, което ще намери на БГ пазара...
Иначе аз още се мотая с купуването на чаршафите. Искам едноцветни. Бели за наше величество възрастните и зелени за младежта. ДАже за младежта търся с десен на вестник. Видях на една снимка в нета и сега много искам чаршафи с десен на вестник Simple Smile Ако някой е виждал къде се продават , да свирка.

# 66
  • София
В ИКЕА май имаше десен вестник и бели. Опа, няма вестник. Ето все пак, да разгледате:
http://www.ikea.bg/textiles/Bedding/Bed-linen/?pg=5

И JYSK:
http://jysk.bg/spalnya/spalno-belo

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 11:50 от L'Agent

# 67
Който желае мога да му изпратя чисто бели  комплект чаршафи - Чисто нови са!!! Работех в такъв магазин ,така че мога да ви изпратя,има и много други десени и платове.Ако някой желае,не ми е проблем Simple Smile

# 68
Аз не ползвам втора употреба, но ако опра до тези от циганките, сигурно ще мина на втора..

От Икеа, гледай състава. Размерите са на матрака.
Чаршафите с ластик, ако няма точен р-р взимам следващия по-голям. Излишното отива под матрака.
От Метро съм купувала чаршафи, но тези от Икеа (на съответстващи цени) са доста по-качествени по мое мнение.

# 69
  • София
Майка ми се излъга един път да вземе от циганките. Като го разгъна, че оказа, че е просто сгънат плат /без подгъви, без шевове. Циганска работа.

# 70
Защо не следите кампаниите във "Vivre"  пускат почти във всякак кампания.Преди няколко месеца купих от там един комплект за дъщеря ми, за сега няма проблеми с цветовете. Ранфорс е материята. Аз обаче не бих спала на такава, обичам си сатенирания памук, но за такъв комплект трябва да се изръсиш с повечко пари. Не виждам как за 30-40 лв може да се вземе нещо качествено. Моите Тач са на поне 10 години ама вече не ме кефят шарениите им

# 71
Айде и в тая тема да попитам - попадна ми реклама на онлайн магазин Найл. Спряла съм се на комплект от олекотена завивка, долен чаршаф и калъфка за възглавница. Цените са ниски, платът е хасе. Ама ми е малко терсене да поръчам без да съм видяла завивиките. Някой да е купувал оттам? Търся отзиви. Иначе има голямо разнообразие от десени.
Да не излезе, че ги рекламирам, ама слагам линк.
http://etnayl.com/

# 72
  • Ямбол
Морфеа, много евтино ми се вижда всичко. Не вярвам да е памук това.

# 73
Може и памук да е, но да е много рехав...виждала съм такъв, за нищо не става.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт