Спалното бельо

• 71 612
  • 271
  •   2
Отговори
# 135
  • оттам, откъдето започва България
Според мен говори за периода на месечния цикъл.  Peace

# 136
Според мен говори за периода на месечния цикъл.  Peace
Ааа така по може. Peace

# 137
  • Mediterraneo
Месечен, немесечен аз не си спомням да съм цапала чаршаф от години насам. Какво пък толкова цапане, има толкова видове превръзки, че...
А да сменям чаршафи всеки ден, айде няма нужда. Ние се къпем все пак.

# 138
Ох, на мен шаренкото въобще не ми харесва... Бялото е супер. Но трябва да има и някой по-маскировъчен десен. Ми ако някоя нощ дамската превръзка изпусне...
Купи си Ариел и нощни превръзки на Always.

# 139
  • София
Като съотношение цена-качество най-доволна съм от Панагюрище и Яна.Задьлжително 100 % памук взимам.
Сменям спалното бельо веднъж седмично,пера на 40 градуса обикновено,понякога пускам и на 60 профилактично.Винаги задължително гладя.
 А за цапането на чершафите по време на цикъл,на кого не му се е случвало?Да,единични случаи съм имала лично аз,но има си хора,които спят по-дълбоко и с обилен цикъл и картинката става ясна ...

# 140
  • Mediterraneo
А за цапането на чершафите по време на цикъл,на кого не му се е случвало?Да,единични случаи съм имала лично аз,но има си хора,които спят по-дълбоко и с обилен цикъл и картинката става ясна ...

Това е повече от ясно. Аз лично се хванах за цветния чаршаф и с какво допринася точно за чистотата на спалното бельо десенът? Щото беше написано, че цветното ще прикрие петното от пропусналата превръзка... А малко по- нататък се говореше за ежедневна смяна на чаршафи. Някои хора просто не знаят какво пише едната им ръка май.

# 141
Аз разбрах, че когато е в цикъл й се налага всеки ден да сменя чаршафи. А цветното бельо е по-практично, тъй като невинаги петна се изпират без следа и не си личи толкова после. Все пак не виждам с какво й помагате, като се изреждате  да се хвалите как никога не сте изцапали чаршаф. Знам, че звучи невероятно, но някои жени имат по-обилен цикъл.

# 142
  • София
Синът ми има дерматит, чеше се и цапа и пера неговите чаршафи почти всеки ден. Останалите- седмично.

# 143
Здравейте!Може ли помощ-за матрак 190/90см какъв размер долен чаршаф да купя?Харесах икейски плик за завивка с размер 200/150-добре ли ще бъде за легло с такъв размер?Няма обаче долен чаршаф в комплекта.

# 144
  • София
На мен първата нощ на цикъла ми е доста неприятна. Страшно силен теч имам. НЕ ме спасяват превръзките... За памперс ми е минавало през ума, макар и на шега... ПОсле следващите дни почти никакъв цикъл нямам.
За прикриващия цветният десен - от бял чаршаф почти е невъзможно да се изкара петно от кръв без никакви следи след това... Всички перилни на пазара съм пробвала ( не заради чаршафите само), включително и едни и същи марки от немски и от бг магазин. Така че цветничкото прикрива невъзможното за доизпиране петно...

# 145
  • DE
Изпирането на кръв става успешно със студена вода. Изпитан метод.

# 146
  • София
Ох, пак не успявам... А пък веднъж... реших първо да натрия със спииирт.... НИКОГА не го правете! Тогава абсолютно нищо не може да се изкара от петното и се увековечава.

# 147
Петна от кръв - накисвам в студена вода, но пред това натърквам със сапун против петна. Пера след това на висока температура. Но веднъж на един потник петно от кръв го киснах в белина 24 часа и пак не излезе, защото го бях изпрала преди това без да го видя и то наистина се увековечи.

# 148
  • София
Петна от кръв - накисвам в студена вода, но пред това натърквам със сапун против петна. Пера след това на висока температура. Но веднъж на един потник петно от кръв го киснах в белина 24 часа и пак не излезе, защото го бях изпрала преди това без да го видя и то наистина се увековечи.

Да, така се "запечатва" петното и после няма изпиране.

# 149
  • София
Оф, започна да ме хваща гнус от собствената ми тема  Sick
НЕка се върнем към основното, а именно спалното бельо   bouquet
Вчера бях в Икеа и пак пипах, пипах чаршафи... Ужасни са.

Общи условия

Активация на акаунт