Отговори
# 75
Бебетата освен, че акат и пишкат в пелените, повръщат, плюят и т.н. За горното изобщо не е необходимо да излизат навън, макар че предпочитат да го правят върху новата рокля на мама  Laughing

# 76
deedeetu Честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти само положителни емоции, здраве, късмет,  нежност във всяка една минута за напред и лека бременност.

По отношение на кг. чета по назад, че горе долу вървите с по два нагоре, аз съм в 18 седмица с  цели 3 кг. отгоре, започвам да търся около моя район някой подходящ курс за бременни. При нас от тия бабини деветини и някакви си древни обичай някой хора се опитват да си наложат следната идеята-на кого ще се кръсти детето, а само да вметна, че съобщихме преди една седмица на родители и сие. За мен това е най-дразнещото нещо от тия бабини деветини и обичай.

# 77
Oф, ние още не сме казали на свеки и свекъра (така де, нямаме брак). Ама няма да стане да кръщаваме на тях.  Twisted Evil

# 78
Връзката с потенето може да е само една - новородените не се потят респективно нямат терморегулация на тялото каквато имаме ние, в тази връзка не знам загряващите мазила дали са добра идея, не съм се интересувала по темата  newsm78 . Всичко което казах за къпането го знам от наистина много добър, начетен и практикуващ дерматолог, на когото имам безрезервно доверие. За такива неща, както сега за бременността ми не се доверявам просто на неща които чета в нета или в някоя книга, доверявам се само на лекари, които са ми спечелили доверието, а не е лесно някой да ми го спечели  Mr. Green . Както казвам на моето АГ - тя ми е шеф в момента Simple Smile Просто споделяме мнения, но не е добре да си правим крайни заключения от мнения, които са различни от нашите  Peace

bib88 за съжаление много неща са дразнещи, това за името определено е на челни позиции, аз се бях напрегнала от очакването детето да е кръстно на някой, но в един момент си казах че искам само да е живо и здраво, а аз в никакъв случай няма да се съглася с име, което не ми харесва, така че ако има недоволни ще трябва да свикнат  Joy

# 79
За такива неща, както сега за бременността ми не се доверявам просто на неща които чета в нета или в някоя книга, доверявам се само на лекари
И аз, категорично!  Peace

Искате ли да ви покажа първите ни обувки? Предполагам, че никога няма да бъдат обути, обаче не можах да устоя:

Вече си получих и две бодита, както и мадамска бебешка шапчица  Laughing

# 80
Ооо, при нас какви уговорки са да не мием косата  ooooh! Но това се появи по-късно, може би след 3-та година и според мен е свързано с факта, че не могат да задържат въздух и ги е страх, когато водата им влиза в очите и в носа.  Peace
[/quote]
 Ами не знам , но е факт. Хем ме ядосва, хем ми е смешно. Просто в банята са едни пореговори- водата не такава, и така не, не опред, не пръскай тук. Съседите винаги ни разбират когато се къпе hahaha
Ще видим - ново бебе, нов късмет  Laughing  
Нашият пропълзя от 11 месец, но има и такива които прохождат направо.

# 81
Моя изобщо не е пълзял, направо проходи.  Peace
За къпането - опредлено всички разбират, че се къпем. Отначало крещи , че не иска, после започва да играе с водата и крещи от радост, накрая крещи, защото не иска да излиза  ooooh! Laughing

# 82
Hope, чудесни са  Hug
И аз съм се загледала в едни на адидас за момче, ама изчаквам да видя окончателно пола, за да се разгърна в пазаруването.

# 83
Hope, чудесни са  Hug
И аз съм се загледала в едни на адидас за момче, ама изчаквам да видя окончателно пола, за да се разгърна в пазаруването.
Ако накрая ме изненада някой младеж ще ходи облечен в розово и това е  Crossing Arms Laughing Mr. Green

# 84
 Joy Joy Joy

Аз затова ще наблегна на неутрални цветове, за всеки случай. Накрая като се роди, ще купим рокли ако сме се объркали. Или панталони.  Mr. Green

Дано другата седмица разбера със сигурност, много ме човърка.

Голяма скука днес в офиса, търся си занимание някакво и чакам да излезя на обяд.  Twisted Evil

# 85
Норе, разбиваш ме, евала че вече пазаруваш, аз само гледам, харесвам един куп неща но не смея нищо още да поръчам.
Аз извадих късмет бебока позира и вече имам снимка с дупе, две бедра и пишка между тях  Joy Имах усещането, че ще е мъж, но си е друго да ти потвърдят  Heart Eyes Много се радвам, само да ни е живичко и здравичко човече  Heart Eyes
Даже като разглеждах бебешки неща и все момичешките ги пропусках, сега смело си отварям директно на момчешките  Peace

# 86
И аз подминавам момичешките. И аз, и ММ сме сигурни, честно нямам предпочитания. За мен е все едно наистина, вече го обичам толкова много.  Heart Eyes

# 87
Норе, разбиваш ме, евала че вече пазаруваш, аз само гледам, харесвам един куп неща но не смея нищо още да поръчам.

Абе и аз не смеех, ама като се отпуснах и ела да видиш  Joy

Ох, днес не съм на работа и ще ви надуя главите, а и ме тресе нервата защото утре сме на повторното БХС.  Rolling Eyes

# 88
Аз вече направих едно изявление на скорошно провело се роднинско събиране, че детето няма да бъде кръстено на никой и за миг настана гробна тишина, а пък майка ми понеже е голям шемет по късно ми вика " на свекъра ти щяха да му изпаднат очите като каза".  Joy

Hope разкошни са дори и да не ги обуе пак си заслужават. Ние все още нищо не сме купували изчаквам да ми мине ФМ на 26.08 дано на прегледа имаме късмета да застане в подходяща поза за снимка да д-то за да ми кажат със сигурност пола, смятам да се развихря с покупките, като първата ни задача е количката.

# 89
Спокойно, аз съм на линия  Mr. Green

Чакам 15 минути да ходя на обяд, и после пак съм тук.

Вашите мъжове ще си вземат ли 15-те дни като се родят чаветата?

Количката на мен ми е последна грижа, и без това в началото няма да ни трябва, мисля да я взема последна.

Общи условия

Активация на акаунт