Детски скаутски лагер Грийн Лайф Банско?

• 4 123
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!  Дали има някой с отзиви от Грийн Лайф Банско и организираният лагер- Мама, татко и аз?
Заслужава ли си, какви са заниманията и къде и всичко,  което се сетите?

# 1
  • Бургас
Моят отзив е от миналата година. Синът ми беше на 7 тогава, остана доволен, както и ние. Бяха наети /не знам как стоят нещата тази година/ аниматорска фирма от Враца.  Много симпатични и отзивчиви млади хора, пратиха ми даже след това всички направени снимки от тях. Всичко беше коректно и точно по графика, както е предвидено - излета с планинско ориентиране, ездата, стрелбата с лък, готварския час, рисуването, дискотеките...общо-взето всичко му беше забавно на сина ни, нищо не пропусна , а и ние покрай него  Laughing. Ако е по-голямо и самостоятелно дете, съвсем спокойно може и само в групата да участва.

# 2
Моят отзив е от миналата година. Синът ми беше на 7 тогава, остана доволен, както и ние. Бяха наети /не знам как стоят нещата тази година/ аниматорска фирма от Враца.  Много симпатични и отзивчиви млади хора, пратиха ми даже след това всички направени снимки от тях. Всичко беше коректно и точно по графика, както е предвидено - излета с планинско ориентиране, ездата, стрелбата с лък, готварския час, рисуването, дискотеките...общо-взето всичко му беше забавно на сина ни, нищо не пропусна , а и ние покрай него  Laughing. Ако е по-голямо и самостоятелно дете, съвсем спокойно може и само в групата да участва.

Много благодаря, а в планината ли ходят за планинските занимания- гледах някакви снимки на една поляна май до хотела? Питам, защото имаме батко- за лагера и по- малък 2 годишен, който не става за него, но пък ще иска да ходи, ако са наблизо и ги вижда......Как са басейните и хотела, храната става ли и какво правят- ходят някъде и се връщат за обяд? Извинявай , че станаха много въпроси, но няма други отзиви.

# 3
  • Бургас
Не искам да те подвеждам, може сега нещата да стоят другояче, гледайки снимките се сетих, че не миналата, а по-миналата бяхме там Embarassed. Миналата бяхме в Априлци, но много е заспало там...затова съм го забравила тотално  Laughing
Децата излизаха придружени от трима аниматори и родители при желание. Имаше занимания и на близката поляна - точно стрелбата с лъкове и разни групови игри. Сравнявайки с програмата сега в сайта им, нашата беше разпределена на преди- и следобяд и като че ли "по-натоварена", имаше и едни водни игри в басейна, "готварския" курс, как се пали огън в планината и тн., които сега не ги виждам, явно са поразтоварили...За обяд се прибираш, обядваш и следобедните занимания започваха след лека закуска /беше включена/ към 17 часа.  Пътуваше се за конната езда, ако не се лъжа. Вътрешния басейн е доста добър, неголям, достатъчно топъл. Храната също ни хареса.

# 4
Да побутна малко темата. Има ли тазгодишни отзиви за този скаутски лагер?Доволни, недоволни?

# 5
И аз питам същото защото тази година и цените са по високи.Миналата година бяхме и на моята дъщеря и хареса и тази година си го чака пак.

# 6
  • Бургас
Бяхме на Банско миналата седмица . Бяха около 56 деца . Беше интересно преживяване за моите деца на 11 и на 6 год .И за нас също . Ходиха до Ситан кале на поход с планински водач  , до информационния център в банско  , яздиха коне , готвиха и т.н. Програмата не се е променила много . Храната също беше добра на блок маса . Така че , не се колебайте да отидете . И най - важното е че  , почти не се сещаха за телефоните

# 7
  • Sofia
Здравейте, интересува ме от 2019г някой да сподели пресни впечатления, аниматорска програма, реновирани неосновни крила на хотела и пр.

Общи условия

Активация на акаунт