"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-16

• 15 686
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
Момичета,искам да ви питам нещо Rolling Eyes....Повечето сте родители...позволявали ли сте си да удряте чуждо дете?
Скрит текст:
Питам,защото цяла нощ не съм спала от угризения на съвестта....При нас в комплекса има едно момченце на 3,5г.,много агресивно,непослушно и беладжия.От миналата година всеки ден и на обяд,и вечер на игра бие Бояна,удря я,блъска я,щипе,хапе.Това се случва всеки божи ден!.Родителите не го поглеждат,пушат си,пият си,приказват си  #Crazy.Не му се карат,не го наказват.Постоянно го плашат,че ще го приберат,а не го правят.Всички деца деца бие,не само моето ,но нея най-много...Аз съответно му се карам,не мога седя и да гледам безучастно.Случи се така,че преди 4 дни вече нервите ми не издържаха и леко  го пляснах през лицето,ама наистина леко.Майката и бащата не ме видяха,детето също не им каза,защото си беше виновно.
Та снощи споделих с една обща приятелка за шамарчето и тя ме направи на две стотинки,колко е неправилно,как съм могла.......И мен ме загриза съвестта яко,почувствах се страшно виновна Confused.....и не мога да се успокоя,главата ме заболя  ooooh!Но тя не живее тук и не бият нейното дете всеки ден по няколко пъти...Та моля ви кажете ми,сгреших ли  Rolling Eyes?

# 497
Момичета,искам да ви питам нещо Rolling Eyes....Повечето сте родители...позволявали ли сте си да удряте чуждо дете?
Скрит текст:
Питам,защото цяла нощ не съм спала от угризения на съвестта....При нас в комплекса има едно момченце на 3,5г.,много агресивно,непослушно и беладжия.От миналата година всеки ден и на обяд,и вечер на игра бие Бояна,удря я,блъска я,щипе,хапе.Това се случва всеки божи ден!.Родителите не го поглеждат,пушат си,пият си,приказват си  #Crazy.Не му се карат,не го наказват.Постоянно го плашат,че ще го приберат,а не го правят.Всички деца деца бие,не само моето ,но нея най-много...Аз съответно му се карам,не мога седя и да гледам безучастно.Случи се така,че преди 4 дни вече нервите ми не издържаха и леко  го пляснах през лицето,ама наистина леко.Майката и бащата не ме видяха,детето също не им каза,защото си беше виновно.
Та снощи споделих с една обща приятелка за шамарчето и тя ме направи на две стотинки,колко е неправилно,как съм могла.......И мен ме загриза съвестта яко,почувствах се страшно виновна Confused.....и не мога да се успокоя,главата ме заболя  ooooh!Но тя не живее тук и не бият нейното дете всеки ден по няколко пъти...Та моля ви кажете ми,сгреших ли  Rolling Eyes?

Аз не съм майка не мога да кажа нищо от собствен опит, но когато аз бях малка имахме едно съседче, което постоянно ме тормозеше. Ние бяхме и съученици, това се случва, например,  лятната ваканция на първи или втори клас. Не помня добре. Един ден се прибрах разревана в нас, защото онзи явно ми е бил направил нещо. Майка ми не издържа излезе и го зашлеви. После.... стана голям скандал (то явно и заради това го помня, де). Дойде майка му да се кара с моята майка защо и бие детето и не знам си какво, скараха се, не си говореха известно време и така. Но, резултатът беше, че той повече не ме закачаше, удряше, скубеше и прочие. Не знам правилно ли е било или грешно да го удря, но явно и тя не е издържала детето и постоянно да е тормозено.  Peace

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
Аз никога не съм посягала на чуждо дете...сал на комшийското с един задвратник с позволението и на двамата родители.
Сбъркала си Лин...за това родителите могат да те осъдят, ако са некви перковци и го вземат насериозно. Peace

# 499

Сбъркала си Лин...за това родителите могат да те осъдят, ако са некви перковци и го вземат насериозно. Peace

И как ще до докажат? Ще отричаш до дупка такова нещо да се е случило.  Peace

Не че ще се случи, де.  Peace

# 500
Зиз,  Hug чакай да те поздрастя.  Heart Eyes Аз, пък си мислех, че имаш две дъщери - Тера и Ради, а ти и син си имала.  Simple Smile

# 501
  • в подножието на планината
Зиз, Hug Heart Eyes Киарче, Hug Heart Eyes

Линче, Heart Eyes наистина много е гадно да ти тормозят детето, понякога нервите ти не издържат, но да посягаш на чуждо дете не е правилно. Някои родители могат да направят голям проблем от това, както е писала Зизу... Peace
 Обикновено децата не са виновни, всичко идва от родителите, не им правят никакви забележки, оставят ги да си правят каквото искат, дори ги съветват да бият и да тормозят другите деца, но като стане някакъв такъв проблем...О- хооо от тяхното по - кротко и по - хубаво няма, другите са виновни... ooooh!

# 502

И как ще до докажат? Ще отричаш до дупка такова нещо да се е случило.  Peace

Не че ще се случи, де.  Peace
Така е, ама ако извадят свидетели... Naughty
Важното е , че това е погрешно и никой няма право да удря чуждо дете. То си има родители които да се погрижат за това. Представете си ответната страна...вие с те с набитото дете...аз съм го преживявала и не е приятно никак, при все, че детето ми не беше виновно за нищо. Peace

Имам син и дъщеря Киарче Hug Heart Eyes Радина ми е сестра. Grinning

# 503
Илде,  Hug

Зиз,  Peace

# 504
  • София
Киарче, Hug,Зиз, Hug,Илде, Hug,благодаря,че се включихте.Родителите едва ли биха предприели нещо,знаят си детето,а и сме страшно близки приятели.
Много гадно се чувствам и едва ли някога бих си го позволила да го направя отново.Това ще ми е за урок!

# 505
Здрасти Hug Hug Hug

Не е правилно Peace ма кат не ти издържат нервите Naughty аз съм удряла внучето си Mr. Green много хапеше Дани ooooh! зъбите му оставаха по нея ooooh! майка му говори кара се той не възприема ooooh! и аз един ден го ударих Naughty

# 506
Здрасти Hug Hug Hug

Не е правилно Peace ма кат не ти издържат нервите Naughty аз съм удряла внучето си Mr. Green много хапеше Дани ooooh! зъбите му оставаха по нея ooooh! майка му говори кара се той не възприема ooooh! и аз един ден го ударих Naughty
Душко Hug Heart Eyes с разрешение е друго...и аз както писах съм удряла един задвратник на Пальо, ама и майка му и баща му присъстваха на случаката. Беше с тяхно позволение. Peace

# 507
Здрасти Hug Hug Hug

Душко Hug Heart Eyes с разрешение е друго...и аз както писах съм удряла един задвратник на Пальо, ама и майка му и баща му присъстваха на случаката. Беше с тяхно позволение. Peace
Кво разрешение Laughing издебнах кат я немаше майка му Laughing

# 508
ДобрЮтрУ лудетни

ГРАФИНЬО Heart Eyes Heart Eyes HugРЕНУ Heart Eyes Heart Eyes HugИЛДЕНЦЕ Heart Eyes Heart Eyes HugКИАРЧЕ Heart Eyes Heart Eyes HugЛИНЧЕ Heart Eyes Heart Eyes HugМИЧОНКА Heart Eyes Heart Eyes Hug

ЛИНЧЕ,след като сте толкова близки приятели не можеш ли да поговориш с тях ,че детенцето им тормози децата..предполагам че малко или много ако те са на мястото на родителите на някоеот тормезените деца едва ли ще оставят нещата така Rolling Eyes

и да порИПъм че е ПЕТЪЪЪЪКККК    newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Айде бегам да се правя на красива  Mr. Green ЧАО ви Hug Hug Hug Hug Hug

# 509
Здрасти Hug Hug Hug

Кво разрешение Laughing издебнах кат я немаше майка му Laughing
Ах ти маймункеееееееее Mr. Green Laughing

Йоър грейс Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт