"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-16

• 15 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • в подножието на планината
Клоди, Hug Heart Eyes внуче ли имаш?... Shocked

Диди, Hug Heart Eyes приятно красотнене... Hug

# 511
  • София
Рени, Hug Heart Eyes Hug.
Диди,  Hug Heart Eyes Hug,ами те родителите виждат,той и в къщи ги бие,не слуша,изпотроши апартамента ooooh!.Както каза Илдето детето не е виновно  Peace.
Излизам малко да глътна въздух и да ми се проветри главата .
Благодаря ви още веднъж,просто имах нужда да споделя  Hug.

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе не е правилно, ама аз ако ми бие детето също ще го прасна, и то пък като е системно. Ама първо щях няколко пъти да предупредя родителите щом сме си близки, че ако пак ми удари детето и аз ще го цапна да си знаят. Ти я научи като я удрят и тя да удря пък. А ако някое цигане го удари, не шамар ми ще го смачкам направо . Моя син като беше малък и друго дете като го удари, и той удряше. Така нямаше сърдити. Даже на една приятелка щерката, че те бяха наборчета и заедно с количките ги разхождахме, та то удари моя по главата и той без да губи време посегна и я ухапа, и резултата беше единия с белези от зъбите, другия посиня от удара ама тъй като тя посегна и майка и нищо не каза. Инак никога не е бил някое агресивно дете и да ходи да се бие, напротив беше много дружелюбен с децата.

# 513

Ирче, Hug Heart Eyes бях сигурна, че така ще реагираш... Laughing

Не искам да си припомням с какви случаи съм се сблъсквала в практиката си... ooooh! повечето от сегашните деца и родители са толкова невъзпитани и безочливи, че нямам думи... Rolling Eyes

# 514
  • София
Ирче, Hug Heart Eyes Hug

# 515
Ирче  Hug Hug Hug

# 516
  • Още у мъглата ...
Хооооп, чай да надникна  Confused Mr. Green

Аз пък днес тайничко си се грозя  Crossing Arms Mr. Green, че вчера ми набихте канчето  Whistling Mr. Green

Ма рекох за малко да намина и в кафенето Laughing Party Party Някой да иска кафенцИ  Grinning Hug

Ха ся вечИ, здравейтиииииии на всички момички  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 517
Аз искам и веднага си вземам. Simple Smile

Габун,  Heart Eyes Hug

# 518
  • Още у мъглата ...
Аз искам и веднага си вземам. Simple Smile

Габун,  Heart Eyes Hug

Киарче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 519

Габи, Hug Heart Eyes що не рипнеш малко за ПетъкО... Mr. Green

# 520
Момичета,искам да ви питам нещо Rolling Eyes....Повечето сте родители...позволявали ли сте си да удряте чуждо дете?
Скрит текст:
Питам,защото цяла нощ не съм спала от угризения на съвестта....При нас в комплекса има едно момченце на 3,5г.,много агресивно,непослушно и беладжия.От миналата година всеки ден и на обяд,и вечер на игра бие Бояна,удря я,блъска я,щипе,хапе.Това се случва всеки божи ден!.Родителите не го поглеждат,пушат си,пият си,приказват си  #Crazy.Не му се карат,не го наказват.Постоянно го плашат,че ще го приберат,а не го правят.Всички деца деца бие,не само моето ,но нея най-много...Аз съответно му се карам,не мога седя и да гледам безучастно.Случи се така,че преди 4 дни вече нервите ми не издържаха и леко  го пляснах през лицето,ама наистина леко.Майката и бащата не ме видяха,детето също не им каза,защото си беше виновно.
Та снощи споделих с една обща приятелка за шамарчето и тя ме направи на две стотинки,колко е неправилно,как съм могла.......И мен ме загриза съвестта яко,почувствах се страшно виновна Confused.....и не мога да се успокоя,главата ме заболя  ooooh!Но тя не живее тук и не бият нейното дете всеки ден по няколко пъти...Та моля ви кажете ми,сгреших ли  Rolling Eyes?
Аз никога не съм посягала на чуждо дете...сал на комшийското с един задвратник с позволението и на двамата родители.
Сбъркала си Лин...за това родителите могат да те осъдят, ако са некви перковци и го вземат насериозно. Peace
wavey

+1.........
Феми, питала си за мен(много мило), ето ме.

# 521
Гледай я как кръшка от красотненето  ooooh!

Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes HugИрко  Heart Eyes Heart Eyes HugГале  Heart Eyes Heart Eyes HugЛелче  Heart Eyes Heart Eyes Hug
 Naughty и сега рипайтИ че е Петък  Party Party Party

# 522
Гледай я как кръшка от красотненето  ooooh!

Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes HugИрко  Heart Eyes Heart Eyes HugГале  Heart Eyes Heart Eyes HugЛелче  Heart Eyes Heart Eyes Hug
 Naughty и сега рипайтИ че е Петък  Party Party Party

Simple Smile Hug

# 523
  • Още у мъглата ...

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Рипам, рипам, я как кръшно  Laughing Party Party Party

Дидок  Hug Heart Eyes Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 524
Габи, до довечера ша си цялата и мускулни спазми с това рипане.  Joy

Наде,  Hug, Ди,  Hug, Ирче,  Hug

Ако съм пропуснала някой  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт