"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-16

• 15 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • в подножието на планината
Наде, Hug Heart Eyes

Въх, Габи, Heart Eyes спри се жена ... Mr. Green ще вземеш да си навредиш с тва рипане... Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
  • Още у мъглата ...
Габи, до довечера ша си цялата и мускулни спазми с това рипане.  Joy

Наде,  Hug, Ди,  Hug, Ирче,  Hug

Ако съм пропуснала някой  Hug Hug Hug

Joy Joy Е, аз на почивки ша рипам  Laughing Joy Joy

# 527
Илде,  Hug Карагюла свърши ли и ако да как?

# 528
  • Още у мъглата ...
Наде, Hug Heart Eyes

Въх, Габи, Heart Eyes спри се жена ... Mr. Green ще вземеш да си навредиш с тва рипане... Joy Joy Joy Joy Joy

Ми ти ма подкокороса   Whistling Mr. Green Joy И аз, Габа-изпълнителната, се развихрих Mr. Green Joy Joy Joy

# 529
Тц...ще има четвърти сезон, но не знам кога ще започнат... Peace

# 530
  • Още у мъглата ...

Ще ми е интересно, ако Ашка остане в петък, какъв двубой ще си спретнат с Карагюла  newsm78 Wink Laughing

# 531
Ще ми е интересно, ако Ашка остане в петък, какъв двубой ще си спретнат с Карагюла  newsm78 Wink Laughing
Интересно ще е... Laughing

# 532

Брей, те гонят Дързост и красота.  Mr. Green Поне Ебру разбра ли, че Баран е нейн син?

Илде,  Hug Карагюла свърши ли и ако да как?

Ще ми е интересно, ако Ашка остане в петък, какъв двубой ще си спретнат с Карагюла  newsm78 Wink Laughing

Те, двата сериала нямат нищо общо според мен и публиката им е много различна. Едните търсят драмата, другите комедията.  Peace Simple Smile

# 533

Да...в края на сезона Ебруто разбра, че Баран е неин син, но той мисля, че все още не знае... Peace

# 534

Да...в края на сезона Ебруто разбра, че Баран е неин син, но той мисля, че все още не знае... Peace

Аха, благодаря!  Heart Eyes Hug

# 535
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Heart Eyes Hug Party Party Party Party Party Party

Айййй, мислех да рипам пак за петъкО, ама вечИ мъ мързи мноооууу... Mr. Green Laughing

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug как си ме знаеш само  Joy Joy Joy
Киарче Heart Eyes Hug, Гъбак  Heart Eyes Hug ама с какъв мерак рипаш, ще каже човек че целуфан ще има  hahaha hahaha hahaha
 Наде, Маман, Лин, Ренку, Мичоно, Дидолино  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дидолино, бягай се красотни и да хапнеш по някое време, че като се прибереш няма има чалъм  Mr. Green

# 537
  • Още у мъглата ...

Илде,  Hug Карагюла свърши ли и ако да как?

Ще ми е интересно, ако Ашка остане в петък, какъв двубой ще си спретнат с Карагюла  newsm78 Wink Laughing

Те, двата сериала нямат нищо общо според мен и публиката им е много различна. Едните търсят драмата, другите комедията.  Peace Simple Smile

Да, нямат нищо общо като поставяне и жанр Peace Но има хора, които са в центъра, т.е. и едното им харесва, и другото, като Илдето, например, както и на мен Peace
Не става въпрос дори, дали ще се дръпне публика от едното към другото или обратно, то и това ще го има Peace
На мен ми идва да тръгнат равно, пък после ще видим newsm78
Карагюла е сериозен сериал с всичките социални теми, които засяга Peace Докато Ашка си е забавка с преплетени лекинко соц. теми Grinning Peace От друга страна, вече 4-ти сезон, а колкото дълго се точи червото, толкова повече отънява Peace

Ще видим де Grinning

# 538
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Heart Eyes Hug Party Party Party Party Party Party
Айййй, мислех да рипам пак за петъкО, ама вечИ мъ мързи мноооууу... Mr. Green Laughing
Габи  Heart Eyes такова рипане му дръпна, че нашето вече не е интересно...  Joy Joy Joy

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз да рипна и да запея  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт