Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 517
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
http://www.jobs.bg/f2885636
Търсих из Гугъл, но не намерих много информация за въпросната компания.
Има ли момичета, които са работили нещо подобно или имат представа долу горе в какво се състои? Описанието им и в сайта и в Джобс е крайно недостатъчно.

Изходящите обаждания са тегава работа по принцип.
Още повече ако трябва да продаваш нещо.
Още повече, ако е кофти базата данни.

Брей, верно са много скришни тия! Мирише ми на еврейчета.

# 226
На мен ми мирише или на евреи или на българи, или на друг род тарикати, които живеят там и търсят някой да им свърши работата, за която ще ги наемат.

# 227
  • София
Пояснявам - тук е пълно с еврейски кол-центрове, които се занимават предимно с продажба на пазарни инструменти в Западна европа, като използват нашата работна ръка. Обикновено работят с лоша база данни.

# 228
Моля за насочване,
къде бих могъл да се информирам за курсове за квалификация или преквалификация, в които бих могъл да се включа като безработен? Какви са условията и всичко свързано с тях? Регистриран съм в ДБТ, но оттам ми казаха да си търся в интернет, никакво внимание и съдействие.

Благодаря предварително !

Я пак отиди да питаш! Или по телефона. Ако има, трябва да имат инфо.

# 229
Здравейте и от мен,
Завърших макроикономика (УНСС) преди месец и усилено търся работа, че разходите си вървят... Simple Smile
Та кандидатствах тези дни на няколко обяви и ме викнаха на тази: http://www.jobs.bg/f2876466
Можете ли да помогнете с информация дават ли някакви пари, заслужава ли си?
 А тази е втората, на която ме поканиха, харесва ми, даже в мейла ми пратиха заплатата, която бих получавал, но за мен е напълно непозната компания, нещо да знаете: http://www.jobs.bg/company/199807

# 230
Здравейте и от мен,
Завърших макроикономика (УНСС) преди месец и усилено търся работа, че разходите си вървят... Simple Smile
Та кандидатствах тези дни на няколко обяви и ме викнаха на тази: http://www.jobs.bg/f2876466
 А тази е втората, на която ме поканиха, харесва ми, даже в мейла ми пратиха заплатата, която бих получавал, но за мен е напълно непозната компания, нещо да знаете: http://www.jobs.bg/company/199807

De Giro дават добри пари, не се чуди и почвай. Мисля, че имаше и обучение в Холандия в началото. С банки не се занимавай, пари не дават, развитие - 0.

# 231
Здравейте и от мен,

De Giro дават добри пари, не се чуди и почвай. Мисля, че имаше и обучение в Холандия в началото. С банки не се занимавай, пари не дават, развитие - 0.
Даа, и на мен ми изглежда интересно там, за тях ли работиш, от къде ги знаеш?

# 232
Аз не работя в DeGiro, но да кажа и аз - тази акредитация CFA, която предлагат на всички според видеото им, никак не е евтина, и се цени по света за финансовите анализатори. Като гледам имат доста персонал и от други държави от Европа в София, което говори добре за нивото на заплащане според мен (не само на чужденците) - а и ще се научиш да общуваш без да се притесняваш, и ще ти е предполагам интересно в ежедневието. 
Офисът им е една сграда която не е особено добре откъм транспорт, но архитектурата е за чудо и приказ според мен Heart Eyes
Холандците са приятни за общуване за работа, казват всичко директно и няма да те оставят да гадаеш какви са ти задълженията, а после на ревютата да има изненади че не се справяш с това или онова, което не си знаел че ти е отговорност.
Аз също бих предпочела работата там пред стаж  Peace Но виж как ще си организираш транспорта, защото до Вертиго се ходи или с трамвай 7, или с автобус 111, или 64. За друго не се сещам.

# 233
Аз не работя в DeGiro, но да кажа и аз - тази акредитация CFA, която предлагат на всички според видеото им, никак не е евтина, и се цени по света за финансовите анализатори. Като гледам имат доста персонал и от други държави от Европа в София, което говори добре за нивото на заплащане според мен (не само на чужденците) - а и ще се научиш да общуваш без да се притесняваш, и ще ти е предполагам интересно в ежедневието. 
Офисът им е една сграда която не е особено добре откъм транспорт, но архитектурата е за чудо и приказ според мен Heart Eyes
Холандците са приятни за общуване за работа, казват всичко директно и няма да те оставят да гадаеш какви са ти задълженията, а после на ревютата да има изненади че не се справяш с това или онова, което не си знаел че ти е отговорност.
Аз също бих предпочела работата там пред стаж  Peace Но виж как ще си организираш транспорта, защото до Вертиго се ходи или с трамвай 7, или с автобус 111, или 64. За друго не се сещам.
Благодаря! Предполагам работиш в тази сграда или някъде наоколо - та иначе да - локацията е лоша и единствения вариант, при който не пътувам по-малко от час в едната посока е да съм с колата и съответно има ли къде да паркирам? Предлагад прилични четирицифрени заплати, увеличаващи се всяко тримесечие и си е срамота да откаже човек.
До колкото за CFA - само заради нея си заслужава, защото струва хиляди долари( до колкото знам обаче за 3-те нива трябва задължителен 3 годишен опит в областта???). Ежедневието обещава да е интересно заради областта и афинитета ми, пак благодаря за информацията.

# 234
Не работя във Вертиго, даже доста далеч от него, но имам познати които работят, и минавам оттам по няколко пъти в седмицата. Много са доволни те от средата, вътре било много хубаво също, което не е причина да приеме човек работа естествено, но ако всичко друго е наред като условия, е допълнителен бонус. Има още няколко фирми в сградата мисля в този сектор.
Не знам как стои въпроса с паркирането, не съм се заглеждала за това, но такава голяма сграда би трябвало да си има паркинг, съветвам те да питаш контакта ти от "човешки ресурси"- какви места за паркиране има запазени за фирмата като бройка, и дали на теб ти се полага място. Може и да няма бройка за всяка фирма, а да е една обща за сградата, но това лесно ще си го уточниш. Отделно предполагам живущите наоколо като потеглят сутрин за работа, по уличките наоколо ще има къде да се паркира, все пак не е център.
Колкото до разлничните нива на CFA - стига се и до тях, с опит. Аз съм в друг сектор, но и при нас различните нива на квалификации изискват определени години опит. Те защото освен знания, такива сертификати значат и опит, затова отчасти и значат нещо според мен. Като човек, на когото му се е налагало да инвестира собствени средства за сертифициране, защото на мен работодател не ми ги е покривал - хич не е за пренебрегване това като разход Peace
Каквото и да решиш, успех  Peace Радвам се, че има фирми предлагащи добри условия и на младите тук.

# 235
Някой да има информация за "Интеруут"?

# 236

Какво по-точно те интересува? За каква позиция?

# 237

Какво по-точно те интересува? За каква позиция?

Като цяло какви са условията -  атмосфера, заплащане, възможности. Позицията е HR Project Coordinator. Предполагам, че помниш моите чудения дали да се преквалифицирам Simple Smile. А в случая, тази позиция всъщност покрива нещата, които знам и умея, дори и в област, в която не съм се развивала досега.

# 238
Ми не е лоша компанията, поне не беше преди година и половина. Така или иначе няма да си на масовите позиции, и тогава има много голяма разлика. Доколкото си спомням, HR екипа изобщо не бяха лоши хора, напротив, много позитивни.

# 239
Ми не е лоша компанията, поне не беше преди година и половина. Така или иначе няма да си на масовите позиции, и тогава има много голяма разлика. Доколкото си спомням, HR екипа изобщо не бяха лоши хора, напротив, много позитивни.

Супер. Мерси. Знаех си аз къде да попитам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт