Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 496
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
Чисто. Но с голям стаж.С по - малък около 800 - 850.
Аз съм с негативна насоченост към ДА, така че не мога да кажа интересно ли е, не знам какво имаш предвид с този въпрос. Работи се с хора, бенефициери по програмата с проекти за много пари. Има и дребни, ЪФкорс. Работата е на бюро, с посещения на място от дъжд на вятър. Бюрокрацията е голяма обажданията за "наши хора" също ги има, жалбите и тях...мила родна картинка.

# 301
  • Варна
По места се провеждат конкурсите. В областните дирекции. Края на април от същата институция съкратиха над 100 човека, дългогодишни работници, сега назначават...наистина по друг член от УП, но направо е грозна история. Поредното показно за милата ни родна ДА.
Заплатите са около 900 лв.

Скрит текст:
Ако ще кандидатствате, препоръчвам предварителни контакти с местните "босове" на ГЕРБ. Sunglasses Wink

Сигурна ли си, че конкурсите са в областните дирекции? Ако наистина е така, може би ще се пробвам.
Скрит текст:
Нищо, че нямам контакти с "босове" на ни една партия  ooooh!  Mr. Green

# 302
Напълно със съгласна с Мери Ан, кандидатствайте, ама не се чудете защо не ви вземат. Пък може да уцелите джакпота.

# 303
  • Другата България

Сигурна ли си, че конкурсите са в областните дирекции? Ако наистина е така, може би ще се пробвам.
Скрит текст:
Нищо, че нямам контакти с "босове" на ни една партия  ooooh!  Mr. Green

Така, както съм сигурна, че пиша в момента.
А за контактите ти го препоръчвам ако искаш работата, ако е за "може би ще се пробвам" къде видя, че го споменавам?
Пробвай си, да не мислиш, че ще си единствена?

# 304
  • КиТ
Аз ще пробвам имам една връзка с герб,да видим,нещо може пък да излезе...  Thinking

# 305
Това е разковничето как ГЕРБ, печелят избори. Хората сами си казват, че се записват в партията, и чакат да им се намери работа. Списъците са дълги и големи, чистки се правят принципно от всяка партия да назначава техни, най-вече по общините от избори до избори. На колко са намерили работа не знам, за всеки случай са по-малко от тези, които гласуват за тях с надежда.  Peace И връзките е препоръчително да се дебели, ако не ще си останете с обещанията.

# 306
  • София
Ох, моля ви се, темата как се печелят избори не е за тук и доста по-сложна от това "хората се записват в партиите и чакат да им е намери работа". Членската маса на партиите не е толкова голяма.

# 307
  • Другата България
Ще се изненадаш колко е голяма в действителност, и колко народ наистина са там, за да получат добра службица. Но това е  spam2 и няма да говорим за него.
За да ви казвам, имам нещо изпонапредвид. Sunglasses Wink

Някой питаше дали е сигурно, че конкурсите ще са по места......приемът на документи е сигурно, но има вероятност да е препитването в Сф, зависи от това колко народ кандидатства. Така че си следете по местните дирекции.
Аз ще пробвам имам една връзка с герб,да видим,нещо може пък да излезе...  Thinking

Късмет ти желая. Peace

# 308
Тъкмо влязох в темата, за да попитам за ДФ "Земеделие" и виждам, че обсъждате темата. Simple Smile И аз ще се пробвам. Пък да видим Simple Smile
Иначе продължавам да съм си по заместване на 4 часа /направих 6 месеца/, има вероятност титуляра да се върне още следващия месец, а мен да ме прехвърлят на пълен работен ден на същата длъжност в друг отдел.
Успех на всички търсещи!   bouquet

# 309
  • Другата България
Много ще се радвам след като мине конкурса кандидатствалите да споделят как им се е сторило.
На всички ви желая късмет.

# 310
  • В тъмната гора.
Това е разковничето как ГЕРБ, печелят избори. Хората сами си казват, че се записват в партията, и чакат да им се намери работа. Списъците са дълги и големи, чистки се правят принципно от всяка партия да назначава техни, най-вече по общините от избори до избори. На колко са намерили работа не знам, за всеки случай са по-малко от тези, които гласуват за тях с надежда.  Peace И връзките е препоръчително да се дебели, ако не ще си останете с обещанията.

Така печелят избори всички партии.

# 311
  • В тъмната гора.
ДФ Земеделие са обявили конкурси за доста градове.
Скрит текст:
Тестът и интервюто предполагам, че се провеждат в София.
Интересно е, че не са обявили заплата, а бях останала с впечатление, че държавните институции обявяват винаги.

Има и практически изпит.
Някой има ли идея как протича конкурса?

# 312
  • Другата България
Къде го има този практически изпит?

Видях, в обявата.
Практическия изпит всъщност беше екселска таблица - създаване, форматиране, формулки, функции...за проверка на познанията и бързината с офис - пакета. Превод на текст от английски на български доколкото е възможно на всеки и интервю с банални въпроси - къде си работил, защо искаш тук, как си представяш работата...бла - бла.

Скрит текст:
Няма да се подесетвам обаче, че имаше едни списъци с едни имена на едни хора, от които се искаше да се явят само и единствено на т.нар. изпит.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 11:59 от Merri_An

# 313
  • София
Ще се изненадаш колко е голяма в действителност, и колко народ наистина са там, за да получат добра службица. Но това е  spam2 и няма да говорим за него.
За да ви казвам, имам нещо изпонапредвид. Sunglasses Wink

Аз съм сигурна, че има такива хора, че са много и т.н., но да не пишем глупости, че така се печелят избори, щото действителността е много по-различна и зад нея има МНОГО повече от това и то не само ГЕРБ. Иначе съм съгласна с теб, с изключение на Кърджали за това, което си казала в скрития текст по-горе. Просто понятията много, малко, всички в такава ситуация са относителни. Това, което аз твърдя, е че не е само това, а не, че няма такива хора сред партиините членове. 

# 314
  • Другата България
Напълно споделям казаното от теб. Peace

Общи условия

Активация на акаунт