Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 476
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • КиТ
А върху какви закони трябва се подготвим,щото не пише,а после сигурно срока за учене ще е малко...

# 316
  • Другата България
ЗПЗП прочети и представа от ПРСР имай някаква.

# 317
Merri_An, /бивш/ служител на ДФ "Земеделие" ли си или само си се явявала на конкурс? От чисто любопитство питам  Peace Simple Smile

# 318
  • Другата България
 Laughing Бивш държавен служител съм и съм се явявала на конкурс.
Върху работата на ДФЗ имам достатъчно обширен поглед.
Можеш да ми вярваш на това, което говоря. Ако това те притеснява.

# 319
Laughing Бивш държавен служител съм и съм се явявала на конкурс.
Върху работата на ДФЗ имам достатъчно обширен поглед.
Можеш да ми вярваш на това, което говоря. Ако това те притеснява.
Няма такова нещо  Peace Извинявам се, ако съм те засегнала.  Peace Наистина питам от любопитство. По настоящем аз също съм държавен служител.

# 320
  • Другата България
 Laughing И защо би заменила една държавна работа с друга? Заради заплата ли?

П.П. И  аз от чисто любопитство питам. Не мисли, че парите там са кой-знае колко. Не знам къде работиш сега всъщност.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 20:31 от Merri_An

# 321
  • КиТ
ЗПЗП прочети и представа от ПРСР имай някаква.

Мерси   bouquet  

# 322

П.П. И  аз от чисто любопитство питам. Не мисли, че парите там са кой-знае колко. Не знам къде работиш сега всъщност.
Да, в случая заради заплатата. В общинската администрация заплатата е ниска, а в моя случай / на 4 часа/ - символична. Разбира се, има и други фактори. В ДФ работното време е различно и ще се наложи да пътувам /което съм правила над 10 години и бих пътувала отново, ако заплащането си заслужава/. Това е общо взето. Simple Smile

# 323
  • Другата България

Да, в случая заради заплатата. В общинската администрация заплатата е ниска, а в моя случай / на 4 часа/ - символична. Разбира се, има и други фактори. В ДФ работното време е различно и ще се наложи да пътувам /което съм правила над 10 години и бих пътувала отново, ако заплащането си заслужава/. Това е общо взето. Simple Smile
За тези позиции няма да се налага пътуване, работата е основно с документи.
Дано ти се получи, късмет. Peace

# 324

П.П. И  аз от чисто любопитство питам. Не мисли, че парите там са кой-знае колко. Не знам къде работиш сега всъщност.
За тези позиции няма да се налага пътуване, работата е основно с документи.
Дано ти се получи, късмет. Peace
Имах предвид, че ще трябва да пътувам от града, в който живея, до областния град, в който се намира дирекцията на ДФ, което ще ми отнема около час на ден в път и около 100 лв. като транспортни разходи  Peace
Благодаря ти!

# 325
  • Другата България
 Grinning Разбрах те. Пиши какво е станало, може и на ЛС, ако имаш други въпроси някакви и мога да помогна - насреща съм. Но на ЛС, да не спамим тук, не всички са ентусиазирани от работа в ДА.  Peace

# 326
  • КиТ
И аз ще се възползвам да ти пиша на ЛС за въпроси  Hug

# 327
А някой да има представа какви пари дават в Unify? Някой изобщо знае ли нещо за shared service центъра им в София. Работя като счетоводител в една голяма фирма в България, но Unify предлагат много добри позиции (financial controller, financial analyst, и т.н), та се интересувам какво е заплащането, защото под 2000 лв. не бих паднал.

# 328
Дават доста над 2000 лева. Мога да попитам за конкретна позиция

# 329
  • Добрич
Аз да се похваля, получих предложение за дълго мечтана работа, приключих със стария работодател днес и утре съм на новото работно място, няма такава радост  Party

И да попитам, някой има ли опит с ERP системите?

Общи условия

Активация на акаунт