Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 465
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Дават доста над 2000 лева. Мога да попитам за конкретна позиция

Става въпрос за посочените от мен - financial controller и financial analyst.

# 331
Аз да се похваля, получих предложение за дълго мечтана работа, приключих със стария работодател днес и утре съм на новото работно място, няма такава радост  Party

Честито. На всички пожелавам с такива новини да пишат скоро.

# 332

За контролер--2500-3500 с опит
За аналист--по-малко, но не по-малко от 2000
За по-малко опитни може и по-малко, но говорим за наистина junior

# 333

За контролер--2500-3500 с опит
За аналист--по-малко, но не по-малко от 2000
За по-малко опитни може и по-малко, но говорим за наистина junior

Това за контролера е екстра, стига да не искат 5 години опит. Имам опит в финансов контрол - 2 години, сега със счетоводство 1, но биха ме взели май с удоволствие Simple Smile

# 334
Е най-после да се посочат заплати за дадени позиции. Следя тази тема одавна и не съм виждала да се споделя заплащане. Когато ходя на интервюта винаги се чудя каква сума да искам, би било хубаво да се  споделят и такива неща в темата.

# 335
Заплатите от град в град, за една и съща позиция могат да варират много. За мен е излишно да се споменават, освен ако темата не се раздели по градове.

Днес ми се обадиха да ме поканят на интервю, управител, за който съм слушала лоши отзиви. Още по телефона започна да ми се зъби.  Crazy

# 336
Sneakers, честито и много успехи!
За заплатите - да, варират доста спрямо различни фактори.
Скрит текст:
А и не всички живеят в София Wink както предполагат доста теми във форума

# 337
Не живеят в София, но след като питат за конкретна фирма, а аз знам--отговарям.

# 338
да, в този случай е ясно Simple Smile  Peace
и е много хубаво да си споделяме тук неща, които са от полза. Благодаря!

# 339
Аз да се похваля, получих предложение за дълго мечтана работа, приключих със стария работодател днес и утре съм на новото работно място, няма такава радост  Party

И да попитам, някой има ли опит с ERP системите?
Звучи чудесно!  Heart Eyes Успех!  Hug

# 340
  • София
Поздравления и от мен!
Аз утре съм на второ интервю за онази работа с перфектния английски и командировките. Ще бъде с управителя. Какво да очаквам? Човекът не е специалист по моята част, не е и HR. Дали ще ме забие в ейчарски / психо въпроси или пък ще трябва да разтягам локуми за мотивация и реализация? Ох, искам тази работа, но се изнервям по повод утрешната среща. За колко процентно по-висока заплата си заслужава упражнението?

# 341
  • Добрич
Благодаря   bouquet

Аз искам да попитам, каква е нормалната заплата, за фактурист (без опит) в производствена фирма, оперираща на международни пазари, от типа на Монделийз ili Nestle например?

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 20:37 от Sneakers

# 342
Мрм, според мен управителят ще иска да те "усети" като човек. Ще поговорите, ще прецени дали би се вписала в обстановката. При мен винаги е било така. Успех!

# 343
Стажант 1 и стажант 2.

Много, много ми е интересно като видя такива обяви, случвало ми се е няколко пъти вече - изисквания и отговорности като за опитен специалист, но търсят стажант. Подозирам програма от БТ за младежи, но не е упоменато да става дума за такова свободно място. За човек без необходимата база работата отнема такова време, че докато се научиш - стажът свършил. То не е и упоменато колко трае.

# 344
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте момичета,приема те ли нови?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт