Карти Таро 14

• 47 945
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момичета! Имам нужда от малко помощ в тълкуването на подредба. При зададен въпрос дали скоро ще е налице бременност / отговор,силно влияещ фактор,съвет/ ми се паднаха съответно Колесницата , Звездата и Тройка мечове. Може ли някоя от Вас да даде мнение относно значението й,бих искала страничен поглед. Благодаря за отделеното време Simple Smile

# 91
Въпреки, че Колесницата е решителна карта и дава зелена светлина за действия, аз не мисля, че ще е налице бременност. Тук акцента е Звездата и показва теб вторачена в себе си. Търсиш социалната си роля и за момента се виждаш в ролята на майка. Според мен Звездата те насочва към неща, които още имаш да вършиш, да даваш, за да постигнеш баланса. 3 меча обаче според мен казва категоричното си не за момента.

# 92
Благодаря ти,това точно беше и моето виждане за нещата. В обобщен вид го бях разтълкувала като наличие на възможност и желание,но на този етап категорично неосъществяване,тъй като просто не е дошъл момента,който е по-напред в бъдещето. Още веднъж благодаря Simple Smile

# 93
Здравейте!

Ще ми помогнете ли с тълкуването на една подредба: да се преместя ли да живея със с. или да продължа отношенията си със з.

Асо жезли
Страшен съд
Двойка мечове
Рицар жезли

Благодаря

# 94
Потърси в нета "как правилно да задаваме въпроси на Таро", "правилни и неправилни въпроси към Таро карти" и т.н. Това е съвсем основен базис, който ще ти послужи на първо време.
Например тук http://occultroom.blogspot.bg/2015/06/blog-post.html

и тук http://occultroom.blogspot.bg/2012/09/blog-post_11.html

и на още хиляди места

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 18:16 от колорадски бръмбър

# 95
Зададох въпрос: да се преместя ли при с. ?
4 мечове
кралица жезли
3 жезли
2 пентакли

и въпрос: да продължа ли връзката си със з.?
5 мечове
6 мечове
паж чаши
4 пентакли

Така по-добре ли е?

# 96
Много по-добре.

# 97
Може ли да хвърлите едни карти- ще започна ли работа през ноември:-)

# 98
Може ли да хвърлите едни карти- ще започна ли работа през ноември:-)

Попитах дали ще започнеш работа до 2 месеца.
Изживяла си дълъг депресивен период, изгубила си вяра, притисната от обстоятелствата. Наскоро си попаднала в неприятна ситуация и е много вероятно да си била заложник на чужди интереси, но това е отминало бързо. Има индикации за някакво ново начало - това може да е нова работа, но може и да е някакво обучение. Важно е старанието, защото всяко усилие дава плод.

# 99
Започнах работа миналата седмица, уж щях да сключвам договор, дадох им всички документи и миналия вторник касиерката ми каза да не идвам на работа. Имало и други момичета, които ще работят в магазина. От всички ще изберат една. Тотално се обърках. Преди да започна работа там съвсем друго ми каза тази жена. Shocked 

Бихте ли попитали картите каква е причината да ми кажат да не ходя на работа там?

# 100
Имам ли шанс да се върна на старата работа? Нещо за бременност, много съм отчаяна!:(

# 101
  • sf
Моля за помощ, в дилема съм - с мъжа ми сме разделени, в момента имам връзка с друг. Колебая се, дали да се събера с мъжа ми или да градя ново бъдеще. Моля за подходящ въпрос и хвърляне на карти.  Praynig

# 102
Моля за помощ, в дилема съм - с мъжа ми сме разделени, в момента имам връзка с друг. Колебая се, дали да се събера с мъжа ми или да градя ново бъдеще. Моля за подходящ въпрос и хвърляне на карти.  Praynig

Да се върнеш в миналото или да продължиш напред ?
Кралица пентакли Паж пентакли Кралица жезли - първо е необходимо да проявиш малко търпение , да изчакаш , може би прибързваш в стремежа си да направиш нещо . Има шанс да излезеш от този проблем . В момента е необходимо да осъзнаеш и осмислиш ситуацията в която се намираш и след това да действаш . Не е лошо да си спомниш  от какво си си тръгнала .

# 103
  • sf
Благодаря  Hug

# 104
Момичета,някой има ли желание да ми изтегли три карти?Понеже много искам това да стане,се боя,че ще предам енергията си на картите.Искам този,който ги тегли,да няма нищо общо с моя проблем.

Ако някой прояви интерес,може да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт