Отговори
# 45
Супер е Керем. Да я пускат рекламата най-после.

# 46
Добро утро! Hug

И така според новината тука предната вечер Сери и Керем са хапнали в заведението на Етилер-Пейпърмоун на излизане са се ухили и показали,че са щастливи
Двойката отишла в домът на Бюрсин

Брех вече не се крият  Naughty Mr. Green

# 47
# 48
Добро утро! Hug Hug Hug

Дидкоbouquet

Утре, т.е. вече днес, на снимките на танътъма на Канал Д ще присъства и Керем. Wink

Яска, рокерката. Wink Heart Eyes

Хубав ден. Hug  bouquet

# 49
Снеже  Hug  bouquet

Още една снимка с подобна новина тук пише,че са спряли в задръстването обаче

# 50
Търсят партньорка на Керем. Wink

Kerem Bürsin’e yeni dizisi için partner aranıyor

Kerem Bürsin’in yeni dizisindeki partneri kim olacak?

Тук пише, че сериалът ще започва през януари, а най-сериозната кандидатка била Фарах Зейнеп Абдула, с която се водели разговори. Ще помоля за помощ Диди или Лили, тъй като преводът ми е любителски. Wink Praynig

http://www.tvaktuel.com/kerem-bursine-yeni-dizisi-icin-partner-a … niyor-20-08-2015/

# 51
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Такаааааааа, да уточним нещата..
Керем и Серенай се съгласили срещу 200 хил. турски лири да ги снимат папараците. Серенай е казала на Керем: 1..2..3. усмихни се!  Joy Joy Joy
И те така.. А знаете ли защо отивали в дома на Керем? Ами за да чоплят семки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 52
Клюкаря писа, че в момента Керем бил на снимките на танътъма на канал д в Малтепе.. Бил облечен в светло синя риза, карал някаква спортна червена кола, бил с леко набола брада.. Каза да очакваме снимки..

https://twitter.com/dedikoducucocuk

Едно от момичетата, които следвам в туитър живеело  близо до сета, отиде там, един служител й казал, че в момента Керем снима, но ще му каже за нея..

Ха да видим!

# 53
СнежеHeart Eyes Hugправилно си превела статийката.. Според мен месец януари е най-добре да се появи Керем на екрана. За партньорката му все още нищо не било ясно, затова снимали само Керем за танътъма на канал д.. Peace Peace

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 54

Лиле  Hug
Драмата в Т е голяма на един му се чишка на друг му се ходи по голяма нужда но виси и чака
Направо ще напиша статия:Драмата на фенките на Керем Бюрсин  hahaha
Тоя да пусне снимката вече сега ко ми захвана мохабет с Дениз Даргъ   Crossing Arms

# 55
# 56
След 15 минути да очакваме снимка  Peace

# 57
# 58
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Такаааааааа, да уточним нещата..
Керем и Серенай се съгласили срещу 200 хил. турски лири да ги снимат папараците. Серенай е казала на Керем: 1..2..3. усмихни се!  Joy Joy Joy
И те така.. А знаете ли защо отивали в дома на Керем? Ами за да чоплят семки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хахаха уби ме  Joy Joy Joy Joy Joy

# 59
Минаха 17 минути и тоз още не пуска нищо покри са на някъде шерефсиза  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт