Отговори
# 60
ДидиHugобаче клюкаря излезе доста упорит, изпили нервите на феновете, каза след 15, после след 10 минути, минутките изтекоха, а той все още не е пуснал никаква снимка.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 61
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Такаааааааа, да уточним нещата..
Керем и Серенай се съгласили срещу 200 хил. турски лири да ги снимат папараците. Серенай е казала на Керем: 1..2..3. усмихни се!  Joy Joy Joy
И те така.. А знаете ли защо отивали в дома на Керем? Ами за да чоплят семки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Самоцитирам се само за да ви кажа, че това беше шега..  Понеже феновете на СерЧа са абсолютно сигурни, че тези сладури позират заради пари, ми стана доста смешно. По всичко им личи, че тези двама млади хора са щастливи, другото няма значение.. А когато моето момче е щастливо, щастлива съм и аз Peace Peace Peace Peace

# 62
Клюкаря писа, че в момента Керем бил на снимките на танътъма на канал д в Малтепе.. Бил облечен в светло синя риза, карал някаква спортна червена кола, бил с леко набола брада.. Каза да очакваме снимки..

https://twitter.com/dedikoducucocuk

Едно от момичетата, които следвам в туитър живеело  близо до сета, отиде там, един служител й казал, че в момента Керем снима, но ще му каже за нея..

Ха да видим!

Дано видим и снимки от заснемането на танътъма.

# 63
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Керем и Серенай се съгласили срещу 200 хил. турски лири да ги снимат папараците. Серенай е казала на Керем: 1..2..3. усмихни се!  Joy Joy Joy
И те така.. А знаете ли защо отивали в дома на Керем? Ами за да чоплят семки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Самоцитирам се само за да ви кажа, че това беше шега..  Понеже феновете на СерЧа са абсолютно сигурни, че тези сладури позират заради пари, ми стана доста смешно. По всичко им личи, че тези двама млади хора са щастливи, другото няма значение.. А когато моето момче е щастливо, щастлива съм и аз Peace Peace Peace Peace
Стига той да е щастлив, за мен е без значение с коя е. Peace

# 64
# 65
# 66

Обещават още изненади по късно  Peace

# 67
Лили, Диди, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes    bouquet  bouquet

Е, дочакахме го нашето момче. Wink Party  Тоя деди голям провокатор... само гледа сеири. Joy Joy Joy

Някоя от фенките е написало следното, не знам какво точно е. Peace

# 68
# 69

Joy Joy Joy Не е само това... откакто е със Серенай, Керем е погрознял.  newsm78 Laughing И той като Чаатай преди това.  Mr. Green Какво ги прави тази жена, ами при нея погрозняват. Joy Joy Joy Какво да ви кажа... понякога хората стават смешни, без да го осъзнават. ooooh! Mr. Green

Лека нощ. Hug  bouquet

# 70
Добро утро! Hug Hug

Скрит текст:

Това е от клюкаря, била фотка от самия танътъм Peace Peace

# 71
Според написаното в Хюрриет  Керем и Серенай щели да играят заедно във филм. След предложенията за участие във филм, които завалели като дъжд, двамата са приели да играят в един от тях. Снимките на филма щели да започнат следващите месеци. Щяла да се разказва за една голяма и страстна любов..Но клюкаря каза, че не е чул за такова нещо Naughty Naughty Naughty Naughty

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/29859213.asp

# 72
Лили, Диди, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes    bouquet  bouquet

Е, дочакахме го нашето момче. Wink Party  Тоя деди голям провокатор... само гледа сеири. Joy Joy Joy

Някоя от фенките е написало следното, не знам какво точно е. Peace

СнежеHeart Eyes Hugнищо по-различно от онова, което ние вече знаем. Колко скромен и внимателен бил Керем, как като ги видял плеснал с ръце и казал: Какво става? Как сладко се усмихвал, прегърнал ги, снимал се с тях..
На снимката е момичето, за което ви казах, че ще отиде на сета. То сподели, че говорила там с хората, работещи на сета. Те са казали, че Керем е единствен, без грам его, че винаги ги поздравявал и ги питал как са, обръщал се към тях с,, аби,, и ,,кардешим,,

Те това е Peace Peace

# 73

Joy Joy Joy Не е само това... откакто е със Серенай, Керем е погрознял.  newsm78 Laughing И той като Чаатай преди това.  Mr. Green Какво ги прави тази жена, ами при нея погрозняват. Joy Joy Joy Какво да ви кажа... понякога хората стават смешни, без да го осъзнават. ooooh! Mr. Green

Лека нощ. Hug  bouquet

Ами при нас има една приказка: Който има уста, ще говори.. Няма лошо в това.. За Керем мога да споря дали е красив или не, но за Чаатай няма да споря..Защото той всякак си е красив, без никакви кусури е момчето.. Вече само те си знаят как им действа Серенай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green , но е явно, че Керем е щастлив с нея.. Peace Peace

# 74
Добро утро... с малко закъснение. Hug Wink Hug

Лили, Heart Eyes благодаря за разясненията, снимката и новината.  bouquet Ами дано е вярно - смятам, че ще се получи хубав филм - и двамата са талантлива.  Peace

Ами при нас има една приказка: Който има уста, ще говори.. Няма лошо в това.. За Керем мога да споря дали е красив или не, но за Чаатай няма да споря..Защото той всякак си е красив, без никакви кусури е момчето.. Вече само те си знаят как им действа Серенай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green , но е явно, че Керем е щастлив с нея.. Peace Peace

Hug Hug Hug Те си знаят, ама според фенове погрозняват като се захване с тях Серенай.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе няма лошо да говориш, да, устата е за това, ама да излиза от нея нещо смислено, не глупости постоянно.  Peace Както и да е... всеки си шета на акъла.  Wink А иначе Керем на мен ми харесва повече от Чаатай. Wink Не, че Ч. е грозен, напротив, ама ми е сладникав.  Peace

Приятен ден!   Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт