Отговори
# 720
Дано вече всичко около Серенай е наред! Praynig Heart Eyes

Иначе за ролите на Керем - без съмнение, Йиит Кълъч! Heart Eyes

# 721
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Надявам се всичко със Серенай да е наред. Най-малко се представя, като разумна млада жена, отговорна за здравето си. Да и пожелаем бързо възстановяване...

Лили  Hug, аз мисля че актьорите сключват договори с продуцентските компании, а не с каналите излъчващи сериалите. И 3-те сериала на Керем: ГБ, ШМ и новия Düş Tarlası (ако него имаш предвид) са на D Productions. Това че се излъчват все по Канал Д, вероятно е съвпадение ... Той или има договор за определен брой години, или определен брой сериали с компанията. Например Шюкрю имаше договор с Голд Филм и за да снима в ШМ, трябваше да се плати обезщетение  Peace
Не знам защо толкова си набрала на  Канал Д, те всички са такива - жадни за рейтинги, защото по-високия рейтинг означава повече приходи от реклама. Лично мое мнение е, че най-бързо май "хвърчат" по FOX, а Канала в последните години губи позицията си на канал с най-гледани сериали (пак по моя преценка). За мен е потресаващ факта за сериали с по 2 епизода - когато не се дава възможност за развитие на сюжета, да не говорим за труда на актьорите най-вече, които с месеци може да са се подготвяли за ролята ... Но това е - пазар Crossing Arms

# 722
С позволение на Диди Hug Heart Eyes, пуснах следващата тема ... Peace И все пак, не е като нейните теми ... Heart Eyes Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=880517.new#new

# 723
Ай, ние сме изписали тази тема! Браво! До скоро в новата тема! Видях я, много е хубава!

Лили, кое е новото дизи на Керем? Това, за което пише Тара ли? Кога ще се излъчва?

Общи условия

Активация на акаунт