Отговори
# 675
  • ... да усещаш мириса на море ...
Лили, благодаря ти за преводите  bouquet

Скрит текст:
Министрите им са образовани, но са фанатично религиозни.. Но тяхната представа за религия и вяра е изкривена.. Пророкът Мохаммед е почитал жените, но те по всякакъв начин се опитват да ограничават и погазват правата им.. Реджеб Тайип Ердоган стои начело на тази пасмина.. Той дотолкова е полудял в истинския смисъл на думата, че не признава нито една държавна иституция, та камо ли друго. По всякакъв начин заглушава гласа на журналистите.. Този, който се опълчи срещу него и обкръжаващите го министри и прочие, той намира начин и ги хвърля в затвора или ги пребиват.. Разбира се, че има и такива, които дори със цената на живота си не биха мълчали, но свободата на словото така или иначе е отнето от хората. Оня ден умря Левент Кърджа, комедиен актьор.. Той  пишеше и играеше в едно хумористично предаване.. Цели 25 години предаването се излъчваше в Турция, цялото семейство го гледахме с удоволствие.. Но когато започна да критикува и осмива Ердоган, са му спрели предаването..По всякакъв начин са осуетявали проявите му в театъра, когато отивал да играе в друг град, хотелите затваряли вратите пред него.. Ердоган го дал 5 пъти под съда, защото уж Кърджа имал намерение да го убива.. Навремето Сюлейман Демирел му дал званието почетен народен актьор, Ердоган му ог отнел..Получавал някаква пенсия, спрели и нея..Човекът, който цял живот е творял, създавал нещо, в един момент е останал без съвсем никакви приходи и без работа.. Месец преди да умре (човекът от мъка и разочарование се разболял от рак) той  едал репортаж на Айше Арман, всички тези неща ги прочетох оттам.. А онова, което споделих за министрите им, го чувах по новините им..Защото обикновено като вечеряме свекъра слуша турски новини, та аз оттам съм осведомена.. В момента в Турция се строят повече джамии, отколкото училища. Въведено е задължително обучение на Корана.. Всички ценности, оставени от Ататюрк са погазани или забранени..

Скрит текст:

Това което си разказала звучи обезпокоително, да не кажа плашещо, все едно става въпрос за някой диктатор. Това което е обнадеждаващо е, че покрай протестите на Таксим се видя че има млади и образовани хора, които държат на светската държава. На мен ми харесва, че техните актьори, като популярни лица са приели различни социални каузи: като образованието, положението на жените и др. Така тези теми ще стигнат до повече хора и най-вече до младите... Peace

пп Това, че точно Керем е взел книга, за да се "докара"  Shocked, явно момчето има навици в това отношение, но на някои им се вижда странно, че има хора които използват всяко свободно време да почетат и да се обогатят...

# 676
Ето и снимките с Керемчи.. Докато чака да му донесат колата,  разговоря  със служителя на хотела и после на тръгване се ръкува с него, много внимателен и любезен, я!

Благодаря за снимките. Личи си, че Керем е доста контактен и не му пречи да общува даже със служителите в хотелите.

# 677
Добро утро Hug Hug

Ако имате нужда от сгряване- по един топъл салеп Laughing

и Керемчи е облякъл по-топла риза Heart Eyes Heart Eyes

хубав неделен ден,момичета Hug

# 678
Добро утро! Hug Hug Hug

Ели,  Hug мерси за салепчето, добре ще ми дойде.  bouquet  За топли дрехи е вече, дърпаме се, ама няма накъде. Wink

И от мен един пооблечен Керем, ще забрави късите ръкави. Mr. Green

Хубав ден!  bouquet

# 679
Привет, момичета Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено в темата.. bouquet bouquet bouquet

ДидииииииHug Heart Eyesмиличка, видях те на балкона, толкова ни липсваш в темата Sad Sad Sad Sad Sad Надявам се, че всичко е наред при теб Peace Peace Peace

Мацката е споделила снимката, но защо Керем ми се струва толкова неестествен в лицето..  Май е от спортния салон  Mac Bebek в Bebeköy, където нашето момче също отива да спортува..

Това също пуснато днес от някакъв Хюнкяр Албайрак с думите: С Керем в пътния трафик..

# 680
Снимките на филма с Керем и Серенай се отлагат за март 2016 година.. Новината е от Дженгиз Семерджиоглу.. Той се е обадил на Хакан Кетче, режисьорчето ни.. Попитал го дали снимките се отлагат заради проблеми със сценария на филма( не знам дали споделих с вас, но излязоха такива твърдения в нет пространтството, че снимките на филма се отлагат заради проблеми със сценария). Кетче е отговорил, че снимките на филма се отлагат за март 2016 година, но не заради проблеми със сценария, а защото актьорите в това число и Керем вземат уроци по танци.. Вече почти от месец вземали уроци от хореографа Кевин Майер, защото в този филм главна роля щели да играят песните и танците.. Музиката на филма също не била готова..Помолили Сезен Аксу и Съла да напишат песни за филма, искали финалът на филма да бъде с една много силна песен, която да се превърне в хит..  Също така  и времето вече започнало да се влошава.. И затова планирали към края на март дза започнат снимките на филма.. Дженгиз Семерджиоглу видял в телефона на Кетче една снимка с танцуващата Серенай и казва, че това е била умопомрачителна снимка, но въпреки големите молби Кетче не му разрешил да я сподели с читателите.. Но журналистът казва,че щом във филма ще има такива танци, то екранната любов между Керем и Серенай ще накара младите хора да счупят врати и прозорци hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 681
Привет!  Hug Hug Hug

Лили всичко е горе долу слънце останах без работа след като видях за какви пари работя в краят на месеца и реших да напусна това е подигравка с труда ми та сега съм безработна ама не мога да влизам често в форума,че се боря с едни реклами от компютъра и където влезна и ме изхвърлят  ooooh! ooooh! ooooh!

Да не съм със празни ръце  Hug

# 682
Добро утро!  Hug Hug Hug

О, Дидко,  Heart Eyes появи се най-накрая.  Party Липсваш.  Hug Хич не съжалявай за тези експлоататори, искат хората да им работят всичко без пари.  Peace Stop Мерси за гифчетата.   bouquet

Лили, bouquet На мен също ми се струва неестествено лицето му, явно са го обработвали с фотошоп, но доста несполучливо.  Peace Аз го харесвам естествен.  Heart Eyes Еее, чак за март 2016 г. , явно са големи дървета, щом танците са причината. Joy Joy Joy

Бори, Тара,  bouquet bouquet

Готина Яска...  Heart Eyes

Успешна нова седмица! bouquet

# 683
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug благодаря за кафенцето!  bouquet
Много во благодаря за всичко споделено!  love001
Лили  Hug Heart Eyes благодаря за всички преводи  bouquet От един съм направо потресена  ooooh!
А пък тези папараци са толкова плитки ... точно заради тях Керем е с книга в ръка, за да се покаже  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Нейсе! Laughing
Ох, бе ... явно всичко, което очаквам с нетърпение ще е през новата година  ooooh! Ами ще чакаме, какво да се прави ...

ееех, сладури, липсват ми!  Heart Eyes
Хубав ден, сладурки!  Hug

# 684
Привет!  Hug Hug Hug Диди съм да не си помислите,че съм някой нов потрбител  Mr. Green
Вече съм от тази регистрация Hug
Борих се правих ама не става и направих нов рег от лаптопа то това не се търпи  ooooh!
Почистих го поне  Mr. Green

# 685
# 686
Привет, мили момичета Hug Hug Hug

Диди, добре си се завърнала, миличка Hug Hug А за работата здраве да е..Нова ще си намериш Peace Peace И да ти е честит новия никнейм Peace Peace

Една от любимите ми на Йиит Кълъч.. Че то май всички са ми любими, ама Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
Скрит текст:
Привет, момичета Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено в темата.. bouquet bouquet bouquet

ДидииииииHug Heart Eyesмиличка, видях те на балкона, толкова ни липсваш в темата Sad Sad Sad Sad Sad Надявам се, че всичко е наред при теб Peace Peace Peace

Скрит текст:

Мацката е споделила снимката, но защо Керем ми се струва толкова неестествен в лицето..  Май е от спортния салон  Mac Bebek в Bebeköy, където нашето момче също отива да спортува..

Това също пуснато днес от някакъв Хюнкяр Албайрак с думите: С Керем в пътния трафик..

Тази мацка явно била писателка.. След като била бомбардирана от туити от страна на феновете, тя се принудила да допише текста към споделената снимка..
 Ето какво е написала: Отговарям на всички въпроси оттук.. Нямаше никой с него.. Но аз почувствах, че той носи Серенай в сърцето си. Говорихме и за Kanatlarım Aşktandı( това е името на книгата й и в превод означава Крилете ми бяха от любов..) И аз отново почувствах дълбочината на обичта им. И се почувствах невероятно щастлива.. Винаги обичта да ги съпътства и нека крилете им от любов да бъдат..

# 688
Мили момичета, привет!

Лили, чак днес успях да вляза в темата, затова късно благодаря за Мустафа Джеджели. И за всички новини, които си споделила.

Благодаря и на всички други, за всичко, за снимките, за Сезен Аксу. Извинете, че не ви споменавам по име, ама съм с таблет, а на него човкам с един пръст, все натискам повече букви и пиша като охлюв.

Керемчи много хубав ПР си прави, значи. Ходи с книга в ръка. Защо му е да ги чете книгите, важното е да го видят с книга в ръка. Ох, понякога измислят абсурдни неща.

Серенайка пък се прави на влюбена като ПР. Вай, вай, вай! Съшито с бели конци.

# 689
Добро утро  food010

Ех, защо това с отлагането на филма  Thinking Thinking Нещо се скатават наште ,май не им се работи  много,много Laughing Laughing
Диди Hug ти сега с Аслъ ли го орисваш Керемчи Laughing Laughing

от моята "серия любими" на Йиит Heart Eyes Heart Eyes

и малко есенно настроение Peace

Общи условия

Активация на акаунт