Отговори
# 660
Лили само с голяма доза хумор може да се гледа на изявления от този сорт Naughty
Единствено важното е, те двамата да са щастливи Heart Eyes

# 661
  • близо до брега на морето
Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нали знаеш-чета новините,които споделяш Peace love001
Ау,тая песен ми е в графа-любими-ма те моите много бе
Лека нощ Hug Hug Hug

# 662
    newsm47

Привет,Лили  Hug ,момичета  Hug!Мерси за новостите! bouquet
Лили  Hug,ще си го чопна твоето инфо в др тема. Wink

# 663
Добро утро! Hug Hug Hug

ЛилиHug отново много благодаря за всичко.  bouquet Обичат се, не се обичат, тяхна работа си е.  Crossing Arms Ама какво да правят предавания от този тип, нали за това са направени - да си чешат езиците. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дани, Ели, Лудетинке, Вики, bouquet bouquet bouquet bouquet

Wink Heart Eyes

Хубав ден! bouquet Hug

# 664
 wavey  Hug

Хубав ден и от мен  bouquet

# 665
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ние тука дори и не можем да си представим какво изтърпяват тези жени там.
И най-тъжното е, че дори и техните министри мислят, че жените могат само да раждат и отглеждат деца и да се грижат за съпрузите си.. Министърът на транспорта внесе проектозакон в парламента, според който жените трябва да се возят отделно от мъжете в градския транспорт. И за да им бъде по-лесно на жените да разпознават своите автобуси, цветът на автобусите трябва да бъде розов.. Така както са розови документите за самоличност на жените.. Министърът на образованието каза, че жените няма нужда да се образоват много, защото докато се грижат за семействата си, те нямат нужда от образование..Пък тенхия така наречен семеен министър каза, че бременните жени не трябва да излизат навън през деня, само през ноща, за да не ги види никой. И то мъжете им ще ги извеждат с кола, ако има хора навън, ще отвори само прозореца, за да поеме малко чист въздух.. И сега ако някой ми каже, че тези министри смятат жените за хора, отказвам да приема това.. Да не говорим пък за  малките момичета, които вместо да бъдат пращани на училище, ги омъжват за мъже, които могат да им бъдат дядовци..Сега не ми си рови в старите ми публикации, но бях споделила в темата за Сускунларите това в числа и факти, но наистина животът в Турция въобще не е лесен за момичетата и жените..
Та именно за това си мисля, че Керем наистина дълбоко в сърцето си им съчувства на тези жени и затова участва в такива кампании, които имат за цел да изучат момичетата, защото образованите  исилните жени могат да променят някои неща в Турция.. Peace Peace Peace
Лили, няма защо да се съмнявам в думите ти, но съм изумена  Shocked. Мислех, че поне хората им на ръководни постове, като образовани, имат съвремено мислене... но явно не е така...  Давам си сметка колко малко знаем за тази страна  Peace

пп Що се отнася за Фатмагюл и другите сериали, които си изброила, си права. Но фокусът в сериала не е в/у мъжете, а върху жената - независимо от това което е понесла - тя пак е виновна и тя е тази която е сочена с пръст от обществото.  Peace

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 18:02 от tara_lezhka

# 666
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kerem Bürsin, Kuruçeşme'de görüntülendi

Dans hocası JennIfer’dan!

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya aynı evde ya … başladı

и накрая намесват и Чаатай Kerem’den Çağatay önlemi!  newsm78

пп

Режисьорът също така пуснал видео в инстаграм, чувал се сладкия смях на Керем и нещо казвал на английски, но на мен видеото не ми се отваря #2gunfire #2gunfire #2gunfire

https://instagram.com/p/81NitgO4vh/?taken-by=ketche

Хубав ден ви желая!

Пробвай от страницата на мацката Chloe Puff Peterson

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 18:27 от tara_lezhka

# 667
Елена,  Hug Heart Eyes наистина вече приемам с огромно чувство за хумор всички тези глупости, които ръсят по папарашките предавания.. Има ги няколко, които повтарят едно и също без да си направят труда да проучат нещата.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Благодаря за музикалния поздрав bouquet bouquet

Мимка,  Hug Heart Eyes миличка, знам, че четеш в темата.. Нали и Керемчи ти е любимец.. smile3521 smile3521 smile3521 Пък и аз с удоволствие търся информация, превеждам я и я слагам тук, защото знам, че скъпи за мен хора четат в темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренка,  Hug Heart Eyes аз мисля, че нашите сладури са влюбени, личи им.. А и са щастливи, то другото и без това няма значение Peace Peace Peace Разбрах, че ще заминаваш на по-топли места, добре да си прекараш, миличка Hug Hug
Тара,  Hug Heart Eyes, благодаря ти за всичко, което пускаш в темата..Да си жива и здрава! В друг пост ще кажа с две думи за какво иде реч във всички тези статийки.. Peace Peace

Скрит текст:
Министрите им са образовани, но са фанатично религиозни.. Но тяхната представа за религия и вяра е изкривена.. Пророкът Мохаммед е почитал жените, но те по всякакъв начин се опитват да ограничават и погазват правата им.. Реджеб Тайип Ердоган стои начело на тази пасмина.. Той дотолкова е полудял в истинския смисъл на думата, че не признава нито една държавна иституция, та камо ли друго. По всякакъв начин заглушава гласа на журналистите.. Този, който се опълчи срещу него и обкръжаващите го министри и прочие, той намира начин и ги хвърля в затвора или ги пребиват.. Разбира се, че има и такива, които дори със цената на живота си не биха мълчали, но свободата на словото така или иначе е отнето от хората. Оня ден умря Левент Кърджа, комедиен актьор.. Той  пишеше и играеше в едно хумористично предаване.. Цели 25 години предаването се излъчваше в Турция, цялото семейство го гледахме с удоволствие.. Но когато започна да критикува и осмива Ердоган, са му спрели предаването..По всякакъв начин са осуетявали проявите му в театъра, когато отивал да играе в друг град, хотелите затваряли вратите пред него.. Ердоган го дал 5 пъти под съда, защото уж Кърджа имал намерение да го убива.. Навремето Сюлейман Демирел му дал званието почетен народен актьор, Ердоган му ог отнел..Получавал някаква пенсия, спрели и нея..Човекът, който цял живот е творял, създавал нещо, в един момент е останал без съвсем никакви приходи и без работа.. Месец преди да умре (човекът от мъка и разочарование се разболял от рак) той  едал репортаж на Айше Арман, всички тези неща ги прочетох оттам.. А онова, което споделих за министрите им, го чувах по новините им..Защото обикновено като вечеряме свекъра слуша турски новини, та аз оттам съм осведомена.. В момента в Турция се строят повече джамии, отколкото училища. Въведено е задължително обучение на Корана.. Всички ценности, оставени от Ататюрк са погазани или забранени..
Снеже Hug Heart Eyes, вярно, че папарашките предавания трябва да си запълват минутки и с какво друго ако не с интрижките, които сами си измислят и после сами им вярват hahaha hahaha hahaha

Хади буюурун един сладур Heart Eyes Heart Eyes

# 668
ВикиHug Heart Eyesблагодаря ти за снимките, които си сложила bouquet bouquet Ама тоз Кевин да стои далеч от Керемчи, че те прочетох в другата тема, та май той клони към левия бряг ooooh! ooooh! ooooh! Нищо лошо, но да не се заглежда много по нашето момче. Че преди време един такъв се залепна за Керемчи в туитър.. Влюбил се бил в момчето ни, я! Аман да пази Господ!
Не разбирам много английски, но с гугъл преводача разбрах, че казва за Керем, че е новия му приятел и че той е бъдещия Джеймс Бонд..Онова за уличката от Лос Анджелис нещо не разбрах newsm78 newsm78 newsm78

Като съм казала Кевин, да кажа и Хлои и да им пусна техни хореографии, на мен много ми харесаха..Мисля си, че Серка ще танцува хип хоп във филма..

На Хлои. Много е сладка обаче..
Това е канала й в ютюб..
https://www.youtube.com/channel/UCKtR7LXm7Tj9AsHb7fC_JkA

https://www.youtube.com/watch?v=AmGJBHDxnq0

На Кевин..
Ето и канала му в ютюб.
https://www.youtube.com/channel/UCOeLGJ6wCvF0LQiwBTg6mhg

https://www.youtube.com/watch?v=aoXd8QVvw2k

# 669
Дани, за теб, миличка Hug Heart Eyes

Ииииииииии...................

# 670
Сега в онова, което е постнала Тара bouquet bouquet какво пише..
Ами глупости..
Керем бил видян в Куручешме да излиза от хотел Les Ottomans Hotel
Та от снощи насам аз не успявам вече да следя трафика на тези ,,новинки,, свързани с това.. ooooh! ooooh! ooooh!
Демек първо писаха, че Серенай живеела в хотел, понеже къщата й била в ремонт и затова Керем закопнял за любимата си, качил се в колата си и дошъл да я види. Mr. Green Mr. Green Mr. Green После същите тези сайтове, които пуснаха тази новина пък писаха,че Серенай се преместила да живее при Керем и че той следял ремонтите в къщата й, та дори пренесъл всичките й вещи в дома си.. Laughing Laughing Laughing После пък излезе друга новинка относно излизането на Керем от този хотел..Този път намесиха и Чаатайчи, другия ми любимец.. Та демек понеже Серенай и Чаатай посещавали един и същи спортен салон, Керем намерил начин да отдалечи Серенай от Чаатай..  Naughty NaughtyВече я водел в спортната зала на гореспоменатия хотел.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Пък то работата излезе съвсем друга..
Керем отишъл в СПА центъра на хотела.. Правили му масаж и СПА- процедури.. В ръката си държал книгата  Burası Tekin Değil (Тука не е безопасно) на Sine Ergün... Вече съм поръчала на братовчедка ми да ми изпрати тази книга.. Купила съм си и Чужденецът на Албер Камю..  Peace Peace Peace
Но според твърденията в туитър нашето момче е взело книгата само за показност..Ей така да се изфука с това, че уж четял..  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ах, ах!
Ами то и аз не чета, но си нося книга навсякъде.. Винаги, когато имам време си я разлиствам, белким намеря картинки за разглеждане Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.posta.com.tr/magazin/GaleriHaber/Kerem-masajda-.htm?A … 9&PageIndex=2
http://www.ayakligazete.com/gl/Magazin/Kerem-Bursin-Elinden-Dusu … 0.html#startImage
http://www.hurriyet.com.tr/kerem-bursin-kurucesmede-goruntulendi-30318934

# 671
Лили Hug отново ни пусна една дозичка инфо,че да сме в час с нещата около Керемчи Heart Eyes Heart Eyes
Ейййй, опасни са тез жълтурковци Mr. Green какво ли не пишат,че да ги четат! Sad

ей го и тук хубавеца Laughing

п.п.Една страхотна песен на Сезен Аксу пускат тази вечер в Ашка - поздравявам ви Hug

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 22:32 от elena_bgsf

# 672
Ето и снимките с Керемчи.. Докато чака да му донесат колата,  разговоря  със служителя на хотела и после на тръгване се ръкува с него, много внимателен и любезен, я!

# 673
Добро утро! Hug Hug Hug

ЛилиHug благодаря. bouquet  Изясни се "мистерията" с хотела най-накрая.  Mr. Green Ей, ама големи фантазьори са, ами идете и го питайте, вместо да си съчинявате.  ooooh! Ама друго си е да кажат, че е свързано със Серенай, че и Чаатай да намесят, няма да е интересно това СПА за никого. Joy Joy Joy А пък тоя да си стои на левия бряг и да не се домогва до момчето ни, че...  Peace Stop

Ели, Тараbouquet bouquet

Филмът на Серенай и Керем ще се снима в Истанбул и Анкара. Wink

Приятна събота! bouquet

# 674
Бай Алтан (Дьонмез), режисьор на ГБ и ШМ, имал рожден ден вчера.  Wink bouquet Желая му здраве и лични и професионални успехи. bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт