Отговори
# 645

Назлъ Менги днес в своята колонка в Миллиет Джадде е писала за Керем Peace PeaceСтава въпрос за изказването му на конференцията за международния ден на момичето. Аз много обичам да й чета статийките..На моменти има  език, остър като бръснач, на моменти мед й капе от устата..

http://www.milliyet.com.tr/daha-guzel-bir-dunyada-/cadde/ydetay/ … 31405/default.htm

Ето какво е написала: Преди дни на конференцията, организирана по случай международния ден на момичето, Керем Бюрсин, който въпреки че и той самия играе в сериалите, много смело  засегна една тема , за съществуването на която  всеки знае, но много малко хора  говорят за това.. Във всеки сериал виждаме как обиждат жените, как ги бият, как ги мамят.. Когато Керем каже нещо, то се чува от милиони хора. С онова, което каза на конференцията( тука журналистката цитира изказването на Керем) той показа, че наистина е модел за поведение за другите хора..
Това, че имаме такива отговорни и съзнателни млади звезди ни кара да се чувстваме горди и обнадеждени за утрешния ден.
Така както е забранено показването на алкохол и цигари в сериалите, нека  показването на насилието над жените да бъде забранено в най-скоро време.
Бъди жив и здрав, Керем!

# 646
Ели, Фенче, Лили,   bouquet bouquet bouquet

Снимките на филма на ШюкШук са започнали на 1 октомври. Wink

Тук сладурите са в Измир. Heart Eyes

А на 29 януари по кината тръгва филмът на Шюкрю с Ханде.  Wink

Снеже, ама този наш Шюкрю неуморен, я ooooh! ooooh! ooooh! Сериал след сериал, филм след филм..Ейвалла! Филмът му с Ханде доколкото разбрах от фрагмана, ще е хубав.. Много добре са си паснали на екрана Peace Peace

# 647
Това пак е откъс от някаква статийка, мисля, че в Акшам.. Става въпрос за това  как са се подготвяли нашите сладури за филма. Серка много яко спортувала и била на диета.. Това Вики  Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquetго сподели в темата за Серка, Ояа Айдоан се срещнала със Серенай, та тя казала в тяхното предаване, че Серка спортувала много и била на диета. Въпреки, че едва сега са се запознали, Серка била много топлосърдечна, на няколко пъти е прегърнала Ояа..
Пък наш Керемчи за новата си роля тренирал киксбокс, аджеба защо newsm78 newsm78 newsm78  Нали той музикант ще го раздава, я! За какво му е да тренира киксбокс. Явно този, който е писал тази статийка, е взел информацията оттук, оттам и се получила мешана манжда hahaha hahaha hahaha Снимките щели да започнат скоро Peace Peace Peace

# 648
Филмът Унутурсам фъсълда на 15-я фестивал на турското кино във Франкфурт е взел награда за най-добър сценарий.

Керем лайкнал снимката, пусната от Биранд, а пък Биранд започнал да следва Керем в инстаграм..Обаче ако очаква Керем да му върне жеста и той да почне да го следва, ще трябва да почака известно време, че защото нашето момче малко бавно го раздава по този въпрос..

# 649
 Hug Мили момичета, привет!

Благодаря за всичко споделено! Чакам с нетърпение филма на Шюкрю и Ханде!

Хубаво е да се защитават жените от домашно насилие, да им се даде възможност за образование. Хубаво е, че популярно лице като Керем заема позиция. И разбирам думите му, че и жените са хора - това е отговор на внушаваното убеждение чрез начина, по който са третирани жените, че те са втора класа създания, а не пълноценни хора.  (Не знам дали филмите внушават това, не съм останала с такова впечатление. За целите на сценария виждаме жени да правят някои мъже на маймуни в някои филми.) За "чувствителния западен ум" това изказване може да звучи като недомислено и Рени е права, че може да го възприемат така, но мисля, че в нашия източен свят, който не е толкова докачлив, разбираме точно какво иска да каже Керем.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 20:57 от Дданни

# 650
Добро утро Hug Hug Hug
Кафенце, поднесено с любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Екипът се забавлява и то доста добре.. Peace Peace

А това е пуснато от режисьора ни..Керемчииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето къде са се забавлявали..Цитирам поста на Вики  Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquetот темата за Серка Peace Peace

Днес нашата сладурка и Керем,заедно с екипа са си организирали пълна програма  Joy Joy с разходка и забавление в елитния Lacivert край Босфора.

Режисьорът също така пуснал видео в инстаграм, чувал се сладкия смях на Керем и нещо казвал на английски, но на мен видеото не ми се отваря #2gunfire #2gunfire #2gunfire

https://instagram.com/p/81NitgO4vh/?taken-by=ketche

Хубав ден ви желая!

# 651
Hug Мили момичета, привет!

Благодаря за всичко споделено! Чакам с нетърпение филма на Шюкрю и Ханде!

Хубаво е да се защитават жените от домашно насилие, да им се даде възможност за образование. Хубаво е, че популярно лице като Керем заема позиция. И разбирам думите му, че и жените са хора - това е отговор на внушаваното убеждение чрез начина, по който са третирани жените, че те са втора класа създания, а не пълноценни хора.  (Не знам дали филмите внушават това, не съм останала с такова впечатление. За целите на сценария виждаме жени да правят някои мъже на маймуни в някои филми.) За "чувствителния западен ум" това изказване може да звучи като недомислено и Рени е права, че може да го възприемат така, но мисля, че в нашия източен свят, който не е толкова докачлив, разбираме точно какво иска да каже Керем.

+1  newsm10 newsm10

Дани Hug  Heart Eyes

# 652
Добро утро! Hug Hug Hug

Лили, Hug мерси за кафенцето и за всичко, което си споделила.  bouquet Работи момчето, не като Керо, снима един филм и два сериала и почива все едно е копал картофи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Радвам се за награда за филма. Party

ДаниHug

Явно аз гледам други сериали, в които има алкохол и цигари - не знам. newsm78 Спирам по тази тема, щото мнението ми е различно, пък и вече няма какво да добавя. Wink Hug

Приятен ден ви желая. bouquet

# 653
Сладурковци. Hug

# 654
Хей, привет wavey wavey wavey wavey wavey

СнежеHug Heart Eyesблагодаря ти за снимката с ШюкШюк, наистина са много сладки.. Като видях тази снимка в туитър се сетих за песента на Мустафа Джеджели İlle De Aşk (Непременно любов) Та така или иначе непременно трябва да има любов в живота ни Peace Peace

От Бужин пуснаха нова снимка на нашето момче..Обаче той както винаги тренира яко.. Twisted Evil Peace

# 655
Привет момичета Hug Hug Hug

Лили  Hug за любовта във всичките и форми newsm51

"Там накъдето гледаш, всеки може да гледа...
Но това, което ти виждаш, не всеки може да го види."
Шемс

и любимата ми на Керемчи от серията "боксьорски" Heart Eyes

# 656
Привет, хубавици!  newsm51 за всички вас!

Отново хубости сте публикували. На мен клипчето с танца на Босфора ми се отвори, и смеха, и гласа чух. Забавлението е на макс.

Много харесвам песента на Мустафа Джеджели. Много ми е танцувална, често я слушам и кърша снага на нея.

# 657
Елена, Hug Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes

Керемчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По летящата тв ще дават нещо свързано със СерКер.. Чакам, но както винаги новинката с тях ще оставят за най- накрая #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 658
Сега накратко за какво говориха по летящата тв..  smile3503 smile3503Та значи имаше там две гугутки..  newsm57 newsm57И едната от нея гук-гук изгукука, че не вярвала на любовта между Керем и Серенай..  smile3516 smile3516 Не били искрени.. smile3513 smile3513 Но втората гугутка и тя си отвори човката и тя гук-гук изгукука, че се виждало, че Керем е много влюбен в Серенай, Two Hearts Two Hearts но Серенай не била влюбена в него. След бившето си севгили Чаатай тя се захванала с Керем, за да се говори за нея, но тя не изпитвала чувства към него.  newsm09 newsm09Защото тя имала зад гърба си много изживени връзки. По-разумната от двете гугутки изгука, че майката на Серенай я направлявала и понеже тя самата не е могла да осъществи мечтите си за известност и популярност, сега очаквала мечтите й да се осъществят чрез дъщеря й..   smile3508 smile3508Затова имало пресметливост в цялата тази работа, но чувства всякакви от страна на Серенай липсвали. smile3518 smile3518 smile3518
А как изловили Керем.. Демек къщата на Серенай била в ремонт и тя се настанила в хотел..А нашето момче много закопняло за нея и дотърчало с колата си до хотела,  car003за да види любимата си..  kiss kiss

Сега оставям шегата настрана.. Ето как стояли нещата..Керем и Серенай са организирали вчерашното забавление в корабчето, за което  беше писала Вики Hug Heart Eyes И май Керем отишъл в хотела да вземе някого от екипа, предполагам хореографите..  Вече ако това не е вярно, трябва да се сърдите на пишещите в туитър hahaha hahaha hahaha hahaha

А за фон бяха пуснали тази песен на Бурай Peace Peace

Обаче режисьора ни е голям образ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хайде лека ви нощ!

# 659
  • Яко в Матрицата...
 ЛилиHeart Eyes Heart Eyes, мерси, мила bouquet bouquet bouquet Ама завиждат им хората. ooooh!  Не знам дали е любов, но ми изглеждат щастливи в този момент. Peace

Общи условия

Активация на акаунт