✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / Преди, сега и в бъдеще - Тема 10 ✫

• 52 121
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Диетата и ми е ясна на мене любов , романтика и безсънни нощи с много  newsm78 ...
Затова е пълна с енергия и щастлива и отслабнала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 316

Диетата и ми е ясна на мене любов , романтика и безсънни нощи с много  newsm78 ...
Затова е пълна с енергия и щастлива и отслабнала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  newsm47
Може. Peace
Нея я зарежда най-много започването на нов обещаващ проект.И преди ПО изглеждаше така ентусиазирана и пълна с енергия и настроение.А сега е комбинация от готин,модерен проект+ любов.Какво по-хубаво и мотивиращо от това?! Party
 LaughingГледам,че падругите се надяват на нещо такова изиграно от нея и партньора и.

П.П. newsm78Интересно,Керем защо е отбелязан на снимката?И той ли ще танцува или търпеливо чака любимата да свърши репетициите?

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 22:47 от vikktory

# 317
От мъжка гледна точка според мене я чака да свърши репетиции и да я води на 7 то небе  Simple Smile Поне аз така бих направил де ...

# 318
Добър вечер и от мен СЕРЕНАЙ фенки  Simple Smile
Серенайка тренира здраво танците  !!!  Heart Eyes За слабеенето имам нещо на ум от какво е  newsm78 newsm78 newsm78

Тони  Hug ,от диета ще да е. Joy Joy
 Thinking WinkИли може би от безсънни нощи...?! Joy Joy

https://gecce.com/magazin/haber/serenay-sarikaya-yeni-filmi-icin-siki-tempoda

Ойя Айдоган пише ,че Серенай С.се готви усилено за филма.
Журналистката се е срещнала преди седмица с нашето момиче.Много мило момиче, според нея.Освен това гледа често тяхната програма/клюкарската сигурно... Wink / Поговорили малко,в момента Серенай е много заета с подготовката за новия си филм,където ще си партнират в гл.роли  с Керем Б.Тя е на диета,но едновременно с това редовно спортува.
Ойя А.се среща за първи път със Серенай,досега не са се познавали изобщо и споделя впечатленията си от нея:тя е красива актриса,човек с открито сърце/Хазар беше казала преди време,че е човек с чисто сърце/ и много сърдечна-нашата сладкишка я прегърнала на няколко пъти. Joy Joy Все едно виждам Серенай на онези награди ,където прегръщаше Бергита.
Между другото ,много се радвам,че Серенайка ще поразчупи стереотипа ,идеята с танците във филма е страхотна. Peace Дано хореографията да е интересна и красива ,и треньорите да си изпълнят добре задължението. Peace

ВикиHug Hug Hug благодаря за инфото около новия проект на Серенити  Peace 

Да, бях в Истанбул за уикенда с тур. агенция, програмата ни беше много плътна ,а в малкото свободно време,което ни оставаше почивахме , че не си чувствахме краката  Grinning  Но съм много доволна  Peace  Та нямаше как да посетя сетове, пък и сегашните не знам къде са. Адресът в Тузла още го имам, но .... тази приказка вече битти  Laughing

# 319
От мъжка гледна точка според мене я чака да свърши репетиции и да я води на 7 то небе  Simple Smile Поне аз така бих направил де ...
Joy  Joy Joy Joy Joy
Хахаааа,Тони Hug,това беше добро!  Whistling
   Wink А може тя да го качва  на 7 то небе...  Heart Eyes
Между другото,откак излиза с това момче Серенай наистина се промени.Но най-вече , Peace тя сияе.

Дани  Hug,много се радвам,че си прекарала добре в Истанбул и си доволна.
Аз нямам амбиции в тази посока,но ако някой ден ме накацат и реша да се разходя до  Тр.,освен няколкото забележителности,които на всяка цена трябва да посетя,съдейки по впечатления от мои близки,ще  отида до  вилата от "Перла". PeaceТя е същата,в която се снима сериала на Серенайка "Лале деври".И творческия екип е същия като на Перла-двете сценаристки С. Ергенекон и Ейлем Джанполат ,и режисьора Кемал Узун.Между другото ,той е един от тр режисьори,които си разбират най-добре от работата...,но за съжаление не е много продуктивен,а и напоследък май се занимава предимно с документално кино.
Ей го тук , до Серенайка.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 23:56 от vikktory

# 320
Цитат
  А може тя да го качва  на 7 то небе...  
Най-добре е двамата да се водят към 7 то небе...
Добро утро и хубав ден и поздрав с моята песен от Прилив и Отлив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 07:30 от tony_g

# 321
Добро утро! Hug Hug Hug HugВики благодаря отново и на теб и на Лили , че не ни оставяте в информационно затъмнение. bouquet bouquet bouquet Дани аз пък за разлика от Вики си умирам да отида в Истанбул, ама не знам дали скоро ще се случи.... Sad Тони Hug

Това не е ли старо? newsm78

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 18:32 от assianita

# 322
Привет и от мен! Grinning
Асе  Hug , тази снимка и статията са от предишни награди.  

Сери е щракнала хореографа   photo,
а предполагам е фотограф и на двамата левенти  newsm03

Влюбените тагнати плътно  newsm47
Днес нашата сладурка и Керем,заедно с екипа са си организирали пълна програма  Joy Joy с разходка и забавление в елитния Lacivert край Босфора.

Цитат
  А може тя да го качва  на 7 то небе...  
Най-добре е двамата да се водят към 7 то небе...
Добро утро и хубав ден и поздрав с моята песен от Прилив и Отлив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=JmYbyBP4k60

Тони  Hug,мерси за поздрава! bouquet
Харесвам всичко изпято от Серенай,тя има много чист и красив глас. Peace

П.П.     Rolling Eyes  Angry

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 21:24 от vikktory

# 323
Добро утро Hug Hug Hug
Вики, Hug Heart Eyes благодаря ти за информацията относно екипа.. bouquet bouquetС твое позволение ще цитирам поста ти в темата за Керем Peace Peace Обаче този екип наистина знае как да се забавлява.. Laughing Laughing Laughing

Ей ги!

режисьорът пуснал видео в инстаграм, но на мен не ми се отваря.. Нашите се чували как се смеят..

https://instagram.com/p/81NitgO4vh/?taken-by=ketche

Хубав ден ви желае!

# 324
Добро утро Hug Hug Hug
Вики, Hug Heart Eyes благодаря ти за информацията относно екипа.. bouquet bouquetС твое позволение ще цитирам поста ти в темата за Керем Peace Peace Обаче този екип наистина знае как да се забавлява.. Laughing Laughing Laughing

Ей ги!

режисьорът пуснал видео в инстаграм, но на мен не ми се отваря.. Нашите се чували как се смеят..

https://instagram.com/p/81NitgO4vh/?taken-by=ketche

Хубав ден ви желае!
Добро утро!Лили bouquet bouquet bouquet
На мен видеото ми се отваря. PeaceВикат, смеят се, веселят се. Party Party Party

# 325
Привееет ,прекрасни!  Hug Hug Hug

Вики, Лили, Hug Hug Hug  благодаря ви за снимките и инфото!  Peace

Асе, заслужава си да се види Истанбул  Peace Отдаде  ли ти се възможност, отивай, няма да съжаляваш. Аз вече искам да отида пак  Heart Eyes   Grinning 

# 326

От И на К.Майер.    https://instagram.com/kmaher56/

Бамболерото...бил на другия бряг.  Mr. Green
Добре си прекарват заедно,но ако са си свършили работата да си ходят  Naughty,а нашите да запо4ват да снимат.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 06:40 от vikktory

# 327
Добро утро СЕРЕНАЙКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сабален с кафенце и поздравче за всички вас  Heart Eyes с песента от ПО 48 епизод

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 14:29 от tony_g

# 328
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 329
Здравейте всички!  Hug Hug Hug Hug И хубав неделен ден!  Hug Hug Hug

Малко инфо от рускините:  Журналист  разговарял с режисьора на "Добро утро, любима"  - Ketche, за отлагането на снимките на филма. "Това е филм ,в който главна роля имат музиката и танците..." е казал режисьорът. И продължава: "Серенай ще играе танцьорка. Но не само Серенай,  Керем  и останалите актьори вече почти месец вземат уроци по танци.С тях се занимава хореографът  Кевин Махер, който е работил със самата Мадона! Специално за това той дойде от Лос Анжелис."
Все още не е готова музиката за филма. Помолили са за песни Сезен Аксу и Съла. Искат  силна финална сцена.Искат да завършат филма с песен,която да стане хит.
Както е писано и по-рано, проблемът не е в сценария, а в песните и танците, които трябва да се доработят/усъвършенстват...
Донякъде и заради времето планират да започнат снимките в края на март....

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 10:05 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт